- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На каква възраст ?
Първоначално написано от AlokiNn
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да обожавам. Това че са ти казали не значи че е така
Виж всеки си има мозък и прави това което иска.. той преценява дали е глупост или не.. ако има малко мозък ще се сети че не тр да прави секс с 1вия срещнат.. но в повчето случай любовпитвстото надделява над това какво тр и какво не тр.. понякога за добро понякога за лошо а за секс не ти тр мислене.. Какво трябва да го мислиш ако знаеш какво правиш с кой го правиш и как го правиш? А това че пускат повечето фейк теми и някви глупави въпроси.. На личен ако искаш ще ти напиша някой неща
16,17
blq blq lqlqlq ..
На тази възраст ТОЙ няма 'достатъчното мозък' и нужната преценка. Нали това се опитвам да обясня всеки път,в който се обсъжда тая тема...той преценява дали е глупост или не.. ако има малко мозък ще се сети
И ако се оставяме на любопитството да надделява що не идем да си потрошим главите...ей така...от любопитствто? ....любовпитвстото надделява над това какво тр и какво не тр.![]()
Положението с 'младежта' е такова,защото не са научени кога да използват разума,а не да цакат на сляпо ... от любопитство.
Priceless .. <3
Punisher - Еми все по често в училищата се набляга на този проблем.. обръща се внимание на обучението.. "децата" го приемат на шега ,но научават нещо и имат опит.. и тази "кампания" се разраства и има повече хора който имат сексуално образование. За любопитсвото всеки като каже че секса е хубав защо да не пробват и те? Сами си втълпяват че са готови за това сами си го правят.. Не може да се слагат всички "деца" под общ знаменател че "децата" правят секс много малки е така , но не всички "деца" НЕ знаят какво правят !
Hilary - Кой говори за сватба ?
Дето не прави секс! Няма граница за това колко години си дете на 13 може да мисли като за 17 и обратното..
Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казвам думата .. по твоята логика всички хора щяхме да сме на по 20 години и стари и млади, защото всички (по - голямата част) искат да са на толкова .. едно е да искаш, друго е да си на толкова .. да не говорим, че самите години, които изживяваш те учат на много и не може едно дете на 12 да е преживяло повече от мен (примерно) ...Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Priceless .. <3
еми да де това ти казвам че на 15 можеш да мислиш като за 20 да си научил грешките сиПървоначално написано от Hilary_
"Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казва думата .. "
Priceless .. <3
разбери че егнето не е всичко от 1 страна си права но от друга неПървоначално написано от Hilary_
Ти недей.Първоначално написано от AlokiNn
![]()
А акъли за това кога да си легнат двама души мисля, че за излишни, в крайна сметка всеки си преценява кога ще го направи, друг е въпросът дали се свежда до безотговорност или съзнаване.
аз вицове не разказвамПървоначално написано от stoney
![]()
stoney, Ти също.
Има голяма разпика от това какво е обич за едно 15-годишно момче и 15-годишно момиче.
Момичетата първи съзряват от момчетата и двата пола мислят по-различно на еднаква възраст.
И момичетата на 15 са супер влюбчиви, докато момчетата на тази възраст им е до друго..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+изключения имаПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Е да.. нищо еднакво няма на тоя свят.
Но това е главната истина![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всъщност всичко се върти около това момчето да излъже момичето че го обича да се възползва и да я заебе мисля че това е истинатаПървоначално написано от MakeMeLaugh
Аз лично мисля, че двама души трябва да имат интимни отношения след като се оженят. защо ли? първо, защото секса не е само за удоволствие, но и за създаване на деца и трябва да е (според мен) следствие от взимно поета отговорност. може много да обичам човека с когото съм преди да сме се оженили, но ако той не е за мен? или ако иска само да ме използва?Първоначално написано от Hilary_
мисля, че когато човек чака до сватбата, се предпазва от много наранявания...
това е моето скромно мнение!
Ами според мен лично, най-оптималната възраст е от 17 години нагоре ! Защото вече си добил опит и знаеш как да постъпиш правилно в дадена ситуация :P Освем това организма (половата система и органите й ) са готови за работа на MAX !!!![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
ми не сам сигерен![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Няма точно определена възраст.. Всеки го прави когато е готов..НО НА 14.. НЕ Е НОРМАЛНО !
16-17 според мен е най-подходящата възраст за първия секс![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Много мнения,много спорове,много празни приказки!Съгласна съм с Punisherrr и Hilary_ напълно!
За мен лично границата е 17+ и не мисля,че онези на 12-15 години,колкото и много да знаят са готови!Ами ако мацката забременее?Как ще постъпят?Изпадаме в паника,крадем,лъжем,правим аборт /което малко или много е рисковано за момичето/ или стигаме до акъла на мама и тате!
Когато даден човек е готов да поеме всички отговорности,нека прави секс с любов,без любов,за пари,заради модата или за каквото си иска!
Бихте ли ми обяснили как така спорите на колко години един човек трябва да се на**е с друг човек!? Според мен пък едни 14-15 годишни пикльовци така да се каже (не искам да обидя никого, и аз съм на толкова г/д) може да намерят начин да извлекат наистина огромно удоволствие от секса, да не си навлекат болести, нежелана бременност и други злополуки и да го направят с много повече желание отколкото едни 20-годишни идиоти. Не е важно на колко си, а колко акъл имаш в главата и колко акъл в главата има партньора ти. Въпреки всичко това звучи някак смешно 13-14 годишни деца да правят секс, но харесването на тия години се бърка с любовта и повечето вече са решили, че са готови да го направят с "любимия". Но пък щом се чувстват готови... не е ли това важното? Нека се тръшкат кат' зайци, само да няма "направих го с него, щото иначе щеше да ме зареже" или "щом като мойте приятелки го правят, дай и аз" ...