.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 116 от общо 116
    Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Мацка и аз като тебе си харесвам едно момче и днес му намекнах ,че си го харесвам.Понеже той ме базикаше с един др и аз му викам :ММ аз не съм сигурна,че е той може да е някои др. И той ме погледна странно и ми се усмихна. Исках днеска предгръдка и утре ще си я получа

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cataclysm
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Стига!Стига сте се страхували от това да бъдете отхвърлени!

Няма какво повече да се каже тука !!!! Don't be afraid to act!!

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Катонеможеп да рискуваш стойси у вас имрънкай заглупости.

Основния проблем на маса хора е чеги е страх да получат "Не". Айде свалете си розовитеочила, и приемете факта, че щомполучавате "Не" значи не сте заявили достатъчно убедително позицията си. Проблема е във вас
    именно тфа е .. :P

Супер фен Аватара на nymphadora
    ти колко отговора чакаш да получиш?и нищо не ти изнася

Приеми истината такава, каквато е. Поне ще си опитала като му кажеш. И ако му кажеш насаме в един откровен разговор, просто съм сигурна, че няма как да каже "Боли ме фара"! Ако ти го каже право в очите, това или нещо от сорта, значи той просто Н Е С Т А В А!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Стига!Стига сте се страхували от това да бъдете отхвърлени!

Цитирай Първоначално написано от sladUr4U
    според мен първо му ПОКАЖИ,че го харесваш, за да се увериш,че и той те харесва,ако видиш същото от негова страна може тогава вече да му кажеш.
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от sladUr4U
    според мен първо му ПОКАЖИ,че го харесваш, за да се увериш,че и той те харесва,ако видиш същото от негова страна може тогава вече да му кажеш.
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е няма как да си го "моделираш" .. Казваш му и това е ..

моят съвет е да не му казваш,че го харесваш,защото съм имала такъв слчай .. още повече щом го знаеш че "лайно" с извинение .. ако му кажеш ще му станеш много лесна и няма да си му интересна.Ще може да те върти на малкия си пръст колкото поиска и пак да знае,че когато поиска може да те има ..

Ама, че много такива теми има. "Как да му кажа" - това е въпроса на годината :/ Хора, елате при мен в чужбина и се опитвайте да кажете нещо отначало без да знаете езика е тогава да ви видя Сериозно, усти нямате ли...а да и мозъка се използва също

ми ак0 не пр0бваш.. и т0й те харесва.. п0сле ще се ядосваш защо не си пр0бвала да му кажеш чуствата си..
    а ак0 му кажеш и т0й те 0тхвърли,ще се ядосваш ,че си опитала и си рискувала..

сп0ред мен трябва да му кажеш

Re: Искам да му кажа...

Цитирай Първоначално написано от dagituuu
    Знам,че това е поредната "тъпа" тема,но е много важно за мен...Искам да му кажа,че го харесвам,но той ще каже"боли ме фара",ако не ме харесва...как да направя така,че да го приеме без да каже,нещо,което да ме нарани? Моля ви помогнете ми! Мерси предварително!
    Просто му кажи... ако го боли фара,начи го ритни долу още да го заболи

Вече е на мода момичетата да споделят чувствата си , така ли ?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    Вече е на мода момичетата да споделят чувствата си , така ли ?
    а попринцип какво лошо има в това?

Повече от фен
    Кажи му. Ако те отреже, явно не те оценява (както се случва често) и не е момчето за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си