.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Ъъъъ къв ти е проблема

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Ъъъъ къв ти е проблема
    Проблема ми е че всички момичета са еднакви
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен
    Въпроса ми беше към автора ? ...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    бла, бла, бла.... бла, бла, блааа...
    К'во повече искаш да направи момчето за тебе? Направил е к'вото е можал, а т'ва, че ти си се държала супер тъпо... 'ми вината си е твоя. Е с'а рЕви за него!

По темата: Авторке, зАеби. Няма смисъл. Дай му малко време да изпита липсата ти. Тогава ще се разбере дали има нещо, 'щото ако има той ще те потърси пак.
    хах...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на babity
    К'во повече искаш да направи момчето за тебе? Направил е к'вото е можал, а т'ва, че ти си се държала супер тъпо... 'ми вината си е твоя. Е с'а рЕви за него!

По темата: Авторке, зАеби. Няма смисъл. Дай му малко време да изпита липсата ти. Тогава ще се разбере дали има нещо, 'щото ако има той ще те потърси пак.
    хаха, направил квото можал и кое ми е тъпото на държанието, каква ми е вината, че не разбрах?Че не го молих ли? Че му казах, че няма проблем, че ходи с онова момиче и се е зарибявал с нея докато ми пише колко знача за него и колко прекрасна съм ли? Че го излъгах, че се радвам за него и че не ми е гадно, че ходи с нея? Еми не мисля, че имам вина...
    Погледни си писанията и пак ме питай в к'во ти е вината. Толкова време да ти върви по гъза, да се навърта около тебе, а ти ще се правиш на супер силна и студена и не знам си каква още. Твои думи бяха, че се е опитал да затопли отношенията ви, но ти си го отблъснала. Сега ще си носиш последствията.

Супер фен Аватара на gabi_94

хаха, направил квото можал и кое ми е тъпото на държанието, каква ми е вината, че не разбрах?Че не го молих ли? Че му казах, че няма проблем, че ходи с онова момиче и се е зарибявал с нея докато ми пише колко знача за него и колко прекрасна съм ли? Че го излъгах, че се радвам за него и че не ми е гадно, че ходи с нея? Еми не мисля, че имам вина...
    Погледни си писанията и пак ме питай в к'во ти е вината. Толкова време да ти върви по гъза, да се навърта около тебе, а ти ще се правиш на супер силна и студена и не знам си каква още. Твои думи бяха, че се е опитал да затопли отношенията ви, но ти си го отблъснала. Сега ще си носиш последствията.
    ами извинявай ама той ми каза, че си има гадже - аз как да реагирам? да се опитам да ги разделям ли, да го убеждавам, че аз съм по-добрия вариант, е не съм такъв човек...Преди да ми каже че е тръгнал с некво си момиче всичко беше супер, не съм била студена и не съм го отблъсквала и като ме питаше има ли шанс, аз му казах че има...той сам си избра
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

blagodarq na vsi4ki koito pisaha po temata nqkoi mi vlqzoha v polojenie drugi izob6to ne se opitaha da me razberat,no pro4etoh mneniqta na vsi4ki.blagodarq vi mislq 4e ve4e znam kakvo da pravq
    PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Нито той, нито ти не знаете какво искате..
    Аэ пък мисля,че НЕ энаят.
    Я пак?
    Каэах,че не съм съгласна с теб и аэ мисля,че НЕ энаят какво искат.
    И тъй като няма да схванеш,ще ти обясня.
    След като слагаш думичката "нито" след нея не е нужно да праскаш още едно отрицание,эащото така смисълът се преобръща и става положителен.
    Правилното: "Нито той,нито ти энаете какво искате.."
    [size=7][b][u]fosse cos

Нито той, нито ти не знаете какво искате..
    Аэ пък мисля,че НЕ энаят.
    Я пак?
    Каэах,че не съм съгласна с теб и аэ мисля,че НЕ энаят какво искат.
    И тъй като няма да схванеш,ще ти обясня.
    След като слагаш думичката "нито" след нея не е нужно да праскаш още едно отрицание,эащото така смисълът се преобръща и става положителен.
    Правилното: "Нито той,нито ти энаете какво искате.."
    Спокс не съм толкова глупава (въпреки че и това е възможно )... Схванах какво имаш предвид чак като пуснах коментара... Ем бавно загрявам какво да се прави
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и двамата сте луди
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Големите гърди правят чудеса
    An Evil Man

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си