- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Хаха, м не става.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Big or small, lies are lies!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
губиш ..Първоначално написано от vagarious
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти не разбра ли, че тя не обича да дели ?Първоначално написано от Hilary_
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Аз също .. пък и с моята любоФ не се даваме!!!Първоначално написано от Phantom93
![]()
п.с. аее стига толко спам .. се едно ..![]()
По темата: Чувствам се тъпо .. мисля, че това е най - точното определение ..![]()
Изключително много ми писна от скапаните злобари не стига, че ги имам достатъчно в реалния живот пък и тука ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Цял ден се навивам да сядам да пиша по нещо, ама само се разсейвам, предчувствам, че нищо няма да направя. След два часа излизам и ще се опитам поне дотогава да направя квото мога, че петък, събота и неделя по никъв начин няма да пиша домашни.Иначе ми е готино, почват да се уреждат работите като цяло, доволна съм.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Скапано ми е .. и изобщо нямам желание да излизам ама ще ми се наложи.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
чувствам се тъпо..
омръзна ми да живея в шибаното минало..знам,че трябва да продължа напред но просто не мога..(((((
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ИДЕАЛНОО .. ^^
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
познато....
;]
Много самотен![]()
Пак се намери кой да ми развали кефа ..![]()
яде ме се шоколадбаща ми тука само ме залъга с две парченца мерси
![]()
![]()
много съм проста всичко обърквам трябва да стоя далеч от хората под карантина някъде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ееееее не....вече наистина смятам да скоча от някъде, по дяволите защо всичко се прецаква?????? Защо все на меннннн?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сериозно ми писна от всички, баси приятелите, баси хората, нямам думи, баси и родителите, баси живота тъп...Само да стана на 18 и се изнасям и не ми пукаааа
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
3oPuTyна сега се прибрах,имам нов панталон,блузка и си зех най-после гланц и спирала
![]()
![]()
искарах си много яко днес общо зето и сега си мисля за моя мъж
и за оня правеж дет ме махна от абонатите(да гори в ада)
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бившия ми още ме обича,дори след 5-те месеца,който не сме имали никакви контакти![]()
потресена съм,но дори да иска пак да се събереме,има хиляди причини,поради които бих отказала
![]()
тъпо както обикновено ....
добре е.. можеше и по-добре да е.. ама на!![]()
Заспало,студено/топло...
супееееррр жена ми е тук![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Супер....![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
тук съм и аз съм супер
![]()
![]()
![]()
![]()
Уморена.До сега съм учила.Брррр.Иначе много се кефя на тая снимка от у-ще супер е![]()