- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Нещо не я виждам..
![]()
"как едно срамежливо момче да започне разговор..."![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
You are not aloneПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Оф писна ми. Ся пък станах прекалено рано![]()
Малко се притеснявам за моя, дано всичко да е наред ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Цяла нощ не съм спала.Легнах в 12 заспах в 1,събуждах се през 1 час пфпфпф.И като цяло не съм добре.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
събудих се в 08:59, при положение, че си бях навил телефона ад звъни в 09:00.. налии... просто баси шанса![]()
Малко ми е сънено,гладна съм..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Болна съм.А след час и малко трябва да ходя на даскало ..
Супер зле ми е,тая кашлица ще ме побърка![]()
А на майка ми,не и пука.Кво да напрая,че и другите ще се заразя![]()
Сънено ми е .. по-точно спи ми се ужасно и ако не трябваше да ходя на даскало сигурно щях да откарам до 3 часа.Мразя го тва даскало ..![]()
Ама ще трябва да се хвана да уча,защото работата вече става много сериозна.Ама как да уча като в главата ми е само едно ..
Как може да имам воля за всичко друго не и за това .
![]()
Ядосвам се на себе си. Сега ще си направя още едно кафе и ще си преговоря нещата по френски,защото днеска трябва да имам на всяка цена хубава оценка апак колкото съм изтървала .
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Защооо зарязахте форума,няма ли нищо свято за вас ..??![]()
Отяде ми се,отпи ми се .. и изобщо спрях да имам желание за нещо каквото и да е в момента,в който си спомних за всичко и му видях скайпа .. И той нищо не може направи,защото това е реалността . ;х .. Явно аз трябва да се събудя от измишльотините .. ;[[ И на всичкото отгоре пак ревнах глупачката .![]()
![]()
Ще се оправям и ще ходя на даскало.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Толкова скапано не съм се чуствала от много време, тъпо ми е, спи ми се ... гадно ми е, сдухана съм... нищо не ми се прави, а имам толкова неща за вършене. Деня ще е безкраен сигурна съм...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
неска яко почна деня![]()
успах се и закъснях за час пък тоя дори не е видял
![]()
супер съм
![]()
![]()
Първоначално написано от NeedPassion
Ooh yes i am :X Even more than that u could imagen![]()
Чувствам се незначителна.
You are broken, I can fix you...
След днешното разхождане - изморена.До сега спах,сега пак излизам, а ми се спи имам и да уча много.Оф е се ядосах на хороскопа си,защо са прави![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не ми е зле като цяло.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мацки от Бургас няма ли тука бе![]()
![]()
![]()
щастлива сАм![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Оф скучно ми е, спи ми се, писна ми... искам нещо различно е, е*и му майката....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
предадена, озлобена, наранена..
иде ми да пребия някого![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Първоначално написано от bloodfrozen
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Тъпо ми е спи ми се... Брата ма тормози.. излиза ми се ама трябва да чакам моита фр да се натутка..тва означава още поне час..
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Пфффф..... >.<
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....