- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Лелеее бясна съм!!!
От 2 дена се чудя как да кажа на баща ми,че съм си харесала един лаптоп за 1200лв. (мислех,че ще ме ограничи до 1000лв.),а ся като му казах така и така и той ми вика "Еее тоя път много евтино ще ми излезеш ... Като знам за оная щайга едно време как дадох близо 2000лв. ..."![]()
Пффф ако знаех,че така ще реагира щях да го измуфтя да ми купи нещо по-хубавко
Е нищо така или иначе парите,които бяха за бала ще ми ги дадът и ще си купя и едно 8,9 или 10,1 инчово дребосъче
![]()
Еххх влюбена съм в тоя DELL,но ще трябва да изчакам още около месец,защото старшия (а.к.а. баща ми) е на мнение,че ако сега ми го вземе ще измисля още нещо за Коледа и Нова година
![]()
![]()
![]()
ХаХ ... Всичко започва да си идва на мястото![]()
Само остана за Нова година да се уговорим с останалите и да отидем на хижаЛелеее знаех си,че петък 13 ще ми е готин ден,но не знаех,че и 3 дена след това още ще ми е яко
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре се чувствам .. Ще ходя да гледам 2012 после ще ходя на кафенце ама за тая работа преди това трябва малко да поуча,че майка ще мрънка пак апък не ми се слуша. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
тъпо ми е както обикновено![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Както вчера,толкова тъжна![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Защото вдигаме вдигаме вдигаме шум !
Сууупер якото ми еИ след малко излизам
![]()
Деазнам от първия ден да ни е*ат майката с това гадното контролно ;/ На всичкото отгоре се ядосвам, щото някои хора май ще постигнат това, което искат, а уж нямаше да стане. Иии .. абе глупава работа. Смятам да се наям и да легна да спя, шото едвам гледам вече.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ааааа още един фенПървоначално написано от FromAutumToAshes
Специален поздрав с тая песничка и за теб тогава
![]()
Тоолкова ми е якоо!!!![]()
![]()
Направо ще литна след малко от щастие.
![]()
По Физика имам 5ца вместо 4ка - ГОСПОДИНА Е ПИИЧ!!!
![]()
По Химия се изпарихме от час, че повторех ли двойката, няма завършване на срока.
Утре имам рожден ден.
![]()
Това ще е най-яката седмица в живота ми, събраха ми се куп готини неща.
![]()
![]()
Кеф.Кеф на квадрат.
В момента си пиша домашното с една от моя клас по микрофона,но тя няма,затова аз крещя,тя пише.Малко глупавоо,но тя е умна и аз няма да си натоваря твърде много скъпоценното мозъче![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
де да бях на училище и азама не
![]()
така поне нямаше да ми хрумне да си търся епизода на сериала и нямаше да тръгна да тегля друг (новия сезон на един сериал)и разбирасе щях да оставя на сестра ми да се нерви да тегли песента,а не аз тука 20мин сиг да се мъча от 4линка и един сайт да я тегля и тя да не ми се пусне
![]()
но иначе съм супер![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
чи кЪ беМери мерси. Поздрав и за тебе, в момента съм на "Слъце мое"
![]()
по темата - мигът на истината. ИзлизамСтискайте палци
![]()
![]()
спи ми се![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ще си лягаме ли?Първоначално написано от soul1199
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ахьххахьа ебаси гъзолизците сте сичките .. ебаси ебаси не е честно спрямо вас ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: излизам малко вънка, че тука вечеее изтрещявам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много добре![]()
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Адски зле...
;]
Лелее .. как се надявам мечтата ми да се сбъдне и да си оредя бъдещето далеч от тук. Ама до тогава се искат много усилия ..След малко излизам и не ми дреме за тоя точно в момента .. ако ще да ми пише.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Може и по-добре, след малко отивам в басейна и ще стоя докато си набръчкам ! Днеска чета само тъпи теми в този форум ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
[quote="3oPuTy"][quote="Faces"]Хаха хитруша такава не очаквах че ще се сетиш за "краставите кучета" за пореден път съм приятно изненадан от тебПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Поздравям те с това само щот знам че си tru![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3Fle1JA_vkk![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ебати 16 страници тъпи думи...Защо не избрах английски.Щях да си щракам с пръсти.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
натъпках се и няма да ям сигурно до утре..
чувствам сеееее..супер
ходи ми се някъде сред много хора![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Е как няма да се сетя беПървоначално написано от Faces
![]()
:P
Владиии поздрав с едно ретроhttp://www.youtube.com/watch?v=w9FHbP2-of8
По темата:Имам още 45-50мин.,в които да се дооправя и после айдеее с шматките на по биричка![]()
![]()
![]()
Мхм.Първоначално написано от Hilary_
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!