Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Лелеее ще полудея
1.Най-добрата ми приятелка ме кара довечера да ходим на купонче в бившия ми ... Една друга приятелка й каза оня ден,че бившия много държал да отида и аз ... и сега ще ме тормози цял ден докато не се навия
2.Един приятел от седмица се държи странно,а последните 3 дена е просто нещо ужасно!Харесва ме и по всякакъв начин се опитва да ми го покаже ... Като за капак той заминава в четвъртък и може повече никога да не го видя Сега не знам как да се държа с него и ми е гадно ...
3.Има голяма вероятност ако довечера не сме в бившия ми да сме в това момче и направо не ми се мисли ...
4.Вече е почти 15:00ч.,а аз нито съм се изкъпала,нито съм се лакирала,нито нищо ... Ще има да се чудя след час,от къде да започна с оправянето ... :/
5.Живея в най-смотания град Тъпия лаптоп,който съм си харесала го няма никъде (не,че в другите градове го има ... в нета го видях само в няколко магазина) и сега трябва да ходя до Техномаркет,да го поръчвам ... Да чакам няколко дена докато пристигне от София и на края ако не ми хареса на външен вид ще има да се ядосвам и да си бълскам главата ...

Както и да е Пускам си ТАЗИ песничка,а после отивам да се къпя,че нямам време вече

П.П.Батеее,довечера ако не се засечем качи снимките в нета и ми прати линк да си ги дръпна Бичам те и поздрав с новата наша песничка
леле най-добрия ми приятел е луд фен на Бате Сашо Тая песен ми я праща да я слушам 100000 пъти