Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
Ми така напоследък така почнах да заребявам доста момичета и при едни са получава и при дриге - не и така почнах да са замислям - КАКВО ИСКАТ МОМИЧЕТАТА И КАКВО ИСКАТ ОТ МОМЧЕТАТА.Не мога да ги разбера едни са мислят за много важни и едва ли не целия им свят е в краката - А ТОВА МЕ ДРАЗНИТъ въпроса ми е някой да ми даде съвет или нещу такова коета да ми помогне.Друг е въпроса че съм 8 - ми клас и сам момче и съм доста здав - имам плочки - сичко си смам, доста време сам прекарал в фитнеса.Тъка че чакам КоМЕнТаРчЕТА??!?!

Нас момичетата никой не може да ни разбере. Не си първия, няма да си последния с този проблем..
Какъв съвет искаш ? С какво да ти помогне ? Да ти напишем заучени фрази за свалки, да ти кажем какво трябва да правиш, как да се държиш и какво да говориш ?
Браво за труда положен вЪВ фитнеса, браво и за плочките. Не си мисли обаче, че това ще ти свърши работа. Има момичета, които гледат повече характера на момчето. Е например ако си някой кухоглавец търсещ само надъхващи КоМЕнТаРчЕТА.. едва ли ще намериш свестно и сериозно момиче.
Ама там е въпроса че не съм там паредния самолюбен егоист и доста се промених от миналата година насам.Много време се опитвах докато придобия тва самочуствие.И не сам там няква си щматка както ма изкарахте
Оби Лан те е обучил добре,но има още много да узнаеш за силата

Усещам тъмната страна в теб