- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Рециклираха меПървоначално написано от kindergarden
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ми добре се чувствам...мисля![]()
времето е хубаво само за разходка
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Много съм добре...щастлива съм![]()
времето е г/д добре и ми вкисва настроението малко по малко имам да уча а така ме мързи и ако утре ми пише двойка не ми пукаи общо взето не ми дреме за нищо в момента
![]()
![]()
![]()
Еми добре
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Бивам .. ии малко съм се размечтала тия дни ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
wooooy! *flyyy* ....![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Звездите са се събрали в очите ми. Блестя,но само аз го зная,усещам,майче е отвътре. Душата ми е в плен на слънцето,а то за пръв път грее в този ден. Щастлива съм.
Липсва ми,той и очите му,които вероятно щяха да ме гледат радостно. Малкото му момиче порастна с още една година. Може би вече ще разбере,че и аз мога да бъда сериозна... Обичам го.
Това написах в час по английски,докато госпожата изпитваше другите.
ИМАМ РОЖДЕН ДЕН!!!![]()
![]()
ПО ЩАСТЛИВА НЕ СЪМ СЕ СЪБУЖДАЛА.
![]()
![]()
![]()
Още,когато станах,имах SMSи от най-близките ми приятели и това ме накара да се усмихна още в леглото. Денят започна страхотно. Всичко това ще приключи чак в Петък и съм много щастлива.![]()
![]()
А също така и със Него също имаме празник. Правим година и половина. Абе страхотен ден ми е!!!
Айде да ви почерпя и вас.![]()
![]()
Ей честито бре да си жива и здрава и всичко най-хубаво,а и да си като мене красиваПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Пожелавам ти щастието което изпитваш в момента да те преследва цял живот умножено по 100![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Еее, мерси, мерси.Първоначално написано от haritov
![]()
Айде всичко няй-хубавоПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
{}
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
XTREMEFREERIDE, ЧРД![]()
Нека твоите желания, бъдат мои пожелания. ;D![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Така съм и аз...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
Лошо ми е и толкова ми се спии...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
БЯСНААААААААААААААААА !!!![]()
![]()
Идиот,идиот,идиот,идиотттт ттт!! .. Струва ми се,че ПРЕКАЛЕно насериозно се взе вече .. лелееееееее само да ми пише или само да го видя някъде ще му разбия главичката ... изнагляло пишлеме .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Пфф добре изкарах си го.. почти.
Сега мисля да се оправя и да изляза ако на тая лудата и се излиза иначе ще потроша всичко в къщи.Днеска ми беше хубав деня докато не видях всичките тея глупости ... ;х;х;х;
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
якстра... само да намеря някво място за плеъра... че не е удобно баси..
XTREMEFREERIDE,ЧРДпожелавам ти всички банални и хубави пожелания,които чуеш днес и ти пожелавам всичкото щастие на света
![]()
![]()
по темата :учудващо добреутре съм на училище
![]()
най-после ша видя "малко" хора
![]()
![]()
Пак изпълнена с празни надежди.Бях решила,че повече няма да мисля за това, а то какво стана.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
УжасноОбляна в сълзи
По-лошо едва ли мога да се чувствам
Сърцето ме боли.Този филм, който гледахме днес в училище ме уби, не знам как се сдържах чак до нас да не разплача
![]()
![]()
Този филм показа част от живота на най-важният човек за мен, който вече не е между живите
Чувствам се като пребита и не мога да успокоя
![]()
В адското настроение съмм .. хахахах след като бях супер бясна сега незнам какво ми прищрака.![]()
Просто след малко излизамм и видя ли го някъде тоя само ще му се смея ..
![]()
И ще се разбием с мойта шматка ..
![]()
:P :P
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тазии нощ остани за последноооо, тази нощ ме люби за последноооооо![]()
Да, нещо такова
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ангелче![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele