- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На каква възраст ?
Ами аз точно на 15 се чуках и то с момче с което съм нямала връзка,просто излизахме да се натискаме веднъж на седмицата ии още на третия път се наебаxме,но ми беше много добър приятел и му имах доверие.![]()
ВИНАГИ има изключения!Не опира всичко до годините.Важно е и това в кратунката.Ако го имаш-лесно ще прецениш нещата.Вярно е,че след години(като станеш на 19-20) усещането е това,което е,а не както на 14-15,но...Просто някои хора не го разбират
Пък и тук не може всички да се вкарват в някакви граници и да кажеш "Тия са под 16.Не стават за секс!"...Днес не съм много адекватна.Ще пиша по-късно по темата,че иначе ще ме разберат погрешно дечицата...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не мога да приема че 11-12 годишни ше започнат полов живот.. то незнае дали му идва или му се праи нещо друго..Над 15.. вече бива.
![]()
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
зависи как възприемат секса според мен иначе аз мисля че 15 е добра възраст за такива неща![]()
Първоначално написано от Hilary_
Така е!Но не трябва всички да бъдат сложени под общ знаменател.Не мислиш ли?
Представи си едно момиче ходи с едно момче от 1 и половина и решава да се стигне до следващото ниво на връзата..Запозната е със всичко.
Обича го.Той я обича.
Греши ли?
П.С само пример![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от BlueFace
Напълно съгласна!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ох, хора, и на 15 и на 30 да си, пак си усещаш като ти влиза. Като си се прави ми направи го. Да не е престъление, че те блъскат хормоните и ти се иска.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
общи знаменатели няма ..Първоначално написано от mOBSCENE
Само с любов не става трябва малко и акъл да има, защото ако стане нещо трябва отговорност да се поеме .. даа, даа има презервативи, противозачатъчни, но винаги има едно "но" .. всеки си преценява сам за себе си какво, как, кога, къде и с кой да го прави ..
п.с. край на спора ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
кой когато е готов!!
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
брат няма години за това но нали да не се прави като тези зиганите дет по на 11-12 год ... нали вече 14 и нагоре няма възраст кой казал точно 15 аз на 14 правих кфо значи туй малеее подрани![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Няма особено значение на колко. Важното е да се подходи отговорно и грамотно.
aми имa тaкивa нa по 10,11, но имa и които се пaзиaт до по-късно. Според мен - зaвиси от ч0векa ;]]
от колкото по млад почнеш толко поече ще се радваш![]()
ако го искаш ако знаеш какво правиш ако си го обмислил ако е с правилният човек тогава да
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Пфффф като не си правила кфо вобще се намесваш в тематаПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Годините нямат значение важното е да се чувстваш готов))
според мен е по - подходящо на около 18-19 години да се започне един нормален и редовен полов живот тъй като на 15 ... стават доста грешки пък и не мисля че е най - подходящото време![]()
pff kogato se chusta gotov![]()
![]()
![]()
![]()
ами зависи намериш ли правилният човек....аз бих го направила най-рано след 2 г.
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Ем кво да кажа аз като почнах на 13г.Знам че сега ще почнете с обвиненията,че съм малка или прочие,ама що не си гледате работата
ЖИВОТА СИ Е МОЙ !!! Ако някой е на моя страна нека да пише,но не си правете труда да ме обиждате няма да ви обърна внимание...имам по-важни неща отколкото да се разправям с недорасли момиченца и момченца или такива дето да ми дават акъл когато са го правили същото като мен,това беше от мен.Нямам намерение да се карам с никой от форума така,че не ме закачайте
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
при всеки е индивидуално който когато иска![]()
Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!
Аз лично го направих за първи път на 16. Точно тогава се почувствах готова и бях сигурна, че съм избрала точния човек. Не съжалявам. Още сме си заедно и си се разбираме прекрасно.![]()
Приятелят ми е малко малък и им се чудя как забога са се развили толкова тези деца. Аз на неговата възраст ходех с плюшена играчка на училище, палех пожари в парка с момчетата играехме компютърни игри, а сегашната младеж е няква мотирала на възраст 13/14 с ръст 180, пишки по 18 санта, знаят ми Кама Сутра от А до Я...единственото, което им липсва е, че са доста тъпички. Казваш им дадена дума и те те питат "ама това какво е?" Казваш им съвсем елементарни неща и те не ги знаят...Викам си как моя може да изглежда като 18 годишен, а да е по-тъп от 7 годишно хлапе...Надявам се, че някой ден ще поумнее. Опитвам се да му вкарам малко мозък в главата и има напредък, но ще видим какво ще стане.
![]()
ТочноПървоначално написано от xXxSmilexXx
Просто аз
когато са готови! лошото е че повечето си мислят, че са готови на 13![]()
FUCK-тически не ме интересувате..