- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
ти си перфектната женаПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
моята сбъдната метча
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата:чувствам се страхотно,благодарение на моя мъж
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз пък никога не съм бил по щастливПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами супер се чувствам. Днес правим 4-ри месеца с моето Слънце.![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
най-милото и добричко момче на светаПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер ми е сдухано. Майка ми ме събуди както винаги... И времето навън е некфо тъпо... Офф баси скапания ден още от сутринта![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
поздрав за моя мъжMetallica-Nothing else matters
нз дали ще му хареса
![]()
![]()
златна сиииииПървоначално написано от soul1199
![]()
поздрав и за тебе![]()
![]()
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:d81e781a[/vbox7]
благодаря ти за комплимента и за поздрава
![]()
![]()
![]()
![]()
за тебе всичкоПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
та сега по темата:след 5 мин ще излзиам и сега се оправям,а иначе съм много добре ^^
![]()
много хубава сутрин
наспах си се (е не много :Д)
събудих се по най - хубавия начин ^^
Той ми се обади и от сутринта ми стана лигаво и хубаво <33
^^
ама днеска мисля да си остана вкъщи
мързи да правя каквото и да е
може нещо да видя да поуча :Д
въпреки, че още миналата седмица по всичко написах о.О
чувствам се щастлива
ама нещо времето ме дразни -.-
искам си СЛЪНЦЕТО :с
да ми пече в очите и да ме дразни ..
толкова е приятно ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Леле,леле днеска темата прелива от любов.![]()
![]()
Мм .. станах,чувствам се добре.Пия си кафенцето и си ровя из нета . Много се смея на тея тъпи лапенца ..Защо трябва да се правят така незнамм; смешнички са ми честно казано.
След малко смятам да седна да поуча малко .. довечера нещо не ми е много до излизане ама може би ще изляза с една от най-добрите ми приятелки,че в момента наистина има нужда от мен апък аз няма да я оставя.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Изморена. Иначе си купих НАЙ - НАЙ-страхотните ботушки на света <3. Обичам гиии !!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
soul1199 страхотна песничка си избралаПросто е уникална
![]()
По темата:Аз ако знаех как се чувствам щеше да е добре![]()
От една страна ми е готино
От друга ми е гадно
От една страна се радвам,че П. остана в града
От друга ми е гадно,защото се оказа,че го е направил заради мен
От една страна се радвам,че с Онзи си писахме
От друга ми е куцо,защото се върнах в миналото
Абе като цяло днес се очертава настроението ми да е на приливи и отливи,но не ми пука
И така ми е яко :P
![]()
,защото се усеща една странна тръпка,а не ежедневното спокойствие и еднообразие
Както и да еОт няколко дена съм решила да не си задавам въпроса "Какво ли ще стане ако ...?!"
Предпочитам да си живея за момента пък к'вот стане
![]()
Сега само се чудя как ще успея да се оправя до 16:00ч.?!Като знам,колко неща имам да правя по себе си и колко малко време имам
![]()
Само 3 часа
3 часа за кое по-напред?!Къпане,сушене,изпра вяне,прическа,маски,педикю ,маникюр,вежди,грим,дрехи ...
![]()
Оффф и като за капак баща ми източи бойлера и сега трябва да чакам 30мин. да ми се стопли водата,което означава,че от 3 се смъквам на 2 часа и половина![]()
Няма значение ... Отивам да си тормозя котарака докато ми се стопли водата![]()
П.П.Батеее,после чакам снимки![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ех,че хубави меченца ;Д
Чувствам се емоционално стабилна![]()
Груба грешка ... много много груба!!!![]()
one by one (както беше казал един приятел) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лилянциии мерси многоооо !!![]()
ОбичЯм теее !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
аз я обичам повече ..Първоначално написано от vagarious
![]()
![]()
Priceless .. <3
Hilary_ можем да се споразумеем, как да си я разделим.![]()
Big or small, lies are lies!
аз пък я одрязахПървоначално написано от Hilary_
![]()
^ За какво по-точно?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Никакъв шанс, но виж може да се споразумеем да си направим тройка .. амаа сме на правилото всички заД един (ако ме разбра) ..Първоначално написано от vagarious
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3