- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мн се дразня
Мн се дразня, когато някой се мисли за голямата работа. То бива, бива ама тва нейното савсем прекрачи границата. Трябва се да има 6. Ако случайно се е случило да не си научи и правим контролна по нещо, почва да реве, да праска , да излиза от час, абе с две думи праи кот си ще!!! При последната петица извика бащи си, СТАНА ГОЛЯМ СКАНДАЛ. Горката госпожа!! Накрая даскалката излезе виновната. Ако не я бива по някой предмет, той се превръща в най отвратителния на света, или пък г-та не обяснява хубаво... Просто нз ко да правя, мн са дразня!!!
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Ужас
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Омг... баси тъпата и надута зубарска лигла!!!! Един юмрук в зъбите? Иска ли? Я я питай! Пф... баси нещастното същество...
на тати кифлътЪЪъ
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
сигурно сте 2-ри до 4-ти клас нали?
Ясно.......
Не 7 клас сме... Не ми е за оценките, просто са дразня![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми 7 клас сте.
Тия оценки ви оформят бала (задължително по математика и БЕЛ.
Или поне така беше при нас, не знам.![]()
Иначе няма лошо в това да си амбициран, но да вика баща си... Когато стане дума за недоразумение в някоя оценка, винаги си търся своята грешка! Даскалът не е виновен!
iskam da imam takava syu4eni4ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na tvoe mqsto bih gledal na tova kato atrakciqta na klasa![]()
![]()
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Ама вярно ли има чак такива индивиди?!![]()
![]()
![]()
![]()
Без любов от днес нататък ще живея.
Независима от телефон и случай.
Няма да умирам аз от поглед само -
но и всъщност няма вече да живея.
OMG... Да реве,да се тръшка и да вика баща си заради 5-ца...Смятай колко е зле горката.Аз на 3-ка се кефя...
![]()
Вика баща си за петица?!?!?!?.. Егати
![]()
+1 не и обръщай внимание гледай и ти да имаш хубави оценки!!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
В бившия ми клас имаше една такава голяма напаст...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Ама хич да не ти пука, не знам как стоят нещата но аз бих и пуснал един базик/подигравка за да се осъзнае къде се намира. Ако тя е най-голямата работа са класа просто и кажи че да не се прави толкова след като има 5 (смисъл повтори й ги че има 5 ) и и кажи да се стяга иначе лошо ще става, мале туй ако беше в калса ми на 4 щесе да се радва, смисъл много щях да я храня не да я подигравам а да и натяквам че не може така![]()
![]()
Мм тая вярно е злееда вика баща си за петица ОМФГ..
![]()
![]()
Аз на четворка се кефя пък тя..
![]()
![]()
![]()
Аз ше черпя целия клас ако имам 5,а тия за петица ще ми викат баща си...ЗУБАРИ![]()
един хубав ритник в главата ши и бъде мн малко.. аз такава мн щях да и слагам ако беше от моя клас... миналата година бтв черпих за 3ка![]()
Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !
Първоначално написано от dessko
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
и в нашия клас има една такава - голява шматка![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.