- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Палто-ПомоЩ!
Здравейте!Имам един мн голям проблем>от една седмица ходя по магазините да си търся палто и на всякъде са едни тъничкии ужас а има едно по дебело,което долу горе ми харесва,но една саученичка го има.Която ест ще лаже а ти видя от менедругото по дебело е едно с качулка на което като му се сложи вталяващ колан сди мн яко но на мен ми се изписва корема и не ми стои добре ужас!Дайте ми някакъв съвет или поне кураж!
![]()
![]()
Съвет за какво?
Не знам по какви магазини ходиш, че не си намираш. Магазини и палта бол.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Относно .. горното мнение ( преди мойто ) ами .. момичето е пъхнало темата не просто така , а защото иска няк'ъв съвет ! Разбирам , че нещо не ти харесва , но к'во толкова - недей пиши в тая тема и толкова !
По темата : ами в Теранова , Кенвъл имаше хубави миналата година , но май още не са почнали да зареждат '' палта '' има няк'ви якета там .. потърси някъде към по - елитните магазини ( но там цените ще са строги ! , там няма как да няма ) в Ню Йоркър-а бях видяла едно много хубаво палто . мисля , че беше черно и беше супер сладко - маай маай цената беше 100 лв ! Не знам за к'ва цена говориш , но има всяк'ви едва ли вече по някой магазин няма да откриеш , но все пак продължи да търсиш , ще изникнат все някъде !![]()