- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
за кво тряше в последния момент да кажеееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
За да ти е гадно и да се изнервиш (което както личи се е получило) ? xD
охххх ужасно е, място не си намирам, а утре цял ден ще се наложи да седя в нас, че нещо заключалката на вратата се е повредила, ужас, ужасссс
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Искам най - накрая да си ми дойде редовно, много да ме боли и да ми кара и петте дни. Само за да не откача. Ако до края на месеца продължи да ми прави скапани номера просто... не знам! Ще се побъркам бе, ей!
Спи ми се,ама не трябва да лягам .. щото утре до 2 най-късно,няма да мога да стана.Ужас!Ако не заспя с просната в/у клавиатурата глава.. евала!![]()
шш ви еба мастийските номера![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
супер.. ям няква торта, изядох я де.. ии ся ше хапна още нещо и продължавам![]()
Не става само с хранене... трябва и акъл приятелПървоначално написано от Tempest
Е да лош приятел е съгласна съм, обаче като казваш "това е добре" хмм само така изглежда. От моя страна е добре, а от негова.. не знам той обича друга.....Първоначално написано от valdesbg
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
аз храненето в друг смисъл съм го написалПървоначално написано от ShawnMac
![]()
не знам. за поредна вечер се разочаровах от всички, но тва е нещо обичайно напоследък, така че предполагам, че не трябва да ми прави такова впечатление..
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Обичам мойте хора и ЗА НАС НЯМА ГРАНИЦИ!!!
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
People always leave ... Ем по-добре от снощи,поне са няма дразнители,които да ми тормозят в скайп.Прикрих се доста добре и съм доволна.Май започвам да се разлигавям вече,но нищо.Днеска не ми се седи у нас,искам навънка,хващам си фотоапарата и най-добрата приятелка и някъде по планината.Просто нито ми се седи в тва Панчарево,нито ми се ходи по София ... Събудих се със невероятна песен,това е другото нещо,което ме прави щастлива вече.Иначе се чудя защо толкова рано станах
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Тъжна съм... и ми писна този "някой" да ме забравя![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ааа, прекрасен сънн..... (sun)
Де да беше реалност..... *dream*
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Неска изписват тати *хепи*. Иначе - добре съм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Рано станах това не е хубаво.Иначе съм добре учи ми се))) И след това отивам да си купя онази рокля
ХеПиИи
Снощи не можах да одържа фронта и си легнах,как станах не знам ..
ама съм добре![]()
Пф гладна съм :# писа ми, че още е болен, това не е хубаво.Тая вечер трябва да пиша смс на Ани да й честитя р.д-то.И мисля да отивам да уча.Така и така нямам какво да правя на компютъра.![]()
отивам в шел да търся работа,дано са ме забравили
последният път като бях в шел багажника ни гореше...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.