- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Ох добре съм, радвам се, че нямам нищо за ученеУтре ще ходя (и вече всеки ден) с чантата на Шанел на даскало
![]()
А в сряда ми идват матраците мога да се премястя, идва ми портмонето
и ми идва милотооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
о.О И дай ся целия форум да разбере, че имаш чанта на Шанел?! WOW о.ОПървоначално написано от DevilWish
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Е не съм го казала, за да се фукам, не съм мислила, че целият форум ще прочете специално моето мнение, но е ясно, че ти обичаш да се заяждаш С МЕНПървоначално написано от Priceless
![]()
Ама какво ако искаш и на теб да пратя една чанта на Шанел?
![]()
^ Колко пъти да ти разяснявам, че не обичам да се заяждам с теб, аз обичам да се заяждам с ВСИЧКИ. И не, мерси. Дръж си ги всиииичките за тебе. БЛЯХ !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ее хубаво с целият форум, но аз съм ти фаворитПървоначално написано от Priceless
Защото съм фенка на Шанел може би
Е не бъди скромна бе, ще ти пратя аз съм добро момиче, даже да се заяждаш с мен оставам мила
Та кажи си адреса?Или пък не . . за какво да си хабя парите и за теб сега...
![]()
Не си ми фаворит, миличка, недей да се ласкаеш излишно. ;]
Hilary_![]()
Ооо ще плачкамПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Как се натъжиххх
![]()
ХА - ХА. Ейй че и забавна си била, е*и му майката.
Hilary_![]()
Да, за разлика от тебПървоначално написано от Priceless
![]()
Ели само ще кажа едно хаби се напразно признавам ти го яко се мъчи да отръпнеш Лили от мен не стана не знам за къв ме взе за дявола ли ? Щом толкова си се опитвала да я предпазиш от мен хората могат да ме преценят сами не си натрапвай мнениетоПък и като съм ти толкова безраличен що гледаш само как да се ядеш с мен ми не се изпариш ? Пък и като мене нарече мистър plaboy или ква тъпотия беше искам да те питам не си ли ти тази която е изневерила на приятеля си в бг а ? Не си ли ти която се тръшкаше за друго момче което знаеш че не го заслужаваше докато беше с обичния си приятел ? Не бях ли аз този който те изслуша и те посъветва а ? Така че преди хвърлиш камък по грешния погледни себе си и се запитай дали ти си безгрешна
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ще си лягамеПървоначално написано от haritov
ох,почнах са прозявам,трябва ми някой да ме гушка
Гошеее ти си човека
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еййй голямо хвалене с тия боклуци на Шанел
И не отричай,че се хвалиш,защото не за първи път споменаваш к'во си си купила на Шанел ...![]()
![]()
Хах,а и с тоя израз "да ти пратя една чанта" к'во искаш да се изфукаш,че имаш много ли?!Ми имай си ги,но не предлагай тия грозотии и на другитеСори,но дрехите и аксесоарите на Шанел са предимно за възрастни,а не за тийнове
Бтв да вземем всички да се хвалим с марковите си неща,а?!Хах голям кеф да се хвалиш пред непознати![]()
![]()
По темата:Хммм онова диване пак закъснява![]()
Е поне съм спокойна,защото още съм по нощничка (даммм от сутринта
) и само косата дето съм си оправила
![]()
С майка ми се скарахмеТая жена явно е с по-широки пръсти от мен и баща ми взети заедно и ми надува главата за един лаптоп,който не е нищо особено,а е близо 3500лв.
Тая луда ли е бе?!Аз за тия 2000лв. (разликата между тоя дет тя го иска и тоя дет го искам аз) ще отида на екскурзия до Гърция за Коледа бе
Психо
![]()
Както и да еОтивам да се обличам,че стана късно вече
Другите вече сигурно са в ресторанта,а аз още се размотавам из нас
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
едно голямо гуш за моето Цвети
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мале,тука ще се избиетеспокойно,аз съм за Лили
![]()
![]()
^ Недей, моля те, не искам заради мен да те удрят с чанти ШАНЕЛ по главата ;/. По-добре се спасявай докато можеш, че е страшно положението. ;/
Hilary_![]()
^^моя малък ГошкууПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чувствам се добре
след,като моя Гошку е тъка и ме пази под завивките
![]()
Еми просто някой хора не се спряха да се лигавят и да се държат като 12 годишни пикли тя Лили няма кво да се занимава с белгийската буца просто по болно и отчаяно емоционално деградило същество от нея нямаПървоначално написано от soul1199
Зори как да не те обича човек е накараме с глас да се смея но истината си е истина не я съди прекалено строго то и ти да си заобградена от мангали и ти ще изперкаш като нея
![]()
![]()
Ели всички ти стискаме палци за приятно изкарване в психодиспансера и скорошно оправяне
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Аз пък съм щастлив,защото в теи студени зимни месеци има кой да ме пази от измръзване.Моето голямо съкровище ЦветиПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Поне не обръща внимание на заплахите ти за побой,света вода ненапита Владо!Първоначално написано от Faces
Владо,че к'во смешно казах?!Не са ли боклуци?!
По темата:БеснеяОня след 20мин. ще ме изнерви!Сигурна съм!Пак ще почне да ми обяснява как ще остане заради мен в Сс и тоя път ще направя някой скандал!!!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
споку бе,той мъжа ми е тука и ме пазиПървоначално написано от Priceless
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Ти си цяло сметище
Първоначално написано от haritov
оле Гошее ^^ правиш ме с всеки изминал ден все по-щастлива ^^
![]()
![]()
![]()
![]()
С теб всеки изминал ден имам усещането,че съм в раяПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()