- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Ами той всъщност доста добре се справя, защото ме дразниПървоначално написано от sladur4etyYy
може да знае, че го харесвам но пък може и да споделя с мен защото ме има за приятелка.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Това написах в поста над твоя.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
1 момче за да разказва такива неща на момиче чисто приятелски, тя наистина трябва да му е близка, а от това, което описа, не ми се струва да сте толкова близки. така че по- вероятно е или просто да се прави на мачо или наистина да иска да те дразни. :дПървоначално написано от kukli4kata001
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ShawnMac*![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ако е второто поне ще се радвам, че има някви чувства/симпатии към менПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Е, щом той я обича...Първоначално написано от kukli4kata001
Аз съм на мнение, че може да контролираме собствените си чувства, така че опитай...
Абе да призная, не знам к'во казах....
ПХАХАПървоначално написано от Chameleon
Разбирала ги тя.![]()
И аз така мисля. Той е казал, че ще прекрати всякакви връзки с нея,но не знам.. Надявам се, защото това е някакъв шанс за мен, въпреки че би било по-добре да спра да го харесвам, сякаш не искам. Ама то наистина не искам, искам си го за мен. Но пък освен да я забрави е важно и да изпитва нещо към мен..Но всичко с времето си, кой знае..Първоначално написано от Snickers
Ей така се прави ЕВАЛАТА!!!Първоначално написано от 3oPuTy
По темата: Спи ми се тъй че отивам на работа и лягам да спа в апартамента на шефа докато той пристигне което ще рече до към 12 еххх ей тва е работа като за мен![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Бива![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
бати тъпотията...
лягам да спя
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Господи, слез обери си версиите![]()
По темата: Добре съм. Тази сутрин стана нещо, което ми оправи настроението за 2 седмици напред. <3
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Поредната тежка вечер... Не знам още колко ще издържа преди да колабирам![]()
Чувствам се ... ПРЕКРАСНО!! ^^
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
супер![]()
![]()
да можеше и някой да ми опрак леглото![]()
![]()
Уф дано тати да се оправи. Мразя, когато някой е в болница. Искам да се оправи ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Станах току що и ми е още много замаяно, чудя се с какъв акъл ме карат да излизам на тоя дъжд, ама няма начин.. Сега като ми влезе муха главата, че трябва да си направя косата на масури, а никога през живота си не съм се докосвала до маши, преси и тем подобни щуротии, просто не ми се мисли как ли няма да се запаля..Знам, че е безсмислено, понеже косата ми е права като дъска, ама а де, като съм си наумила, че ще подпалвам блока, няма да се разубедя.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
добре съмняма да го потърся
![]()
![]()
нека,както беше отначало той да ме търси
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Остават 2 дена,а ние започваме да си разваляме отношениятаИ защо?!Защото съм добричка и не го режа по възможно най-гадните начини
![]()
Иначе като цяло съм добреЕдна приятелка се върна и след 1-2 часа (зависи,колко време ще ни трябва за да се оправим) ще излезем на кафе за да поговорим
Хммм само се надявам довечера да няма изцепки като снощи,защото тоя път ще има скандали![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ммм,весело ми е,бати си е вкъщии![]()
![]()
Ляля...
Самоче оня моя...всъщност вече не е мой...оф,много ми е здух заради него...Не искам аз да съм виновна,че му е гадно,мамка му....
Брях,брях
Искам да ни запознаяяят.![]()
И да се офертираме в някое кафенцее.
Оттам нататък - лесно.
![]()
и аз не знам вече ..
баси в какви филми се вкарвам :<
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,