- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Добре съм, добре съм![]()
To be yourself is all that you can do...
МАТУРИ ЗА 10-ТИ КЛАС о.О![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не не не не
тия са абсолютно малоумни !!
за какво сега пак ще е тая шибана матура о.О
за какво са ми ДВЕ .. за какво ?!
по - умна ли ще ме направят .. :х
пфу пфу, ядосах се -.-
отивам да си играя фермата, щото ще убия някой ..
(омг, МАТУРА за 10-ти клас :х)
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
По темата: Рано е още за спане..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
От учене му се доспива на човек..
Настроението е доволно..
Не се смейте на човек,
Гледах до сега разни филми, не особено интересни ама какво да се прави.И се ядосвам, че трябва да го разказвам това, но е по-добре :С
Крайно разочарована..![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
оф... предчувствам, че постепенно ще спрем да си общуваме, за жалост
;/
мъчно ми е
тъжла съм
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
и аз съм такаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ох ще полудея баси майката какъв живот живеяя ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чувствам се ... чудеснооо! *sun* ^^
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Пфффф .. адски ама АДСКИ разочарована от всичко и от всички. Не съм го очаквала. Просто .. съм съсипана след нещата, които разбрах. Не мога повече да продължавам по същия начин. Просто не мога.![]()
![]()
Толкова е тъпо да разбереш, че всяка една шибана дума е била лъжа.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не ти се карамПървоначално написано от LO6IQ
А и не съм казал, че някой трябва да *бе. Боли ме фара да ти кажа честно. То си е моя работа какво е станало с мен, не мисля че ти влиза в работата. Пък и като ми се спи какъв е проблема да си легна ?
Първоначално написано от huksy
Личи какво тъпо лапе си. Просто няма смисъл да си хабя думите за теб
Мисълта ми беше, че не сме длъжни да ви четем оф топиците които са ПЪЛНИ лигавщини. При положение, че си има ЛС-таPeace \\//
ShawnMac липсваш ми ужасно много![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееее не повече не мога. ;]]] .. Мога единствено да пукясам и да се отърва от абсолютно всичко включително и от мислите в главата сии .. в ТЪПАТА си глава.Чудя се на себе сии .. какво си правя труда изобщо да мисля за човек,който .. пфф незнам вече наистина
.. Тваря се на себе си и искам да се пребия включително да пребия него и оная тъпанарка .. искам да изтребя всичко живо на тая земя .. направо искам да причиня болка на всички,че да не съм единствената дето страда .. да се таковам в егоистичното същество дето съм станала .. хаха .. не мога да понасям нито себе си нито другите .. нито него .. нито всичко дето става ... ще си блъсна главата някъде !
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Priceless
![]()
спокойно мила голямо гуууууууууушшша ся по темата:забавлявам се с тоя,толкова му е гадно,хаха,ако беше излязъл с мен,няаше да му е гадно,но ся на кво го направихме
![]()
(моя мъж ми помогна,не е ли страхотен
![]()
)
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ИзвинявайПървоначално написано от Priceless
![]()
:С :С :С
Чувствам се тъпо и аз по същата причина, че така стана, но . . :#не знам колко момичета още така ще се чувстват
![]()
разочарована .. ужасно .. не на място .. тъжна .. нз как да го опиша .. с прекалено много глупости в главата ..![]()
Не е важно какъв си .. важно е с какъв си ..
Не си ми на годините за да споря с тебе.. нито си интересен.. нито нищо, давай си там коментарчетата и остави хората да правят каквото си искат!Първоначално написано от FromAutumToAshes
Не се смейте на човек,
бате нямаш си и идея колко си прав...смятай от 2007 още се ровя тукаПървоначално написано от LO6IQ
![]()
Ай ходи си я блъскай , ще направиш добро на целия святПървоначално написано от Assshley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уморено ми е .
И се чудя как може да има такива хора . . :#