- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 14 :)
ходи млати наред може да не ти се отвори шанс за 2ри път ........................... (или за друг път) пък и щом е "шанс" епа възползвай се...
ПП и ползвай презерватив накрая да не стане някъв фал ако сте забравили гумата![]()
![]()
![]()
Дупчи, дупчи, сине докато си млад
THE TRUTH IS OUT THERE
Щом не можеш да прецениш сам значи не се чувстваш готов следователно недей да праиш секс![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
омг ми по тая твойта гледна точка 40% от темите в форума са с почти едно и също значение и на повечето отговора е все 1 и същ, и като не ти се повтаря ми недей повтаря лесно е..... -.-Първоначално написано от Hilary_
Щом му се отваря възможност на момчето и ако е сигорен, че го иска ми да го направи ако не да го остави за друг път...
еби на воля ....
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
Имаш си глава на раменете за кфо питаш нас..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Мойта логика е съвсем правила .. убедена съм, че повечето от темите са такива (все пак не съм от скоро тук) ..Първоначално написано от DeagleDoubleD
![]()
Да на мен ми е лесно, но на тях не им е, за което ги съжалявам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не каза нищо за въпросното момиче. Отворила ти се била възможност... Това ли е тя? Възможност за секс? НЕ, не го прави.
Направи го с някоя, която значи нещо повече за теб.
А бе ей малоумник такъв че правел сексти не знаеш на кой свят си и това че дори имаш съмнения значи че си още много малък
![]()
![]()
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
прекалено си малък !изчакай още 2-3 години!тялото ти все още не е съзряло,а и секса е удоволствие.не го прави ей така,направи запомнящ се 1 път ,обичаи партньорката си,не прави просто секс ,а любов...това е най-хубавото сношение![]()
love is gone!
Копеле , бабичките и старците ти завиждат за решителноста
И сега сериозно ... смяташ ли че с все още недоизраслия ти пенис можеш да я задоволиш
?
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Че като остарееш, не ставаш за та*ак!!Първоначално написано от HanopkaH
![]()
Първоначално написано от eliyiy
в крайна сметка,дали ще ти кажем да или не..няма огромно значение,ти решаваш последен. едно ще ти кажа дай 2,70 за презервативи за да не даваш после 270 за аборт.
emii ;d az sum momiche ii te savetvam ako q xaresvash dostatuchno da go pavite . Ti reshavash .. jiveesh 1 jivot (:![]()
да след като си го навреш в гъзоПървоначално написано от proboy95
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
НЕЕ!!!!!!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Каквото и да ти кажем ти си знаеш.. но и моето мнение е като на всички останали / е не всички, но по-голямата част / - НЕ ! На 14 си..
От мен имаш 1 - Да![]()
ми и аз съб на 14 и мога да ебъ веднага ама реших да изчакам![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.