- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемче
Наблюдавам от няколко дена оная ми работа изпуща някаква бяло-червена течност. Нещо като семенна течност с кръв. Някой знае ли какво е това? Момче съм.
Първоначално написано от maistorluk
Да. Урологът знае.
не без негоПървоначално написано от Sissy90
Бягай на доктор..Първоначално написано от maistorluk
Първоначално написано от eliyiy
не разбирате ако кажа на наще ще помислят че съм правил нещо. а пък не съм. много съм малък. а и не искам да се забърквам в такива работи
Е, щом нищо не си правил, кво толкова има..Отиваш и казваш, мамо, тате имам проблем, от оная ми работа тече нещо..
Бтв, на колко години си?
Първоначално написано от eliyiy
Ае брато, много работи може да са. Ние няма как да ти кажем, защото не сме лекари. Ако не мине до 2, 3 дена най добре кажи на родителите си и отиди на лекар. Няма нищо срамно в това.Първоначално написано от maistorluk
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Боже .. т'ва да ти прилича на виртуална болница със свръх цпециализирани лекариНяколко човека вече ти казаха ИДИ НА ЛЕКАР ! Няма к'во повече да обсъждаме .. !?
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
пате не сме лекари ма ще фурлям боб да разбера. ти туп ли си отиди на лекар мое да е неква инфекция мое да стане по зле моа даже да ти отрежат уя веднага отиваи на лекар без значение дали ти се занимава дали те е срам и т.н.
И на колко си ?
Крещящо си тъп Саше
Аз и на кафе ще му гледам ако иска .. Карти таро ?? Имам 5 вида ..Първоначално написано от xRoSHaVx
![]()
![]()
![]()
P.S. Пък ти , xRoSHaVx , се научи да пишеш ..![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
proveri ne6to gem4eto ti da ne se e razranilo ot 4ikiite... ako ne e ot tova problema e naistina za lekar i nqma kak da nameri6 pomo6t tuka ...Първоначално написано от maistorluk
Иди на уролог . А какво ще ти кажат ваще не знам , сигурно ще те зажедат на доктор по спешност. по добре иди на време ...![]()
ми като изпущаходи на лекар
![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
О не. Ти ме разби "изпуща" ако си в някое село и ти е далече болница да ... но какво чакаш още![]()
![]()
![]()
подобри си личната хигиена ...Първоначално написано от maistorluk
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Червеното е кръв.Може да е нещо сериозно.Бягай на лекар спаси поколението!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
може ли да е от това че като тренирах оня ден един приятел ме шибна в оная работа с топка