- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо получавам толкова внимание .... ?
Казваш ми че нямаш място за мен,а винаги званниш на мен когато искаш да поговориш с някого.Оставяш приятелката си да чака докъто ме изпращаш.При всеки удобен момент ме докосваш с цялата нежност която е възможна.Дори в деня на вашия празник прегръщаш мен!Държиш за ръка мен когато се прибираш.Защо получавам толкова внимание ако неозначавам нищо за теб?Загърбваш приятелката си за да си около мен.Защо ми казваш че нямаш място за мен а когато ме видиш забраваш всичко?
PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не се задоволявай с толкова внимание, а намери някой, който да ти дава това, което искаш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Защо хората си внушават толкова много?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И аз усещам нещо такова. Има ли възможност да пбъркаш близкото приятелство с нещо друго?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
питай ог него ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нито той, нито ти не знаете какво искате..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Напиши стихотворение с тая форма на обръщение - 2 л. ед.ч.
П.С. Че чак и рима докарах
Аэ пък мисля,че НЕ энаят.Първоначално написано от kombarka
[size=7][b][u]fosse cos
Еми питай него..Ние (поне аз) откъде да знам - Защо получаваш толкова внимание ако неозначаваш нищо за него
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
+10Първоначално написано от gabi_94
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
i az sm v pochti sushtoto polojenie .. shtom se durji taka s teb znachi ima neshto kum teb . . towa e oburkana situaciq i az neznam kwo da prawq i kwo da mislq .. ;]
'Щото великата фантазия на всяко момче е да върти по няколко мадами едновременно![]()
all day... all night... what the fuck?!
Я пак?Първоначално написано от Presley
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
грозни дебелаци с член в ръка
джингъл мингъл на снега
добри педали по душа
иде коледа.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
не помня да съм правила такива неща![]()
Само на мен ли ми се губи СМИСЪЛА на тази тема![]()
отгоовора ее - щото ти така си мислиш .
К'во повече искаш да направи момчето за тебе? Направил е к'вото е можал, а т'ва, че ти си се държала супер тъпо... 'ми вината си е твоя. Е с'а рЕви за него!Първоначално написано от gabi_94
По темата: Авторке, зАеби. Няма смисъл. Дай му малко време да изпита липсата ти. Тогава ще се разбере дали има нещо, 'щото ако има той ще те потърси пак.
ОоОоо боже мой - ето за това говора.Това е някаква фобия на момичетата, което ги кара да са мислят за много важни, което страшно много ме дразниПървоначално написано от otchaqnata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.