- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Ее ма то вярно, че е петък 13. Аз бях забравила.Мм в такъв случай, дано не ми се прецакат плановете, че каквато съм каръчка..леле мале.
![]()
Ооф..скукааааааа/
![]()
Първоначално написано от Chameleon
![]()
по темата: горе долу съм добре. тая вечер обаче непременно трябва да си легна по- рано от обикновено, че утре имам важна работа за вършене![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Оф. тъжно ми е...
The blood that binds us ..till death unites us
Туловище иди си избивай комплексите другадеПървоначално написано от Chameleon
пп
лай си няма да ти пиша повече коментари
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз пък напук имам адския късмет на петък 13ти.. и ако майка не ми беше казала днеска, че утре е петък, а още повече че е и 13ти... изобщо нямаше да го смятам за такъв.. всичко е на психологично ниво.. въобразявате си, че имате лош късмет - честито, имате го.. пфф врели-некипели
ЧАЛГАРСКО МИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
горе горе горе на черешата, хващай се за клонааааааааааааааааааааа аа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
супер![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
всички рибки на дансинга..Първоначално написано от PurpleDream
![]()
даааааааааааааааааПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
шок и ужас... тва са на Кути кючеците!тва не ме кефи толкова, колкото началото...
АЙДЕ РИБКИ... ВСИЧКИ РИБКИ НА ДАНСИНГА![]()
- рибке, покажи сеееПървоначално написано от Tempest
- тук съм, господарююю![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
от уста на уста ще научиш сама, че съм чакал тебееее със близалка в ръка предизвикваш сегааа мен и лююбовтаааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ не, само давам напразни надежди и после забягвам..![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
офф, пак имам температура..стига, бе, тъкмо реших, че вече ми е минало.. сега отивам в банята и си лягам, че и тая вечер не ми липсваха дразнители.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
теб обичам искам да съм само с теееб да влудяваш мойто тяло искам пааааааааааааааааааак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да, ти не го ли правиш?Първоначално написано от Chameleon
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Добре,бодраа:P
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Ами ужасно бих казала, толкова ме боли стомаха, че не мога да заспя и кисна на тоя компютър сума ти време...![]()
Баахти студа вънка хич не ми се ходи на бач идва ми да се върна в хубавкото ми топло легло и да откъртя поне до 2.Снощи една сладуранка ме държа до към 3 на скайпа накрая успях да я убедя да ме пусне да легна и като реванш днеска ще я водя на кафенце![]()
Поздрав за всичкииии: http://vbox7.com/play:42729903&al=1&vid=
MY LIFEEEEEEEE![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Влюбена.....![]()
![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
наще още в 7 часа ме събудихася си пия кафенцето и чакам оня идиот(Кирил) да влезе в скайп-а да го опрая набързо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Спи ми се, баща ми се хвърли върху мен и ме събуди.
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
колко прекрасен ден....ще си прекараме супер сигурна съм![]()
сега ще се дооправя и ще трябва да излизам,че не искам да закъснея![]()
дразня се тука.....тоя(Кирил)е много тъп,ще ме изпусне и после ще съжелява,а иначе не се влияел от чуждото мнение-хаха,нали точно` приятелите му`,които дори не ме познават,му говорят разни глупости за мен,тъпи правежи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!