- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Може и по-добре...
w.e![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
МалкуПървоначално написано от ShawnMac
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Много тъпо станаа.. Гадно ми е![]()
![]()
To be yourself is all that you can do...
Първоначално написано от ShawnMac
![]()
супер![]()
само дето неска разбрах,че грипната може да се отължи до сряда
![]()
Ужас ко ша прая още три дни в нас
![]()
ша откача
![]()
![]()
![]()
Тъпи п у т к и![]()
Уморена съм и мнооого, много искам той да ми звънне, въпреки че знам, че няма...
+++ сички без моят ГошкууПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ЦветииииПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
чувствам се перфектно,когато моят мъж е толкова мил и добър с мен и прави толкова хубави спагеткии,направо да го разцелуваш
![]()
![]()
![]()
ако бях кубче лед щеше да ме разтопиш толкова щастлив ме правишПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
+++++Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
п.с. Поуспокоих си нервите на халф ... първааа ... =D> =D>![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и aз съм щастлива с теб
отдавна не се бях чувствала толкова добре и то благодарение на теб!
![]()
Перфектно,презаредена,изпъ лнена с положителни емоции и заслуга за това има нашата акцияДнес отново раздавахме безплатин чай на "Славейков" :P
ти си смисълът на моя животПървоначално написано от soul1199
![]()
леле колко любов има неска в темата както беше казал някой по-нагоре (не обърнах внимание кой)![]()
ДА ЖИВЕЕ ЛЮБОВТА
![]()
![]()
по темата:супер съм сичак не мога да си позная настроението неска
до окъм 2:30 нямаше в нас кой да ми развали настроението и после раздавахме бомбони с/у цигари и си се смяхме на простотиите и си обикаляхме града и беше сп яко
![]()
и още ми е весело
![]()
![]()
![]()
толкова си сладъкПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
и съм само твойПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oще му нямам скайп-аПървоначално написано от Chameleon
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от soul1199
мамммммамиа колко съм глупав сега ще ти го дам
![]()
не си глупавПървоначално написано от haritov
просто от толкова щастие пропуснахме този факт
![]()
![]()
![]()
Вали в очите ми, вали, не си признавам - не, не са сълзи,
как искам да те разбера, как искам да върна деня!
Не мисля вече за това, аз търся само своята вина...
Слави Трифонов & Ку-ку Бенд feat. Деси & Алекс - Реквием За Една Мръсница
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House