- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
в някъв мн голям филм съм и ме боли главата и ми е тъпо и нз ...
невероятно разочарованаосвен това съм болна и все още не съм изтрезнела от вчера
Обичан![]()
Имам нужда от един човек до себе си ..
Someone somewhere is made for you !
Мииш и той има нужда от теб
Ами да си идва вече![]()
Someone somewhere is made for you !
Той не обича вече чак толкова Варна![]()
И ти ме отеГчи...Първоначално написано от mucinkata93
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Най-сетне мога да седна да си почина :# уморена съм.Ама много свърших днес.Полувин час си избирах дрехи за утреМаникюра ми стана готин
След малко ще амкам, че не съм яла от сутринта в 10:00
Ми май малко прекалих с биричката. Ама иначе съм добре![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Кофти ми е as usually .. ;]] Не искам да чувам за нищо.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
[b] Изморена ... Цял ден чистя из нас,а Той сега ми се сърди,защото не ми стигна времето да отида до тях.Защо пък Той 1 път не дойде до нас?!Сигурно го е страх от баща ми ...... Не ми се ходи на училище.
Искам вкъщи.Страх ме е от външния свят вече.Не знам какво мога да очаквам утре,в смисъл,че се сдърпах с едно момиче,което само да пожелае,ще настрои всички срещу мен със на пръв поглед миловидното си личице
И ме е яд.Защото всички ми пилят на главата за своите проблеми и не осъзнават,че и аз съм претрупана със своите си.Направо полудявам.Опитвам се да се разтоваря,да върша все нещо само и само,за да не мисля и после съм като парцал и по никакъв начин не съм си помогнала.Искам почивка!Някъде далеч оттук и от проблемите!По възможност за винаги.Сега единствено ме спасява мислата,че остават 39 дни до Коледа
Дано само до тогава да не спретна някоя тъпотия ... защото няма да си го простя.Чувствам се изморена от живота,а съм едва на 16 и не съм опознала истинското лице на тоя свят.Представям си тогава какво ще е
![]()
Но ще се опитам да вдигна глава и да продължавам напред
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Каза ми , че иска бебенце и сърцето ми ще изкочи
доволна на всичко, което направих днес
Но трябваше да си преговоря думчиките по френски.Но карай.Утре набързо
ако не Борис ще подскаже
![]()
![]()
Олее гледам аватара на Лилчууу тука и се кефя![]()
![]()
![]()
Иначе отивам малко да погледна нещо тука пак, не мога да седна на пс-то![]()
Днес беше страхотен ден : ))
Всичко върви добре за сега .. няма големи издънки,справям се с трудностите,които вече взеха да по намаляват.
Утре сме на училище,най-сетне .. вече ми се ходи![]()
Презаредих и съм супер![]()
Най накрая Понеделник.... Без даскало......Hа тренировки...не се живее без тях ...
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
спи ми се..ужасно съм изморена![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
скучно ми е
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
тъжна![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пак училище. Пак далеч от любимите места и хора.Трябваше ми още време.Определено. От 240 задачи, написах само 200. Ама не ми пука, пък.
Не си знам урока по Химия, това вече е лошо. За сметка на това, прочетох цяла книга тая вечер. 375 страници, само за 3 часа. Това е рекорд, wow.
Във Вторник имам рожден ден, плюс това с Него правим точно година и половина тогава. Кеф, ама не. Няма да се видим. Точно на моят ден, той няма да бъде тук, за да ме прегърне.
Е, такъв ми е късметът.
![]()
На 17ти ще си събера момичетата от класа, да се видим някъде за малко, а във Петък (или Събота, още не съм решила) е големият ден. Ще се купонясва здравата.Обаче осигурихме 3 китари, дали са достатъчно?!
Дано да са. Сега си пиша с Него, така че нямам време да пиша глупости тук. Лека нощ.
Студено ми е. ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чудя се какво да правя![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Амиии яко ми е![]()
С един съфорумник си разменяме поздравчета в Импулси той все уцелва любимите ми песни
Хах що ли ...
![]()
Освен това от 2 часа си се ровя в нета за разни готини вилички край моретоДругото лято с няколко съфорумници сме решили да отидем да се попечем за около седмица и трябва да избера някое хубаво и спокойно местенце
Лошото в случая е,че до тогава не знам,колко още желаещи ще се появят и се притеснявам,че на края може някои да спят на земята
![]()
Друго,друго ... Ааа харесах си два уникални костюма на Снежанка и мисля да си поръчам някой от тях и на купона за Нова година да съм с него![]()
Хах по принцип не си падам по подобни модели роклички,нооо тия двете бяха просто
Е ще видим има време до тогава
![]()
Хах ... даммм ... Определено днес нещо не ми е наредСамо няк'ви щури идеи ми се въртят из главата
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Адски ми е тъпо ии сигурно ще си легна след малко ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!