- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Oх лакирах се, приготвих си дрешки за утре =) Напълно съм готова.Чудя се само какво да измисля още да кажа на Линдис, защото не искам да се чакаме утре. :# И мисля да пиша един смс на Ани, ама не знам какво точно да й кажа![]()
Сиво.![]()
И съм болна за капак, и вместо да се оправям ми е по-отпаднало. И демотивирано ми е на всичкото отгоре. Нямам сили за нищо, а чувствата ми са като глава лук - в толкова много слоеве обвити, докато стигнеш до сърцевината, че вече не знам дали изобщо има сърцевина. И люти да му се не види.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз съм болна,ама на пук на това си прекарвам добре - цял ден : ))
Охх леле обичам го, да му се невиди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ох,става ми нещо.Не спирам да мисля за него.Пфу,не бих изпитвала това чувство от много време,въпреки че предишната ми.. ъъъ-любов остави траен спомен в мен.А сега изпитвсам някакво ново и приятно чувство.![]()
Иначе ме боли гърлото.
Слушам си Aerosmith - I don't wanna miss a thing и ми се напълниха очите от радост,защото си имам най-прекрасния човек!
![]()
уморена съм,но пък си струваше и ся нямам търпение да ходим пак,само че май ша е др месец
както и да е
важното е че си прекарах супер
![]()
спи ми се адски много,но трябва малко да чета![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми .. прибрах се,наядох се и така.Днеска всички са ми някви странни такива .. имам чувството,че на всички съм им виновна с нещо. . баси работата . ;х .. Пак си внушавам някакви странни работи.Него пак го няма .. естествено .. сигурно е с нея за какво да ме потърси,голяма съм глупачка.Понякога си мисля,че знача нещо .. в друг момент,че вече наистина съм никоя .. офф нз.
Странен ден .. Дано майка да забрави това,което си е наумила утре,че иначе незнам какво ще правя пак .. офф само глупости на главата ми.;х
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
По-хубаво не можеше да бъде просто!!! Толкова яко си прекарахме,че нямам думи да го опиша.![]()
![]()
И получих най-прекрасните подаръци,скоро ще ги снимам и ще ги кача.. леле,умрирам си от кеф!!!
![]()
![]()
![]()
Боли ме гърлото,ама супер много вече.Ще пийна едно чайче и ще хапа шоколад .. после ще се мотая в скайп,абе малко ми е скучно,ама ще се оправя.
Много добре се чувствамРадвам се на това страшно поучително видео, което гледах
![]()
![]()
Ай лов хиджааббб
![]()
Не ми се ходи утре на у-ще20 дена така ми беше хубаво
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не ми се седи на компа вече мисля да ида да си взема очната линия и да изпробвам това, което видях току що и след това да си лягам![]()
Сдуханал Много ми липсва един човек![]()
И главата ме боли...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Вбесявам сееееееее !!!! ;@@@@@@@@@@@@@2222:@:@:@:@::@![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
самотно ми е...утре трябваше да бъде хубав ден
That was yesterday
But today life goes on
You won't find me in yesterday's world
Now yesterday's gone
добре сАм![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Много сте обичливи всичките, пък мен никой не ме обича... ЦЪк цък...
![]()
"Любов" замря,оспамихме темите..мъчно ми е![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Кво ти пука![]()
Ми няма с кой да си обменям "мъдри" мисли..абее ще си лягам след малко,на път съм да се предам..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
С мен беНАЙ-МЪДРИЯ ОТ НАЙ-МЪДРИТЕ
![]()
ми айдеепиши в мойта тема,тази най-отгоре
![]()