.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 151
    Град
    |На 3еМяТ@|
    17

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Аз нямам нищо против..
    оо ти ли нямаааш нищо против .. я си помисли пак .. Имам чувството, че обожаваш да спориш с мен .. ;д

не можеш да кажеш че на 15 удоволстивето което ти не си изпитала е по малко от на 20 на който ти не си
    На практика не мога да съм сигурна да .. но на теория хората са си го казали ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да обожавам. Това че са ти казали не значи че е така
    Виж всеки си има мозък и прави това което иска.. той преценява дали е глупост или не.. ако има малко мозък ще се сети че не тр да прави секс с 1вия срещнат.. но в повчето случай любовпитвстото надделява над това какво тр и какво не тр.. понякога за добро понякога за лошо а за секс не ти тр мислене.. Какво трябва да го мислиш ако знаеш какво правиш с кой го правиш и как го правиш? А това че пускат повечето фейк теми и някви глупави въпроси.. На личен ако искаш ще ти напиша някой неща

16,17
    blq blq lqlqlq ..

Супер фен
    той преценява дали е глупост или не.. ако има малко мозък ще се сети
    На тази възраст ТОЙ няма 'достатъчното мозък' и нужната преценка. Нали това се опитвам да обясня всеки път,в който се обсъжда тая тема...

любовпитвстото надделява над това какво тр и какво не тр.
    И ако се оставяме на любопитството да надделява що не идем да си потрошим главите...ей така...от любопитствто? ....

Положението с 'младежта' е такова,защото не са научени кога да използват разума,а не да цакат на сляпо ... от любопитство.

Това че са ти казали не значи че е така
    Не само съм го чувала от мои познати, а и хората, които се предполага, че знаят повече от нас и се занимават с тия неща са го казали ... Ако бяха толкова развити колкото ти казваш направо да въведът закон да се женят на по 14-15, защото са достатъчно развити и тялом и в главата ..

Виж всеки си има мозък и прави това което иска.. той преценява дали е глупост или не..
    Не може едно дете да прецени трезво дали е глупост или не ..

ако има малко мозък ще се сети че не тр да прави секс с 1вия срещнат.. но в повчето случай любовпитвстото надделява над това какво тр и какво не тр.. понякога за добро понякога за лошо
    Повечето пъти е за лошо .. Но не се осъзнават на време ..

а за секс не ти тр мислене.. Какво трябва да го мислиш ако знаеш какво правиш с кой го правиш и как го правиш?
    А за да си ги запомнил тези неща не ти ли трябва мислене?? ;д

Punisher - Еми все по често в училищата се набляга на този проблем.. обръща се внимание на обучението.. "децата" го приемат на шега ,но научават нещо и имат опит.. и тази "кампания" се разраства и има повече хора който имат сексуално образование. За любопитсвото всеки като каже че секса е хубав защо да не пробват и те? Сами си втълпяват че са готови за това сами си го правят.. Не може да се слагат всички "деца" под общ знаменател че "децата" правят секс много малки е така , но не всички "деца" НЕ знаят какво правят !
    Hilary - Кой говори за сватба ?
    Дето не прави секс! Няма граница за това колко години си дете на 13 може да мисли като за 17 и обратното..

Няма граница за това колко години си дете на 13 може да мисли като за 17 и обратното..
    Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казвам думата .. по твоята логика всички хора щяхме да сме на по 20 години и стари и млади, защото всички (по - голямата част) искат да са на толкова .. едно е да искаш, друго е да си на толкова .. да не говорим, че самите години, които изживяваш те учат на много и не може едно дете на 12 да е преживяло повече от мен (примерно) ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Няма граница за това колко години си дете на 13 може да мисли като за 17 и обратното..
    Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казвам думата .. по твоята логика всички хора щяхме да сме на по 20 години и стари и млади, защото всички (по - голямата част) искат да са на толкова .. едно е да искаш, друго е да си на толкова .. да не говорим, че самите години, които изживяваш те учат на много и не може едно дете на 12 да е преживяло повече от мен (примерно) ...
    еми да де това ти казвам че на 15 можеш да мислиш като за 20 да си научил грешките си

еми да де това ти казвам че на 15 можеш да мислиш като за 20 да си научил грешките си

"Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казва думата .. "

"Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казва думата .. "
    разбери че егнето не е всичко от 1 страна си права но от друга не

Обич на 15 години не говори вицове..
    Ти недей.

А акъли за това кога да си легнат двама души мисля, че за излишни, в крайна сметка всеки си преценява кога ще го направи, друг е въпросът дали се свежда до безотговорност или съзнаване.

Цитирай Първоначално написано от stoney
    Обич на 15 години не говори вицове..
    Ти недей.

А акъли за това кога да си легнат двама души мисля, че за излишни, в крайна сметка всеки си преценява кога ще го направи, друг е въпросът дали се свежда до безотговорност или съзнаване.
    аз вицове не разказвам

stoney, Ти също.

Има голяма разпика от това какво е обич за едно 15-годишно момче и 15-годишно момиче.
    Момичетата първи съзряват от момчетата и двата пола мислят по-различно на еднаква възраст.
    И момичетата на 15 са супер влюбчиви, докато момчетата на тази възраст им е до друго..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    stoney, Ти също.

Има голяма разпика от това какво е обич за едно 15-годишно момче и 15-годишно момиче.
    Момичетата първи съзряват от момчетата и двата пола мислят по-различно на еднаква възраст.
    И момичетата на 15 са супер влюбчиви, докато момчетата на тази възраст им е до друго..
    +изключения има

Е да.. нищо еднакво няма на тоя свят.
    Но това е главната истина
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Е да.. нищо еднакво няма на тоя свят.
    Но това е главната истина
    Всъщност всичко се върти около това момчето да излъже момичето че го обича да се възползва и да я заебе мисля че това е истината

ти правиш секс бе.. не ти трябва мислене
    оо нимааа?? А какво ше праиш ако след месец ти се обади въпросното момиче и ти каже ... бременна съм?? Ееее сориииии ДА СИ МИСЛИЛ!!!

не ти тр начин на възприемане
    не изобщо .. вкарваш и изкарваш това е най - важното нали??

това което им се случва ще се случва на 20 на 25 на 40
    С малката разлика, че на 20 ще осъзнават какво, с кого, как и защо го правят ..

а развитието им не при всички е тепърва защочващо има мнг развити момичета и момчета
    даа дааа точноо .. и по - какво определи, че са развити..?? По - големите им цици?
    п.с. Изключително забавно ми е да споря с лапе в 23 часа ..
    Аз лично мисля, че двама души трябва да имат интимни отношения след като се оженят. защо ли? първо, защото секса не е само за удоволствие, но и за създаване на деца и трябва да е (според мен) следствие от взимно поета отговорност. може много да обичам човека с когото съм преди да сме се оженили, но ако той не е за мен? или ако иска само да ме използва?
    мисля, че когато човек чака до сватбата, се предпазва от много наранявания...
    това е моето скромно мнение!

Град
    Cazzaniga
    Ами според мен лично, най-оптималната възраст е от 17 години нагоре ! Защото вече си добил опит и знаеш как да постъпиш правилно в дадена ситуация :P Освем това организма (половата система и органите й ) са готови за работа на MAX !!!
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    ми не сам сигерен
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Няма точно определена възраст.. Всеки го прави когато е готов.. НО НА 14.. НЕ Е НОРМАЛНО !

16-17 според мен е най-подходящата възраст за първия секс
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Град
    Skenderland
    Много мнения,много спорове,много празни приказки!Съгласна съм с Punisherrr и Hilary_ напълно!
    За мен лично границата е 17+ и не мисля,че онези на 12-15 години,колкото и много да знаят са готови!Ами ако мацката забременее?Как ще постъпят?Изпадаме в паника,крадем,лъжем,правим аборт /което малко или много е рисковано за момичето/ или стигаме до акъла на мама и тате!
    Когато даден човек е готов да поеме всички отговорности,нека прави секс с любов,без любов,за пари,заради модата или за каквото си иска!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    in the reality : )
    Бихте ли ми обяснили как така спорите на колко години един човек трябва да се на**е с друг човек!? Според мен пък едни 14-15 годишни пикльовци така да се каже (не искам да обидя никого, и аз съм на толкова г/д) може да намерят начин да извлекат наистина огромно удоволствие от секса, да не си навлекат болести, нежелана бременност и други злополуки и да го направят с много повече желание отколкото едни 20-годишни идиоти. Не е важно на колко си, а колко акъл имаш в главата и колко акъл в главата има партньора ти. Въпреки всичко това звучи някак смешно 13-14 годишни деца да правят секс, но харесването на тия години се бърка с любовта и повечето вече са решили, че са готови да го направят с "любимия". Но пък щом се чувстват готови... не е ли това важното? Нека се тръшкат кат' зайци, само да няма "направих го с него, щото иначе щеше да ме зареже" или "щом като мойте приятелки го правят, дай и аз" ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си