- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за Импулс ?
става ..14 годишните ку*вички да си предлагат услугите..![]()
най-шибания сайт,добре че си го деактивирах![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
има потенциални гаЖоци, ама не го ползвам. ако закъсам ще търся там
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
пфф .. там всички гледат рейтаа . . там са ЗВЕЗДИ !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
имам регистрация там но не сам влизал от месеци май това говори само по себе си имам регистрации в доста сайтове за запознаства но всички не стават за нищо по добре са онлайн игрите от тези сайтове
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Един от любимите ми сайтове![]()
Създателите му са чалгари.Първоначално написано от Daqn4eto0o
П.П.Не мисля ,че темата трябва да е в раздел "Любов" ,а по-скоро в раздел "Кофата" !!!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
+1Първоначално написано от taffy
Единственото, което будят в мен 99% от хората там, е смях.
the naughty look. <3
Първоначално написано от Jumbie483
Аз съм на същото мнение ...Повечето там са изкуствени..всички снимки с PhotoShop и т.н. Има и много FAKE профили..Аз имам регистрация,но не влизам често,защото този сайт не е много за запознанства..бих казала, че даже от една страна е малко глупав.
![]()
Нямам регистрации в такива сайтове. Не ми допадат хората , които влизат там.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Първоначално написано от givemereasontolive
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
![]()
Става само за бъзици, като казаха^^иначе не ми се струва подходящ за среща с някой "красавец" на снимките, пък иначе да е застаряващ чичко при който започва да оплешивява и към това добавим и две-три ракии в някой друг джоб... Не, мерси
![]()
![]()
Запознах се с приятелката ми там,а след това минахме на скъпе и най-накрая общ приятел... и така![]()
Интересно как всички ги обиждате тия сайтове и все пак си правите регистрации.. Импулс, аха и всиччки тея помийни сайтове са съсдадени за повърхностни КуКлИи и отвратително дебилни същества. Или момичето/момчето е грозно, комплексирано, напудрено, прикриващо дебилното си личице с фешън цайси същество и когато получи комплимент или ПлЮсЧеНцЕеЕе от още по-дебилно същество е на седмото небе от щастие или даденото симпатично момиче/момче е станало ФеШъН КуКлЪъ с помощта на тези сайтове. Издигат се в обществото, стават 'звезди'и гъзари.. Важното е да нацупиш устни оред обектива, да се вижда сутиена/гащите или в най-лошия случай и това да не се вижда и да сложиш очила, които наподобяват щори..Може би да се снимаш в най-гъзарското кафе в градчето ти с някой пич/ка от твоя бранш или как се целуваш с гаЖето си и си ready to go. Само да не забравиш да си напишеш цитат от чалга песен на профила..Нищо, че на повечето снимки не можеш да познаеш човека и ако се засечете по центъра няма дори да го поздравиш.. А най-важното е, че в този сайт всички са ШмАтКииИ и всички се обичкат безумно много.. Преди импулс хората са нямали приятели явно.. Как така сме живяли :хххх
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
импулса е супер яка раута
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.