- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо получавам толкова внимание .... ?
Ъъъъ къв ти е проблема![]()
Проблема ми е че всички момичета са еднаквиПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Въпроса ми беше към автора ? ...
хах...Първоначално написано от babity
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Погледни си писанията и пак ме питай в к'во ти е вината. Толкова време да ти върви по гъза, да се навърта около тебе, а ти ще се правиш на супер силна и студена и не знам си каква още. Твои думи бяха, че се е опитал да затопли отношенията ви, но ти си го отблъснала. Сега ще си носиш последствията.Първоначално написано от gabi_94
ами извинявай ама той ми каза, че си има гадже - аз как да реагирам? да се опитам да ги разделям ли, да го убеждавам, че аз съм по-добрия вариант, е не съм такъв човек...Преди да ми каже че е тръгнал с некво си момиче всичко беше супер, не съм била студена и не съм го отблъсквала и като ме питаше има ли шанс, аз му казах че има...той сам си избраПървоначално написано от babity
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
blagodarq na vsi4ki koito pisaha po temata nqkoi mi vlqzoha v polojenie drugi izob6to ne se opitaha da me razberat,no pro4etoh mneniqta na vsi4ki.blagodarq vi mislq 4e ve4e znam kakvo da pravq
PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!
Каэах,че не съм съгласна с теб и аэ мисля,че НЕ энаят какво искат.Първоначално написано от kombarka
И тъй като няма да схванеш,ще ти обясня.
След като слагаш думичката "нито" след нея не е нужно да праскаш още едно отрицание,эащото така смисълът се преобръща и става положителен.
Правилното: "Нито той,нито ти энаете какво искате.."
[size=7][b][u]fosse cos
Спокс не съм толкова глупава (въпреки че и това е възможноПървоначално написано от Presley
)... Схванах какво имаш предвид чак като пуснах коментара... Ем бавно загрявам какво да се прави
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
и двамата сте луди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!