- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Незнам..странно
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
мм някво яко е.. забавно било... и все пак ми изглежда идиотско![]()
ами скучая![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
о боже,някъв ми вика тука,4е ме оби4а при положением4е даже не сме говорили в дск?!wtf?!оба4е съм 6таслива..той ми каза,4е му липсвам-той никога не говори такива мили не6а(говоря за Кирил)![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Отивам да ям най-сетне![]()
От колко време не съм яла
![]()
уморена и все пак добре![]()
![]()
върти ми се една мисъл в главатада го изненадам утре в рейса,той няа знае,4е 6е го фа6ам и 6е съм супер яка
мамка му оби4ам да рискувам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Уморена.Ще си гледам филма и след това лягаммм
Много ми е зле...омръзна ми да се чувствам така...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Ох леле ебаси якия ден, заклевам сеМойто говедо ми показваше как да карам като хората
![]()
Направо ми напълни душицата като ми обясняваше едно такова вниматеееелно
Ох, толкова го обичаммммммммм
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Kефя се на горния пост![]()
А на съобщението се залях да се хиляя
![]()
![]()
![]()
![]()
Спи ми се.. отивам да гледам TV и да ям пуканкии![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Сутринта бях абсолютно out*of*order...
Сега вечерта ми върнаха малко настроението... Добре, че имам хубави приятели...![]()
Не съм добре.Странно е всичко,което става .. болезнено е .. дори незнам как издържам и до кога ще издържа .. ;]] Спи ми се обаче не смятам да лягам скоро въпреки,че утре ще трябва да стана по-раничко да уча по история,че май само аз останах неизпитана.Тъжничко ми е .. говори ми се с него. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
обикаляне по магазините цял ден и умората си казва думататака че мисля да почета малко и да лягам
![]()
Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек
супери ся си писах с един приятел и той май си помисли че го харесвам
а пък тва е пълен абсурд
![]()
и просто е нереално кви хора има на тоя свят
![]()
бог да мие на помощ да я издържа тая
![]()
![]()
![]()
Не е истина как едно обаждане от правилния човек може да те накара да се усмихнеш. Пфффф ... не знам какво ми става ;/ Искам го всяка една секунда до мен. ;/![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
да го ева вееее,да го ева..
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
вече супер![]()
![]()
![]()
;[[[
всъшност нямам на кого да споделя и да се опплача и да ми улекне малко от всичкото .. forgoten : )))
* brunettes
do it better ;] ..
Утре си отивам. Най-сетне да знам,че всеки момент може да хване лицето ми в ръцете си и да ми каже: "Спокойно малчо,с теб съм завинаги.."..
Аах,как ми липсваа..