- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Ядосана съм цял ден си мисля за тая шматка.Иначе попринцип съм добре .. след снощи и днеска на обяд особено.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от soul1199
ЕБахти проблема човече... Искала кола а магазина бил затворен.... Господи :X
о боже,аз просто се бях изнервила,ти кво толкова се впрягаш?Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Гадино щи напрая гъза джедайска цедка ако се дразниш с жена миПървоначално написано от FromAutumToAshes
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много ми е тъпо... сдухано ми е,разочарована съм и дори отчаяна ....
;]
Пф![]()
Да се смея ли да плача?
Чупих си телефона, баща ми го залепи и остави един гаден отпечатък отпред на стъклото с гадният си пръст омазан с лепило и това не се маха никога![]()
дано си намеря ново такова да си купя, че нз
![]()
зле ноо...
вече мн зле![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ей това диване как ми вдигна нервите в началото ;/ Кривотията ми сладкаДобре, че после му пооправих малко настроението, че иначе щяхме да се сбием в кафето
Уф, ся мисля да хапна малко ии .. да се ориентирам към лягане, че утре пак рано трябва да ставам.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от haritov
Уплаши ме...![]()
И не се дразня просто квото го беше изкарала... Бог знае какво станало... Whatever извинявам се ако съм обидил някого някак си. Не съм искал. Peace \\//
Оф уморена съм, искам да лягам, обаче чувам как Ерик не може да се оправи с дететотака реве жалното
пффф
ще ида да се опитам да го успокоя и тогава ще лягам, че е нещо страшно :# Вънка се чува как реве жалното
![]()
Лека на всички
Май се разболявам .. трети чай,а болката в гърлото се увеличава.
Иначе съм добре,щастлива съм .. досега не съм познавала,такива прекрасни хора,които да ме правят толкова радостна![]()
Цял ден уча,а още не съм готова и до половината.![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Бахти ученетоТи за цялата година за напред ли учиш
![]()
Baaaaaabyyyyy, remember my nameeeee![]()
![]()
Нещо не ми се спи вече![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
With my hands around your neck, who will stop me now ?!![]()
^^ Хохохо
I never wanted to heart, more than it should.![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
От къде ги знайш ти тия раоти е ?![]()
Знам ги пък.![]()
Hilary_![]()
Silence broken, with words unspoken. Now she’s on her knees !
ХА ! beat me if u can. Демек - да те видя сега....
![]()
No more feelings so useless. Can I beg for one more she says?
Hilary_![]()
Ти го търси из нета до сега не се брои ! Иначе е това![]()
А предната песен наистина ли я знаеш ? xD
Абе не съм длъжна да следя веднага какво си писал, бе.![]()
Иначе - да.![]()
Hilary_![]()
Ама 2рата я търси признай си ! Че ще стане лошо...
![]()
![]()
Иначе да не си длъжна разбира се, ама те надуших от далече (че си я търсила де...) ROFL![]()
Ей ще те набия някой ден !![]()
![]()
Hilary_![]()