- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да му кажа...
Мацка и аз като тебе си харесвам едно момче и днес му намекнах ,че си го харесвам.Понеже той ме базикаше с един др и аз му викам :ММ аз не съм сигурна,че е той може да е някои др. И той ме погледна странно и ми се усмихна. Исках днеска предгръдка и утре ще си я получа![]()
Първоначално написано от cataclysm
Няма какво повече да се каже тука !!!!Don't be afraid to act!!
--------------------------------------------------------
ти колко отговора чакаш да получиш?и нищо не ти изнася![]()
![]()
Приеми истината такава, каквато е. Поне ще си опитала като му кажеш. И ако му кажеш насаме в един откровен разговор, просто съм сигурна, че няма как да каже "Боли ме фара"! Ако ти го каже право в очите, това или нещо от сорта, значи той просто Н Е С Т А В А!![]()
Първоначално написано от Kukumqvka
Първоначално написано от sladUr4U
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от sladUr4U
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Е няма как да си го "моделираш" ..Казваш му и това е ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
моят съвет е да не му казваш,че го харесваш,защото съм имала такъв слчай .. още повече щом го знаеш че "лайно" с извинение .. ако му кажеш ще му станеш много лесна и няма да си му интересна.Ще може да те върти на малкия си пръст колкото поиска и пак да знае,че когато поиска може да те има ..![]()
Ама, че много такива теми има. "Как да му кажа" - това е въпроса на годината :/ Хора, елате при мен в чужбина и се опитвайте да кажете нещо отначало без да знаете езика е тогава да ви видяСериозно, усти нямате ли...а да и мозъка се използва също
![]()
ми ак0 не пр0бваш.. и т0й те харесва.. п0сле ще се ядосваш защо не си пр0бвала да му кажеш чуствата си..
а ак0 му кажеш и т0й те 0тхвърли,ще се ядосваш ,че си опитала и си рискувала..
сп0ред мен трябва да му кажеш![]()
Просто му кажи... ако го боли фара,начи го ритни долу още да го заболиПървоначално написано от dagituuu
![]()
а попринцип какво лошо има в това?Първоначално написано от ShawnMac
![]()
Кажи му. Ако те отреже, явно не те оценява (както се случва често) и не е момчето за теб.![]()