.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 151
    Град
    София

На каква възраст ?

Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души ? Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял, да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват! Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ? Не искам да пишете излишни постове, моля! Благодаря Ви за отговорите.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Обич на 15 години не говори вицове.. на 14-15-16-17 е г/д

ХА! Обич на 15
    Не искам да съм груба, но на тази възраст са си още деца и не съм убедена, че въобще осъзнават какво влагат в това.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: На каква възраст ?

Цитирай Първоначално написано от nOnD
    Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души ?
    Не мога точно да сложа някаква граница кога двама души трябва да си легнат, но мога да кажа, че тийнове на по 14-15 години са все още малки и не могат да носят отговорност за евентуални последствия да не говорим, че са недоразвити ии "удоволствието", което биха изпитали съвсем няма да е това, което трябва да е ..

Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял,
    "както казват старите" .. хах от кога само те го казват .. и аз го казвам а така като ме гледаш стара ли съм?? Зависи от начина на мислене ..

да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват!
    хах .. и как го реши това?? Дай ми един факт, с който можеш да ме убедиш, че днешните деца се развиват по - бързо?? Едно е да си мислиш, че на 14 сичко ти е позволено .. друго е да е така!

Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ?
    Любов на 15 .. хах доста трудно би било .. Хората цял живот се борят да срещнат истинската любов .. вади си изводите ..

Хилари секс не си правила но говориш за удоволствието..

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    уу за това ли намери да се хванеш "умнико" ??

Не е нужно да съм правила, за да знам, че децата не са устроени да се е*ат и определено не биха усетили това, което е всъщност ..

Вече щъркела ги носи предварително разработени ....

Хилари ти на колко години си?

Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Не е нужно да съм правила, за да знам, че децата не са устроени да се е*ат и определено не биха усетили това, което е всъщност ..
    и кое не им е устроено ?

Град
    Sофiiя City xD
    пфф.. и аз съм на 15 ама кфо не се мисля за центъра на вселената, нито за особено голяма .. ше има време и за секс и за други раути

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    пфф.. и аз съм на 15 ама кфо не се мисля за центъра на вселената, нито за особено голяма .. ше има време и за секс и за други раути
    къде е центъра на вселената къде е секса

и кое не им е устроено ?
    Мисленето им (детско) .. начина по който възприемат нещата около себе си и това, което има се случва (по детски) .. отговорността (липсва им) .. развитието им (те първа започващо) .. така стига ли ти ??

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    аз като бях на 15 мислех за югио и диабло 2... даже незнаех как да напиша секс тогава детство е все пак треа си го прекарам по най-якия начин щот после почва работа,жена,деца,еднообраз о ежедневие и всичко завършва със самоубийство ;<
    GTA Stunting

ти правиш секс бе.. не ти трябва мислене не ти тр начин на възприемане това което им се случва ще се случва на 20 на 25 на 40 и така а развитието им не при всички е тепърва защочващо има мнг развити момичета и момчета

ти правиш секс бе.. не ти трябва мислене
    оо нимааа?? А какво ше праиш ако след месец ти се обади въпросното момиче и ти каже ... бременна съм?? Ееее сориииии ДА СИ МИСЛИЛ!!!

не ти тр начин на възприемане
    не изобщо .. вкарваш и изкарваш това е най - важното нали??

това което им се случва ще се случва на 20 на 25 на 40
    С малката разлика, че на 20 ще осъзнават какво, с кого, как и защо го правят ..

а развитието им не при всички е тепърва защочващо има мнг развити момичета и момчета
    даа дааа точноо .. и по - какво определи, че са развити..?? По - големите им цици?
    п.с. Изключително забавно ми е да споря с лапе в 23 часа ..

ти правиш секс бе.. не ти трябва мислене
    оо нимааа?? А какво ше праиш ако след месец ти се обади въпросното момиче и ти каже ... бременна съм?? Ееее сориииии ДА СИ МИСЛИЛ!!!

не ти тр начин на възприемане
    не изобщо .. вкарваш и изкарваш това е най - важното нали??

това което им се случва ще се случва на 20 на 25 на 40
    С малката разлика, че на 20 ще осъзнават какво, с кого, как и защо го правят ..

а развитието им не при всички е тепърва защочващо има мнг развити момичета и момчета
    даа дааа точноо .. и по - какво определи, че са развити..?? По - големите им цици?
    п.с. Изключително забавно ми е да споря с лапе в 23 часа ..
    Кой е казал че ще има секс без презерватив? Да секса е вкарване и изкарване любовта е друго на 20 разликата че ще имат опит
    по развити са по това че вече структурата им е променена и са различни по телосложение

Hilary_ e абсолютно права.

Кой е казал че ще има секс без презерватив?
    А кой е казал, че момчето ще знае точно какво да прави, как си го сложи по правилния начин, за да не се скъса?? Как да действа, за да не се разпоищи от болка момичето ..

Да секса е вкарване и изкарване любовта е друго
    мм дамм .. нека да подтикваме децата да правят секс без любов, защото така е по - лесно .. и е по "якУу" ..

на 20 разликата че ще имат опит
    вади си сам изводите ..

по развити са по това че вече структурата им е променена и са различни по телосложение
    хах да .. всички са станали буци и мутанти от този застоял живот, който водят пред компютрите заради скайпчИтЪтЪ, импулсчИтУу и хилядите други шитни .. Да ти имам и развитието просто ... Не само, че не се развиват ами и изостават умствено ..

Днеска имам празна вечер и ми е приятно да си споря с теб..Всяко момче на по 13-14-15 години знае как да сложи презерватив все повече и повече в училищата правят обучение .. децата както ти ги наричаш се навиват на секс който иска любов чака любов който не не .. пробваш ако ти хареса искаш още ако не чакаш нз кой изостава умствено

Днеска имам празна вечер и ми е приятно да си споря с теб..Всяко момче на по 13-14-15 години знае как да сложи презерватив все повече и повече в училищата правят обучение .. децата както ти ги наричаш се навиват на секс който иска любов чака любов който не не .. пробваш ако ти хареса искаш още ако не чакаш нз кой изостава умствено
    ха - ха забавен си ми лапе такова ..

Пример: Това, че знам какво значи цигари, как се пали и държи не значи, че трябва да започна да пуша ... по същата логика .. това, че знаят как се слага е хубаво, но нека се замислим знаят ли какво значи СПИН? Знаят ли какво е да си родител на 14 и, че са нужни 1-2 минути невнимание, за да станат? Знаят ли каква отговорност е? Знаят ли как се прави аборт? Знаят ли за всички инфекции, които могат да си пренесът? НЕ ЗНАЯТ!!! Не знам кой изостава умствено ..

Мега фен Аватара на Spider4eto

Пример: Това, че знам какво значи цигари, как се пали и държи не значи, че трябва да започна да пуша ... по същата логика .. това, че знаят как се слага е хубаво, но нека се замислим знаят ли какво значи СПИН? Знаят ли какво е да си родител на 14 и, че са нужни 1-2 минути невнимание, за да станат? Знаят ли каква отговорност е? Знаят ли как се прави аборт? Знаят ли за всички инфекции, които могат да си пренесът? НЕ ЗНАЯТ!!! Не знам кой изостава умствено ..
    Не обобщавай така. На 12 знаех точно какво е спин, точно какво е аборт, как се прави, какви видове има и т.н. и знаех за повечето болести предавани по полов път

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Не обобщавай така. На 12 знаех точно какво е спин, точно какво е аборт, как се прави, какви видове има и т.н. и знаех за повечето болести предавани по полов път [/b]
    Колко човека знаят?? На колко от всички (между 12 и 15) им пука??
    Не съди по себе си за всички останали ..

И от къде си сигурна в това и не ми говори на лапе

Мега фен Аватара на Spider4eto
    А на теб какво ти пука дали другите се преебават или не? Какво те бърка че някой е решил да си троши главата. Минала съм по твоя път, възмущавала съм се от останалите, но е напълно безсмислено. Няма да промениш гледната точка на никой, те ако са решили на 12 да се ебат нищо не може да ги спре =]

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    А на теб какво ти пука дали другите се преебават или не? Какво те бърка че някой е решил да си троши главата. Минала съм по твоя път, възмущавала съм се от останалите, но е напълно безсмислено. Няма да промениш гледната точка на никой, те ако са решили на 12 да се ебат нищо не може да ги спре =]
    Не се и опитвам да променя на който и да е гледната точка .. изказвам мнение както вече казах ..

Пука ми за децата, които все още не са се подвели по "модата" .. знам, че няма да променя нещата, но това не ми пречи да ми пука за тях, защото знам какво е всички около теб да са такива, а ти единствен да си различен от тях ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си