.
Затворена тема
Страница 60 от 89 ПървиПърви ... 105056575859606162636470 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 2225

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Еххх има големи мисирки има на тоя свят ахахах Ти смятай ебати жалките лапишки опити да се вкара интригата ама хуйчец пак неуспех сооори мойто момиче пробвай друг път можеш да имаш успех НЕ ТИ СТАНА РАБОТАТА И НЯМА ДА СТАНЕ АЙЙЙТТТТТТ тъй че не се занимавай с мен изобщо а ходи си гледай рязаните карабини и се дупи из джамиите щот падаш прекалено ниско не ставай жалка щот си се запътила натам с твърде голяма скорост :P Имаш си приятел нали а нали си имаш е тогава кво мамка му се хапиш с мене един път не съм те убидил нито нищо а ти постъпваш супер насрано а уж беше свястно момиче то се видя и ти колко стока си пак казвам с мен не се занимавай и с хората които са с мен чат или да ти го нарисувам ???
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

В ужасно настроение съм ;(;(;(

Град
    DevilWish ей путко заспала ще ми даваш минусчета в импулс и ще ме заболили е пишлеме циганско ?Ти май алах ти е промил мозъка а виж ква си тъпа дрисла напрао имаш акъл като на смачкано мисирче не ми се занимава с тебе повече и кво реши да изпростейш на макс ли е
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    DevilWish ей путко заспала ще ми даваш минусчета в импулс и ще ме заболили е пишлеме циганско ?Ти май алах ти е промил мозъка а виж ква си тъпа дрисла напрао имаш акъл като на смачкано мисирче не ми се занимава с тебе повече и кво реши да изпростейш на макс ли е
    Ще ти давам много ясно.Язък, че само минусчета мога да ти дам.Исками се да ти наритам грозната глава, за всичко, което направи на 1000000 момичета.Мистър плейбой.Нали много ме обичаше бе балък!???Да не ти постна всичките съобщения тука внимавай малко!!

Град
    Ако аз съм playboy ти ква си а ? Госпожице "имам си приятел" аммм да ти кажа ли или ти сама ще си отговориш дали ще можеш да се сетиш ? Кво ще постваш е детенце разлигавено ? Как ме милосваш пък няколко поста назад обесняваш колко обичаш приятеля си ли ? Дали няма да станеш смешна а я си помисли ? Срещу тебе да не стои някой белгийски помияр че да говориш така а ?Ти не заслужаваш и плюнката ми дори е момиче заблудено гледай си напреде казвам ти го за последно чат ли си ? Ама да знаеш че това което поиска да стана не стана пукне си от яд иди си бръкни в дупето поплачи малко пий си успокоителните и лягай да спиш болен мозък :P

Така ме боли гърба, че направо усещам горещина Уморена съм, спи ми се, боли ме главата.. Ще се разпадна.
    Единственото, което ме държи будна е един единствен чат с една приятелка. Да изясним положението с нея и ще си лягам, чеее
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Знайш кво ще послушам няколко мои съфорумнички които ми казаха "не се занимавай с тая не си струва" щот са прави ае беги да пасеш с овцете белгийско хъномо Чудя се как се гледаш в огледалото продажница дето лапа чурката на тоя дето неговите прадеди са избивали и изнасилвали твоя народ..ааа забравих ти и ти си вече такава като ти гледам сектантските аватари разбирам че ти може би си следващия ученик на Осама беги в пещерите и говори срещу белия дявол от тук нататък се обяснявай и циври къв съм и що съм ти си аут

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от huksy
    Не си ми на годините за да споря с тебе..

Тъй като ти гледам мненията, повече от 16 не ти давам а и много ме съмнява да знаеш моите, че да правиш такива изказвания.
    А пак казвам, лигавие историй си ги пишете на ЛС не сме длъжни да ви търпим, Иначе нямам нищо против Лошия, към теб или към когото и да било. Просто е дразнещо разбираш ли И само да вмъкна като гледам май ти се правиш на интересна нооооо както и да е. Ти си каката ти знаеш

Мега фен Аватара на Hilary_
    блах .. скучно ми е .. ии се чудя на простотията около мен .. еее за съжаление са сичките ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:557d372a[/vbox7]

Избухвам
    Владо пак,че си ти да ме подсетиш да си я дръпна тая песничка

По темата:Миии готино ми е Е малко ми е кофти,защото още няколко дена ще сме си цялата компания и след това едното момиче заминава за Варна,един приятел за Гърция ... Абе куцо ама ще си ходим на гости (уж)
    Както и да е Няма да се сдухвам!!!

Едит:Лелеее още не ми е ясно как оня ломски шанаджия можа да си помисли,че няма да се сетя за Р.Д.-то му?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Пловдив
    спинка ми се
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на kindergarden
    ъъъъъх нз какво ми се прави

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Избухвам

Е много ясно ние tru феновете се надушваме няма как казах ти СПЕЦИАЛНО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Избухвам

Е много ясно ние tru феновете се надушваме няма как казах ти СПЕЦИАЛНО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ
    Мерси,мерси
    А аз те поздравявам с оня дъртия хит,който пуснах в последния ми пост в импулс

По темата:Ходи ми се на мореее Защо слушах тая песен беее ... Искам на мореее,искаммм ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Самотата ме е обгърнала...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Влюбено..

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Така ме боли гърба, че направо усещам горещина Уморена съм, спи ми се, боли ме главата.. Ще се разпадна.
    Единственото, което ме държи будна е един единствен чат с една приятелка. Да изясним положението с нея и ще си лягам, чеее
    Цитирам себе си.. Още съм в същото положение. Имам чувството, че няма да си легна до сутринта..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

тъпо ми е, не ми се спи. ще намеря някой да ме занимава цяла вечер. първия опит ще е мармаладка ;д

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    супер съм
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    хмммм, днес и вчера си прекарах доста добре, доволна съм точно в момента ми се доспа малко и след малко сигурно ще лягам, ако не се заплесна с нещо
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    тъпо ми е, не ми се спи. ще намеря някой да ме занимава цяла вечер. първия опит ще е мармаладка ;д
    Ооохо, той кога го решил, аз кога предложих да си пишем на ЛС... правел си е той тънката сметка, пък аз го мислех за несхватливо момче.

перф

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    май е време за вол 9 не мислите ли?
    GTA Stunting

дай да станат още малко страници и тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си