.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Билярд

Супер фен Аватара на WrongLife

Билярд

Предлагам всички фенове на билярда в този форум да се съберем около масата. Предлагам БСД "Кю" където има професиолнални маси и качествени топки. Има 8 маси на разположение на играчите. Отволен е 24/7 денонощно. Ако има някой желаещ да ми каже да се уговорим за ден и час.
    ГРАД:София

Винаги съм навит за билярд, само че не съм от София. Вече става някъде 3 години откакто играя и все още го играя с голямо желание.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на WrongLife
    От кой град си? Ако си от ВТ може да се уреди ако пътувам с отбора. Или Бургас?

Встрани от пътя между тях съм От Ямбол съм.
    Audio ergo sum

И аз си играя билярд от 3-4 месеца и мисля че съм доста добър вече... Ако има пичове от Плевен може да пишат ЛС и да отидем да праснем 1-2 игри

Голям фен Аватара на FantaMen
    Аз съм от Бургас.. играя от около 4 месеца.Не съм добър но иначе съм голям фен на играта и я играя с голямо удоволствие...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    Непостоянно
    е са ше хоа да играя билярд у пловдив бате
    Ако някой, който е от София толкова му е мерак да играе с хора от некъв форум, аз съм на линия, ше ви счупа
    .!.

Град
    Непостоянно
    заклевам се, че сте големи ентусиасти
    .!.

Ако искаш бялата да спре на място след удара къде ще я удариш? А за да продължи напред? Какво става, ако при цепене влезе 8цата при игра на 8ца? Няколко лесни въпроса, за да видя дали знаеш нещо
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си