- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
женен съммммммм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
зверски изморена ;х
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
днес съм имала имен денебаси и аз незнам
![]()
![]()
иначе съм супер![]()
![]()
Много съм добре (:
Напоследък се чувствам обичана,това ме прави щастлива![]()
Все по-зле ....
;]
гадно ми е ;( не мога да повярвам,че се оставих да ме засегнат такива неща,просто нямам думи![]()
![]()
![]()
![]()
а тея двамната педали да горят в ада(нищо,4е единия го харесвам)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Доволна за портмонето, което ще си взема.![]()
![]()
Иначе ми е кофтиКарах се с майка ми за глупости
така ме боли мамка му стара
не искам
![]()
Въх не ще откача ...
нямам търпение..дано всичко мине добре![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Добре де .. Не видях човека, когото очаквах да видя. Видях друг, който.. беше последния човек, когото исках и очаквах да видя. о.О Изпокарана съм с целия човешки свят. ^^ Пффффф .. искам да спя !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
яд ли те е че се ожених за другаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
о.О Изключително много. Даже не знам как смееш изобщо да ми говориш.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
оооо супер лигаво ми еее ..![]()
![]()
Тука го караме на поздравчета по радиото с едно приятелче иии ми е супер весело .. да не говорим деня колко хубаво го прекарах със синечокоо ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
малшанс, ама.. ко да направя, такъв ми късмета
ти си поредното женско сърце в колекцията миПървоначално написано от Priceless
пп
даже ти се смея в лицето![]()
^ Talk to my hand, дет са вика![]()
Hilary_![]()
не съм мн наясно кво чувствам..аве,лапешка му раота![]()
и ми се пикае,но ме мързи да отида до кенефа,ъгейн ;ддд
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Уморена съм :# И се ядосвам постоянно на бащата.Ще го смачкам този.Пфф.
Мисля да си лягам директно, защото . . сега ще си оправя чантат и заминавам.
Така се кефя утре ще ходя с хубавите ботушкиии![]()
КОЙ КАКВА КОЛА СИ КУПИЛ, КОЙ КОЯ РЕШИЛ ДА ЧУКА ... ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Защо трябваше точно СЕГА да се разлигавя толкова брутално ме интересува?![]()
Hilary_![]()
Неква съм се сдухала![]()
nicolepcd
до болка си права, ама ще се задръсти сметището, та ще се чудим къде да го слагаме..Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Уфффффффф ядосвам сеее |(![]()
За какво трябва всичките му приятели да ме занимават веее ..
![]()
Бахти злетата приятелки нямат ли си ?!
![]()
![]()
Тъпа работа .. И ще умра от скука на всичкото отгоре .. иии яденето ми свършиии ии ще откача. .. искам още Слънчо.
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Опраиха ми вече настроениетоВ момента се чувствам перфектно
![]()
![]()
nicolepcd
Абе к'во им става на всички момчета тия дни?!![]()
![]()
Единия си отложи заминаването за Гърция с цяла седмица заради мен ... Другия ме изкара идеалното момиче за него ... Третия пък ми обяснява как искал да върне времето назад и някои неща да се повторят![]()
![]()
Лелеее не,не,не ... Не са наред и тримата![]()
Сега остана още някой да ми пише и да почне да ми се обяснява и ще блокирам всичко мъжко в скайпБаси хората,баси чудото
![]()
Иначе като цяло съм суперХоди ми се в Кранево на купонче и мисля тази или другата седмица да накарам едни познати да отидем,нооо не знам дали ще се навият
Е има време до тогава
![]()
Оффф и като за капак не ми се спиКато се знам що за индивид съм сигурно ще легна сутринта и оня пак ще каже,че нарочно не съм отишла до тях на кафе ... И пак ще има едни скандали,и пак ще ми обяснява как иска да зае*е всичко заради мен ...
Пффф не,не,не ... Няма да мисля за тия неща
Лека вечер на всички,а аз мисля да гледам някой филм![]()
![]()
Едит:Честит Рожден Ден Диде (vagarious)![]()
![]()
![]()
Вече ти пожелах,каквото имах да ти пожелавам ама айде и тук да се отчета![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!