- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На каква възраст ?
Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души ? Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял, да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват! Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ? Не искам да пишете излишни постове, моля! Благодаря Ви за отговорите.![]()
Обич на 15 години не говори вицове.. на 14-15-16-17 е г/д
ХА! Обич на 15![]()
Не искам да съм груба, но на тази възраст са си още деца и не съм убедена, че въобще осъзнават какво влагат в това.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Първоначално написано от nOnD
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хилари секс не си правила но говориш за удоволствието..
уу за това ли намери да се хванеш "умнико" ??Първоначално написано от AlokiNn
Не е нужно да съм правила, за да знам, че децата не са устроени да се е*ат и определено не биха усетили това, което е всъщност ..![]()
Priceless .. <3
и кое не им е устроено ?Първоначално написано от Hilary_
къде е центъра на вселената къде е сексаПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
Мисленето им (детско) .. начина по който възприемат нещата около себе си и това, което има се случва (по детски) .. отговорността (липсва им) .. развитието им (те първа започващо) .. така стига ли ти ??Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Priceless .. <3
аз като бях на 15 мислех за югио и диабло 2... даже незнаех как да напиша секс тогавадетство е все пак треа си го прекарам по най-якия начин щот после почва работа,жена,деца,еднообраз о ежедневие и всичко завършва със самоубийство ;<
GTA Stunting
ти правиш секс бе.. не ти трябва мислене не ти тр начин на възприемане това което им се случва ще се случва на 20 на 25 на 40 и така а развитието им не при всички е тепърва защочващо има мнг развити момичета и момчета
п.с. Изключително забавно ми е да споря с лапе в 23 часа ..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Priceless .. <3
Кой е казал че ще има секс без презерватив? Да секса е вкарване и изкарване любовта е другоПървоначално написано от Hilary_
на 20 разликата че ще имат опит
по развити са по това че вече структурата им е променена и са различни по телосложение
Първоначално написано от AlokiNn
Priceless .. <3
Днеска имам празна вечер и ми е приятно да си споря с теб..Всяко момче на по 13-14-15 години знае как да сложи презерватив все повече и повече в училищата правят обучение .. децата както ти ги наричаш се навиват на секс който иска любов чака любов който не не .. пробваш ако ти хареса искаш още ако не чакашнз кой изостава умствено
![]()
ха - ха забавен си ми лапе такова ..Първоначално написано от AlokiNn
Пример: Това, че знам какво значи цигари, как се пали и държи не значи, че трябва да започна да пуша ... по същата логика .. това, че знаят как се слага е хубаво, но нека се замислим знаят ли какво значи СПИН? Знаят ли какво е да си родител на 14 и, че са нужни 1-2 минути невнимание, за да станат? Знаят ли каква отговорност е? Знаят ли как се прави аборт? Знаят ли за всички инфекции, които могат да си пренесът? НЕ ЗНАЯТ!!! Не знам кой изостава умствено ..![]()
Priceless .. <3
Не обобщавай така. На 12 знаех точно какво е спин, точно какво е аборт, как се прави, какви видове има и т.н. и знаех за повечето болести предавани по полов пътПървоначално написано от Hilary_
![]()
Колко човека знаят?? На колко от всички (между 12 и 15) им пука??Първоначално написано от Spider4eto
Не съди по себе си за всички останали ..
Priceless .. <3
И от къде си сигурна в това и не ми говори на лапеПървоначално написано от Hilary_
А на теб какво ти пука дали другите се преебават или не? Какво те бърка че някой е решил да си троши главата. Минала съм по твоя път, възмущавала съм се от останалите, но е напълно безсмислено. Няма да промениш гледната точка на никой, те ако са решили на 12 да се ебат нищо не може да ги спре =]
Не се и опитвам да променя на който и да е гледната точка .. изказвам мнение както вече казах ..Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Пука ми за децата, които все още не са се подвели по "модата" .. знам, че няма да променя нещата, но това не ми пречи да ми пука за тях, защото знам какво е всички около теб да са такива, а ти единствен да си различен от тях ..
Priceless .. <3