.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: дали ?

дали ?

Здравейте хора, незнам дали има такава тема,не съм гледала изобщо ,общо взето е много тъпа даже нз що я пиша ама ей така да си попитам Мин седмица правих секс с приятеля ми ,без презерватив ... до тук добре.Правихме го два пъти и двата пъти не е свършвал в мен,но се чудя при самата еякулация възможно ли е да е останало някво количетво сперма по него и след това да стане гафа?Ако някой е имал подобен проблем,нека сподели мнение,на тези които не им се занимава вместо да пишат тъпи коментари по-хубаво тихо

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: дали ?

Цитирай Първоначално написано от fenkata01
    Здравейте хора, незнам дали има такава тема,не съм гледала изобщо ,общо взето е много тъпа даже нз що я пиша ама ей така да си попитам Мин седмица правих секс с приятеля ми ,без презерватив ... до тук добре.Правихме го два пъти и двата пъти не е свършвал в мен,но се чудя при самата еякулация възможно ли е да е останало някво количетво сперма по него и след това да стане гафа?Ако някой е имал подобен проблем,нека сподели мнение,на тези които не им се занимава вместо да пишат тъпи коментари по-хубаво тихо
    да!

купувай тестове
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Добре бе, колко пъти в една седмица ще попитате едно и също? От секса без презерватив и да четете ли не можете?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    ГОСПОДИ,то даже не нужно да го търсиш,ВСЯКА ВТОРА тема е ТАКАВА!!!!
    Брях,брях

Град
    Враца
    да наоъно възможно е ако не го е измил или не го е измил добре ... или пък даже да го е измил от някои фалоси изпускат по малки количества
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    да наоъно възможно е ако не го е измил или не го е измил добре ... или пък даже да го е измил от някои фалоси изпускат по малки количества
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

а

да
    ОБИЧАМ ТЕ

Възможно е, но нищо ти няма....
    Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.

най-добре си купи тестове за бременност и ще разбереш със сигорност

Цитирай Първоначално написано от akrobatkata
    най-добре си купи тестове за бременност и ще разбереш със сигорност
    ++

Re: дали ?

Цитирай Първоначално написано от fenkata01
    Здравейте хора, незнам дали има такава тема,не съм гледала изобщо ,
    О не ,никога през историята на форума не е имало такава тема, това е първата от този тип.

Еей, ти как се сети да пуснеш такава тема. Умница Мързела ще ви умори. Потърсете малко. Точно такива теми - бол.

Голям фен
    ако след 1я път не е ходил до тоалетна и не се е измил ДОБРЕ то да има вероятност да е останало нещо

Абе девойко на тъпа тема освен тъпи отговори кво очакваш да получиш?Що си сетила една седмица след акта да се чудиш дали може да си забременяла?И кви са тея момчета дето изобщо не ги ебе,че има някъв шанс,макар и малък да станат татковци а?С грешните глави мислят...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Зависи и от качеството на спермата ако е на 11 години

искам те тиха
    и да бременнна си
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си