- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Първоначално написано от haritov
мхм,кажи ,какво си ми купил
![]()
![]()
мхмПървоначално написано от DarkBass
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Купих ти пръстенче златно,но неможах да намеря нежен колкото теб и диамант който да белсти по-силно от теб,а проверих в най-големите магазини в светаПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Харесва ли тиПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
дам многоПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора моля ви се спрете да спамите в темата супер е дразнещо. ;//
По темата; В Петък вечерта си седя в къщи ..Не може да бъде направо.
Както и да е и без това нямам никакво настроение за излизане .. ;// Много изморителен ден беше .. искам да си поговоря с лайненцето ообаче пак не си е в къщи . ;хх
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Така така но имам усещането нещо сякаш ти тежи братлеПървоначално написано от antifashionshit
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Някакво - никакво.
Напоследък много неща станаха, и още толкова не станаха. И така...еднообразието ме убива, липсата на социални контакти също.
Искам точно две нещаДа видим кога ще се постарая достатъчно за да ги получа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Зле.. няк'фо - ник'фо.![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
оф нз защо и на мен ми е някво-никво![]()
а попринцип съм наясно в кво настроение съм(почти винаги
)неска трябва си легна рано,а пък неща
ебаси нали аз с най-голям ентусиазъм се съгласих да пътуваме сутринта рано
ма*** му
![]()
като изключим това вече съм добре![]()
![]()
Ще Омра от скука, бе.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Дееба и тъпите ви kурви гадни.Лелееее .. побърквам се, сериозно. Писна ми от курвенски номера, просто ми писна. Офффф ....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ще ме закараш ли у нас с колатаПървоначално написано от Priceless
![]()
^ Ох тихо, че и за това се ядосах. Станислав найш ли как ми се подиграва, че не мога да карам като хората. Да го таковам в лайното![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Оф смятай..... ще лягам да спяПОТРЕСЕН СЪЪЪЪЪЪМ и утре на тъпата къща... пак ми замина целия ден майка му стара
![]()
Спи ми се, искам да си лягам, майка ми ми вика как толкова рано, ама тя седи цял ден в къщи и си почива :# Оф кво да правя не мога повече, край лягам![]()
Лека на всички![]()
А травестита избяга ли ?Първоначално написано от Priceless
кухо се чувствам ..
нещо не ми е наред последните дни
искам събота и неделя да се наспя
и да се оправят всички глупости
щото ми става доста кухо и губя интерес
пък не искам .. : |
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Хахах еххх тази Цвети ей огън момиче е наистина![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Казах ти да спреш с това нещо !Първоначално написано от haritov
Сега не е позволено
![]()
Hilary_![]()
Как може да ми е толкова скучно.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele