.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

страх или отчаяние може би

Наскоро се разделихме с приятелката ми с предлог да си починем един от друг, след време пак да се съберем.
    Но имам страх да се съберем,просто преди имахме много трудности и не искам да се повтарят,а немога да я зарежа,защото я обичам сърце не ми дава.Има и други момичета дето ме харесват,но не изпитвам нищо към тях и не са същите като нея.Просто не мога да я зарежа,но и ми е страх да съм с нея,не искам тя или аз да страдам.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Бургас
    тва да "се разделите за да си починете един от друг" не мисля че е любов .. отчаян си и то доста според мен
    Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..

Повече от фен
    след това никоганяма да е същото според мен ... Или си изяснете нещата или просто се разделете
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    след това никоганяма да е същото според мен ... Или си изяснете нещата или просто се разделете
    След раздяла една връзка никога не може да бъде същата ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Ако обичаш някого, пусни го на свобода.. ако се върне при теб-ще бъде завинаги твой.. а ако не-значи никога не е бил..
    Не се смейте на човек,
    който прави две крачки назад..
    Той може просто да се засилва!!!

Цитирай Първоначално написано от huksy
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода.. ако се върне при теб-ще бъде завинаги твой.. а ако не-значи никога не е бил..
    тва е мн копирано но вярно

Голям фен Аватара на RaZzer
    Има и други момичета дето ме харесват,но не изпитвам нищо към тях и не са същите като нея.
    Това ще се промени около месец-два след като се разделите (ако решите да го напрвите). Повече решителност трябва от твоя страна - ако смяташ, че няма да се получи и ти е омръзнало да опитваш - давай напред!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Има и други момичета дето ме харесват,но не изпитвам нищо към тях и не са същите като нея.
    Това ще се промени около месец-два след като се разделите (ако решите да го напрвите). Повече решителност трябва от твоя страна - ако смяташ, че няма да се получи и ти е омръзнало да опитваш - давай напред!
    Не не стана преди и сега ме съмнява...чувствата ми към нея са много силни
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

След една такава раздяла нещата няма да бъдат същите. Може да е за по-добро, може и да не е. Щом си така убеден в любовта ви, трябва да преодолееш този страх и да си дадете един последен шанс. Ако и тогава не се получи няма смисъл да се измъчвате.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Гоше, Гошееееее, докъде я докара.......

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз от кога съм ти казала да не се занимаваш, Гоги
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Пловдив
    Обичайте се такива каквито сте. Компромиси трябва да има,но е важно да решиш за себе си къде е тази граница на компромис. Айде желая ти успех.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Цитирай Първоначално написано от niku
    тва да "се разделите за да си починете един от друг" не мисля че е любов .. отчаян си и то доста според мен
    +1 -> ОТЧАЯН..
    лол

Пак ли бе, Гоше?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    какво казва йода?Пърно питай него

Мега фен
    Град
    София
    Мисля си,че ГОШЕТО най-добре си энае.Или поне така трябва да е.
    А не Гоше това,Гоше онова...все някой друг энае.Бали му майката.
    [size=7][b][u]fosse cos

Може би е по-добре да пробвате пак . Все пак нищо не можеш да знаеш за това как ще са нещата преди да си пробвал. =]
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си