- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Еххх има големи мисирки има на тоя свят ахахах![]()
![]()
Ти смятай ебати жалките лапишки опити да се вкара интригата ама хуйчец пак неуспех сооори мойто момиче пробвай друг път можеш да имаш успех НЕ ТИ СТАНА РАБОТАТА И НЯМА ДА СТАНЕ АЙЙЙТТТТТТ тъй че не се занимавай с мен изобщо а ходи си гледай рязаните карабини и се дупи из джамиите щот падаш прекалено ниско не ставай жалка щот си се запътила натам с твърде голяма скорост :P Имаш си приятел нали а нали си имаш е тогава кво мамка му се хапиш с мене един път не съм те убидил нито нищо а ти постъпваш супер насрано а уж беше свястно момиче то се видя и ти колко стока си пак казвам с мен не се занимавай и с хората които са с мен чат или да ти го нарисувам ???
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
В ужасно настроение съм ;(;(;(
DevilWish ей путко заспала ще ми даваш минусчета в импулс и ще ме заболили е пишлеме циганско ?Ти май алах ти е промил мозъка а виж ква си тъпа дрисла напрао имаш акъл като на смачкано мисирче не ми се занимава с тебе повече и кво реши да изпростейш на макс ли е![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ще ти давам много ясно.Язък, че само минусчета мога да ти дам.Исками се да ти наритам грозната глава, за всичко, което направи на 1000000 момичета.Мистър плейбой.Нали много ме обичаше бе балък!???Да не ти постна всичките съобщения тука внимавай малко!!Първоначално написано от Faces
Ако аз съм playboy ти ква си а ? Госпожице "имам си приятел" аммм да ти кажа ли или ти сама ще си отговориш дали ще можеш да се сетиш ? Кво ще постваш е детенце разлигавено ? Как ме милосваш пък няколко поста назад обесняваш колко обичаш приятеля си ли ? Дали няма да станеш смешна а я си помисли ? Срещу тебе да не стои някой белгийски помияр че да говориш така а ?Ти не заслужаваш и плюнката ми дори е момиче заблудено гледай си напреде казвам ти го за последно чат ли си ? Ама да знаеш че това което поиска да стана не стана пукне си от яд иди си бръкни в дупето поплачи малко пий си успокоителните и лягай да спиш болен мозък :P![]()
![]()
![]()
![]()
Така ме боли гърба, че направо усещам горещинаУморена съм, спи ми се, боли ме главата.. Ще се разпадна.
Единственото, което ме държи будна е един единствен чат с една приятелка. Да изясним положението с нея и ще си лягам, чеее![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Знайш кво ще послушам няколко мои съфорумнички които ми казаха "не се занимавай с тая не си струва" щот са прави ае беги да пасеш с овцете белгийско хъномо![]()
![]()
![]()
Чудя се как се гледаш в огледалото продажница дето лапа чурката на тоя дето неговите прадеди са избивали и изнасилвали твоя народ..ааа забравих ти и ти си вече такава като ти гледам сектантските аватари разбирам че ти може би си следващия ученик на Осама беги в пещерите и говори срещу белия дявол от тук нататък се обяснявай и циври къв съм и що съм ти си аут
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от huksy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъй като ти гледам мненията, повече от 16 не ти давама и много ме съмнява да знаеш моите, че да правиш такива изказвания.
А пак казвам, лигавие историй си ги пишете на ЛС не сме длъжни да ви търпим, Иначе нямам нищо против Лошия, към теб или към когото и да било. Просто е дразнещо разбираш лиИ само да вмъкна като гледам май ти се правиш на интересна нооооо както и да е. Ти си каката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти знаеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
блах .. скучно ми е .. ии се чудя на простотията около мен .. еее за съжаление са сичките ..![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:557d372a[/vbox7]
Избухвам![]()
![]()
![]()
Владо пак,че си ти да ме подсетиш да си я дръпна тая песничка![]()
По темата:Миии готино ми еЕ малко ми е кофти,защото още няколко дена ще сме си цялата компания и след това едното момиче заминава за Варна,един приятел за Гърция ... Абе куцо ама ще си ходим на гости (уж)
Както и да еНяма да се сдухвам!!!
![]()
![]()
![]()
Едит:Лелеее още не ми е ясно как оня ломски шанаджия можа да си помисли,че няма да се сетя за Р.Д.-то му?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
спинка ми се![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Е много ясно ние tru феновете се надушваме няма как казах ти СПЕЦИАЛНО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
Мерси,мерсиПървоначално написано от Faces
![]()
А аз те поздравявам с оня дъртия хит,който пуснах в последния ми пост в импулс![]()
По темата:Ходи ми се на мореееЗащо слушах тая песен беее ... Искам на мореее,искаммм ...
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Самотата ме е обгърнала...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Цитирам себе си.. Още съм в същото положение. Имам чувството, че няма да си легна до сутринта..Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
тъпо ми е, не ми се спи. ще намеря някой да ме занимава цяла вечер. първия опит ще е мармаладка ;д
супер съм![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
хмммм, днес и вчера си прекарах доста добре, доволна съмточно в момента ми се доспа малко и след малко сигурно ще лягам, ако не се заплесна с нещо
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ооохо, той кога го решил, аз кога предложих да си пишем на ЛС... правел си е той тънката сметка, пък аз го мислех за несхватливо момче.Първоначално написано от lubomirky
![]()
май е време за вол 9 не мислите ли?
GTA Stunting