- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Вече и това не ми се прави и ако не си измисля работа ще изперкамПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Тръгвай да чистиш из вас. Само прахосмукачката не пускай.Първоначално написано от NeedPassion
![]()
Това вчера го направих и в момента в стаята ми е невиждана чистотаПървоначално написано от mArMaLaDkA
Обмислям варианта да започна да гледам някой нов сериал че си изгледах епизодите на всички които следя, само че не се сещам сега за някакъв интересен. Ако имате предложение, може и филмче да пишете.
Аз съм пас. От месец, че и повече не съм гледала в интернет нито филм, нито някой сериал, понеже имам проблем със субтитрите.
И аз наскоро си чистих стаята и е супер чисто, за подреденото ще излъжа.И понеже, дори във форума няма никой в този късен час, след като си изям супичката, ще ходя да си чета книгата. Само да не заспя пак, че ми писна да прочитам 2 реда и да се унасям.
![]()
Приятен апетит.
Аз ще се опитам да спя и ако не се получи ще се опитам пак. Рано или късно ще стане късно и трябва да се ходи на даскало. Зависи от гледната точка. Сега ако се намери някой да ми разчете писаниците ще е велико
P.S. Лека и доходна![]()
оф не бяь спала цяла нощ и нескаа спах от 2 до 10 вечертаи сега не ми се спи и нз ако това ми е режима на първа смяна нз как ще издържа
иии няма никой в скайп и ми е ужасно скучнооооо
![]()
* brunettes
do it better ;] ..
МерсииииПървоначално написано от Assshley
![]()
По темата: Малко се успах за даскало, ама ще се справяИ .. нямам търпение да стане 5 часа. ^^
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
станах,ядах,ся след малко ще се оправям за дск и заминавамнеска почвам по-късно заради практиката
![]()
![]()
ии се връщам по-късно
сега ще съм сама в групата при лешоядите
въх ще ни връщат и контролните
![]()
ае аз отивам да се обличам
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хах в едно приятелче сме у тях цъкам му на лаптопа, чудя се и аз какво да правя хахах. Сугурно ще си ходя след малко.
Ех,добре съмммм да не повярва човек.Снощи видях адскияяяяя в един ресторант.Бях с братовчедка ми и гаджето й.И онзи пич влезе,но с гаджето си...Очите ми останаха в него...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооо да се похваля. Днеска най-накрая се наспахСега трябва да ходя на даскало. Слава богу там хванах WiFi и сигурно ще пиша от там
Приятен и успешен ден на всички.
![]()
ангелчеее![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
![]()
слава богу че утре имам само един англ
не е истина просто колко имам да припомням
![]()
а трябва да ходя и на репетиция
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и просто е нереално кви идиоти има на тоя свят![]()
![]()
егати простака
![]()
![]()
да съм му разрешила да ми пипа вещите?
неее,но разбира се нали няма и грам мозък той трябваше да ги взема и да цели другите
![]()
![]()
![]()
и тая кът иска да ме убий да ме убий мър** заспала
не се вижда тя ква е тъпа една задача не може да реши после аз съм била зубър
![]()
![]()
![]()
тя кът е тъпа преписвачка и се мисли за кой съм аз
![]()
![]()
просто няма да реално ако я истърпя още 4 години и полувина
![]()
![]()
след малкия ми изблик на гняв се чувствам страхотно![]()
![]()
![]()
![]()
Пред много труден избор съм, но смятам от днес да променя мисленето си стига съм се измъчвала за човек на когото не му пука вече за мен. Това беше слагам края на надеждите.![]()
Нуждая се от многоооооооо спрайт, много![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Нуждая се от игла, маркуч, станиол и запалка.
Оф кой нормален човек ще напише цяяяяло стихотворение за един БАЛКОН, по дяволите?! о.О И кой нормален човек ще позволи това да се учи в училище ? о.О Потресена съм !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ПерфектноДнес е един от малкото дни, в които се чувствам така...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!