- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за Импулс ?
хмм не за нищо не става
Става за запознанства,но става и прекрасно място за педофили.Много е яко да си имаш профил в импулс...всеки гъзар си има...и аз трябва да си направя.
О,да, колко е гъзарско да имаш импулс....Първоначално написано от moon_flower
Ee човек опраи ми деня с тва клипче,аАА немаM думи то тва тия уоооооу,не ми се гоори за тоя сайт just fuck it and peace \/Първоначално написано от antifashionshit
![]()
![]()
Ъмм, бих казала, че превърнаха " impuls.bg " в сайт на сайтовете за запознанства. В смисъл всеки втори вече има регистрация там. Мда, и аз имам. Преди висях постоянно там и много се кефех, като цяло. Преди, когато ги нямаше тия подобия на " рейтинг, подаръци, клубове и т.н" , т.е преди да го променят основно. Спомням си, че имаше и форум. Там наистина беше забавно и пишеха яки хора. Далеч от сегашните " програмирани звезди". С времето и с това, че самия сайт го поставиха на пиедестал всичко отиде на м.. си. Сега просто преглеждам на бързо и се изнасям. Даже и пуснат да стои не ми се събират по 6-7 коментара, ако аз не пиша и то на приятели. Все пак не съм фотошоп момиче.
Хората там започнаха да си предават важности и т.н.. знаете за какво става въпрос. Просто си мислят, че като имат регистрация там и са известни сред безизвестните и са звезди. Всякакви индиви има там от 10 годишни до 50-60 годишни педофили.. трагедия.
Преди време бях чела една статия публикувана в книгата на сайта, която ми направи впечатление. Настина авторката беше казала много истина в нея. Ако имате възможност я прочете.
Просто няма оправия с този сайт. Мисля, че трябва да го забранят със закон. Въобще всички такива сайтове трябва да бъдат свалени. Има къде, къде по смислени неща в интернет пространството, които да се правят вместо да си даваме фалшиви плюсчета и минусчета.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Ебаси тъпият сайт..
имам регистрация там..
кажи-речи през ден променят дизайнът и опциите..
а и е скучен..![]()
Indeed!!!Първоначално написано от TeenSpirit
Вярно е, има доста готини хора в сайта, попадал съм на такива люди, но болшинството определено не ме кефи.
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
Става сайта за запознанства мн ясно нали за това е създаден.Но като във всеки друг сайт и там има идиоти ест ;] Аз например попаднах на точния човек и там намерих момиче с,което сме най-добри приятелки в момента =]
Така ,че моето мнението за импулса е перф.,защото реално погледнато само в тоя сайт не са ми писали некви дядковци и педофили!!
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Първоначално написано от gabiiTu
![]()
![]()
там па е пълно с педофилковци...абе квото и да кажете тоа сайт не струва, приятелки или не,нема ткаа простотия
![]()
![]()
Май не си особено умна а ?Първоначално написано от gabiiTu
Само не ми казвай ,че имаш снимка срещу огледалото
![]()
Нямам точно определено мнение.. нищо, че докато си отворя очите и първото, което правя е да скивам какво става из там![]()
Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..
Аз си направих импулс ,за да видя колко коментара ще събера![]()
Иначе интернет запознанствата са тъпня ...
![]()
--------------------------------------------------------
Аз лично не го използвам за запознанства ..
Просто качвам снимки, музика .. и най-важното .. ЗАБАВЛЯВАМ се !
Много скапан сайт..
Преди време имах рег. там.. и само мъже на годините на баща ми ми пишеха...или някви по на 13-14години..![]()
![]()
![]()
Незнам какво приятелство може да се намери там...
Повечето са там за да избиват комплексите си и живеят онлайн живот...с техните ,,+,, и ,,-,,![]()
![]()
Става макар че сега на мода е facebook
Като цяло повечето сайтове за запознанства са помия... В момента еднствения подобен сайт, в който влизам е фейсбук и то не заради запознанствата, а заради фермата![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+, - ,up, own, emoticons, подаръци, стекери![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
че е тъп сайт,но и понякога полезен.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
пЛуСчИнцЪъ ЗаАа А Аа аА всИчКиИииИИ мУцкИиИи +++
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
голяма грешка направих че се регнах така де бях са регнала имах го от 1 година което значеше много запознанства а многото запознанства сега доведоха до много ДО АДСКИ МНОГО ИНТРИГИ предпочитам да не познавам НИКОГО от колкото да познавам тея лицемери и `биячи и биячки` който познавам сега![]()
![]()