.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 252
    Мега фен Аватара на lenito_sf
    става ..14 годишните ку*вички да си предлагат услугите..

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    най-шибания сайт,добре че си го деактивирах
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    бълХаристан
    има потенциални гаЖоци, ама не го ползвам. ако закъсам ще търся там
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

пфф .. там всички гледат рейтаа . . там са ЗВЕЗДИ !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Голям фен Аватара на Callisto
    Заключила съм си регистрацията там. Исползвах го един вид по-скоро за чат и за запознанства със хора от други градове, за да видя каква е разликата м/у мен и тях...чиста доза любопитство и загуба на време.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    имам регистрация там но не сам влизал от месеци май това говори само по себе си имам регистрации в доста сайтове за запознаства но всички не стават за нищо по добре са онлайн игрите от тези сайтове
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Един от любимите ми сайтове

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Daqn4eto0o
    Един от любимите ми сайтове
    Създателите му са чалгари.

П.П.Не мисля ,че темата трябва да е в раздел "Любов" ,а по-скоро в раздел "Кофата" !!!
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Този форум става повече за запознанства. Импулса е само за плюсчета, минусчета, обиди, сърчица, оунчета, бляскави ефекти на снимките, очилата щори, нацупените мутри и т.н. (сигурно има и още..)(даже като се замисля.. определено има още).
    Та мисълта ми е, че по мое мнение импулса за нищо не става
    + 9564541 ;d
    Имам рег там, ама почти не влизам.. Много е глупав сайта.. Простоо.. няма един естествен и реален човек.. Всичко е голота, Photoshop и горе посочените..

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Този форум става повече за запознанства. Импулса е само за плюсчета, минусчета, обиди, сърчица, оунчета, бляскави ефекти на снимките, очилата щори, нацупените мутри и т.н. (сигурно има и още..)(даже като се замисля.. определено има още).
    + 9564541 ;d
    Имам рег там, ама почти не влизам.. Много е глупав сайта.. Простоо.. няма един естествен и реален човек.. Всичко е голота, Photoshop и горе посочените..
    +1
    Единственото, което будят в мен 99% от хората там, е смях.
    the naughty look. <3

Град
    Пловдив

Аз съм на същото мнение ...Повечето там са изкуствени ..всички снимки с PhotoShop и т.н. Има и много FAKE профили..Аз имам регистрация,но не влизам често,защото този сайт не е много за запознанства..бих казала, че даже от една страна е малко глупав.

доста тъпичък...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Нямам регистрации в такива сайтове. Не ми допадат хората , които влизат там.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Голям фен
    Град
    Лондон
    Имах регистрация преди време там ,но си затворих профила. Като цяло тези сайтове за запознанства са глупави ,но пък някакъв вариант за запознанство за определени хора ,а в това няма лошо.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Напълно вярно ..

Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
    Ми аз лично не го ползвам за реални запознанства.. лафче с някой отбиване на време базикаме се с някой фр .. ии се такива неща но опр едва ли бих излязла с някой който познавам от интернет.. дали скайп или импулс или квото и да било .. ;дд

Става само за бъзици, като казаха^^ иначе не ми се струва подходящ за среща с някой "красавец" на снимките, пък иначе да е застаряващ чичко при който започва да оплешивява и към това добавим и две-три ракии в някой друг джоб... Не, мерси

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Имам рег. там, но не приемам хора, които не познавам. Там съм, заради приятелите ми, иначе досега да съм го изтрила..

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Б*хти тъпотията

Голям фен Аватара на Tedchy
    Запознах се с приятелката ми там,а след това минахме на скъпе и най-накрая общ приятел... и така

Интересно как всички ги обиждате тия сайтове и все пак си правите регистрации.. Импулс, аха и всиччки тея помийни сайтове са съсдадени за повърхностни КуКлИи и отвратително дебилни същества. Или момичето/момчето е грозно, комплексирано, напудрено, прикриващо дебилното си личице с фешън цайси същество и когато получи комплимент или ПлЮсЧеНцЕеЕе от още по-дебилно същество е на седмото небе от щастие или даденото симпатично момиче/момче е станало ФеШъН КуКлЪъ с помощта на тези сайтове. Издигат се в обществото, стават 'звезди'и гъзари.. Важното е да нацупиш устни оред обектива, да се вижда сутиена/гащите или в най-лошия случай и това да не се вижда и да сложиш очила, които наподобяват щори..Може би да се снимаш в най-гъзарското кафе в градчето ти с някой пич/ка от твоя бранш или как се целуваш с гаЖето си и си ready to go. Само да не забравиш да си напишеш цитат от чалга песен на профила..Нищо, че на повечето снимки не можеш да познаеш човека и ако се засечете по центъра няма дори да го поздравиш.. А най-важното е, че в този сайт всички са ШмАтКииИ и всички се обичкат безумно много.. Преди импулс хората са нямали приятели явно.. Как така сме живяли :хххх
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    импулса е супер яка раута
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си