- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- И отново за диетата на Дюкан ..
Здравейте!
Има ли ефект от диетата на д-р Пиер Дюкан?
Очаквам точни стойности на реални резултати в съотношение време (период) / свалени килограми.
Благодаря!
Който съм питала - всеки е доволен много от тази диета.Спазват я точно определено време..там 90 дена ли беше..незнам не помня точно.Но ефект определено има.Зависи кой колко иска да свали и т.н.
на колко си години ?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
какво значение имат годините?
Голямо значение имат.Първоначално написано от fflorinaa
Не е препоръчителна за под 18год.
Всъщност никоя диета не е препоръчителна за тийнове, ама...
Иначе ефект казват, че има, обаче не си струва.![]()
Спорта му е майката.
+ здравословно хранене.![]()
![]()
Наясно съм с рисковете, които крият тези многобройни диети, но положението неможе да се оправи само със здравословно хранене, а към диетата на Дюкан ще прибавим и спорт и дано поне този път има ефект . . . . .![]()
виж моята тема ве
с големи букви.. ще ти извади очите![]()
Знам за какво говориш, но бързото отслабване не е много добро.Първоначално написано от fflorinaa
По-добър вариант е 90 дневната диета. Изкараш я г/д месец, и после здравословно хранене и спорт.
Но както си решиш.
Айде успех.![]()
Мерси мерси . . . :P
Има да за 2 месеца свалих 9кг
Но не ти я препоръчвам !!! Спазвай 90 дневната няма да съжалиш нито за миг ако я започнеш!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Амиии сегаа ..Диетата на Дюкан ИЛИ 90 дневната диета ????
![]()
90 дневната е много по-добра
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
+Първоначално написано от billytalent
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
+2Първоначално написано от pinki
![]()
Uspeh..
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ама то от 90 дневната диета нямаше ли проблеми?Разбрах,че заради закуската(плодът) не е хубава,защото закуската е най-важното хранене пък и то няма да ти стигне за цяла сутрин![]()
Абе тва на Дюкан не е диета а режим!!! Аз почнах от третата фаза и съм изключително доволен, сега не я спазвам но продължавам със здравословно хранене и спорт. Задържам си килограмите, щото повече не искам да свалям и не съм качил нито грам.
Всичко е въпрос на стриктност и желание =)
хора..
покрай тия грипни вирОси дето непрекъснато виреят около вас не ви препоръчвам диети !
с диетите лишавате организма от дадена храна и следователно отслабвати и имунната система което е много лошо защото лесно може да ви се лепне някой гаден вирОс![]()