Нека първо да кажа,че това е тема за напреднали и нека момичетата,плачкащи на бози като "Здрач","Тетрадката" и подобни да не пишат изобщо.Та ето и моят опит:Бях си намерил една мацка,не беше нещо кой знае кво,но ми беше прятно с нея.В секса н я биваше много - само ляга и навирва краците и ръгай чушки в боба.Но иначе си прекарвахме много добре часовете заедно.Нещеш ли открих едно магазинче до нас и в него продаваше една току що завършила гимназистка със хубави черни очи,нежно лице и стегнато дупе.Стори ми се интересна и я поканих на разходка(беше май месец с приятни и топли вечери).Оказа се и че познава братовчед ми и стана ясно,че не трябва да я изпускам.Беше доста освободена в секса,много обичаше да я връзвам с колан и да я пляскам по дупето. Лошото беше,че тя хъркаше ужасно,дори повече от дядо ми.Но иначе си приказвахме много за любовните отношения на дивите гъски,хапвайки пуканки.По едно време ходех с една колежка,която беше дошла на командировка.С една ходехме на по бира с другите колеги,после ходехме да се чукаме в квартирата й.Всичко беше наред,само че това момиче пърдеше доста и усмърдяваше стаята.С нея все още си пишем по скайпа,добре че там не мирише.
Нека всеки да сподели своя опит,без излишен спам,темата е напълно сериозна.Това не е изневяра,бързам да успокоя разпенените моми,които събират жадно плюнки,за да ги изсипят върху ми.
И да завърша с една мисъл на бай Симо от кръчмата до нас:
"Важно е мезето да е блажно и гаджето да е влажно" Е те тва е баце.