- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Хади ла ... Хади да та видъ (цигански акцент) ...![]()
![]()
P.S. оспамихме темата ОТНОВО ей...![]()
Яла, яла кака да ти покажъ кво могъ.![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
На боб гледаш ли, и чай си нося![]()
![]()
На квото ми дадеш, на това ще ти гледам, бейбее![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Сигурна ли си, че на каквото ти дам ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе. Боб, леща, царевица, солети, пуканки ..![]()
![]()
Знам за какво си помисли, перверзно същество такова!
Hilary_![]()
Е аз за магданос мислех, ама айде![]()
БЛЯХ. Не обичам магданоз. Гадно, зелено нещо ;/
Hilary_![]()
Мамка му, а копър ?
![]()
Не. И лук не. Чесън пък още по-малко.![]()
Hilary_![]()
Забърквам се в мощни филми и го чакам да се прибере ..![]()
И дано не ходи на дискотека ..
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпея, и пак не ми се спи![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от Priceless
Нищо не разбираш ! Лук POWA ! И Чесън POWA ! DAMN IT NIGGA !![]()
Айде и на тебе да ти кажа чаоЛека *мечка* xD
Лека *мечка*
По темата: Дееба и хората. Всички си легнаха, а на мен изобщо не ми се спи.![]()
Hilary_![]()
Определено беше една страхотна вечер преди малко дето се казва се разделихме а до ся говорихме 30 мин по гсм дано всичко върви все така гладко![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Обичам гоо!!!![]()
![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Hilary_![]()
Невероятна вечер .. кара ме да се усмихвам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имам нужда от още спрайт..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Priceless уникално сладки сте с тва момченце . :P
По темата ; Пак стана 100 часа .. хаха тая вечер бях решила да не седя до късно ама на .. както и да е .. супер много ме боли корема и ми се спи,защото съм спала само 5 часа .. ии сигурно след малко ще откъртя.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
За пореден път си развилих режима на спане като спах от 21 до 01 и повече няма да спя и ми е нервно. А вчера беше най-отвратителния ден на даскало. 3 контролни и едно изпитванеВъобще хич не ми върви напоследък и ми е много изнервено
![]()
P.S. Дано има някой останал, че и тази вечер ако гледам само някви филми ще се побъркам тотално![]()
Една приятелка се сърди, защото излизанах с друго момиче и аз сега се притяснявам, защото всички се скараха с мен и ако и тя само се сърди и не ми говори, ще остана почти без приятели... Уфф и не мога да заспя[/b]
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Боли ме главатааа много, но поне се разсеях малко.Сега има да мисля цяла нощ.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Същото. Само с тази разлика, че аз и филми не мога да гледам.Първоначално написано от NeedPassion
![]()