.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 151

Град
    BurgasS
    Ами аз точно на 15 се чуках и то с момче с което съм нямала връзка,просто излизахме да се натискаме веднъж на седмицата ии още на третия път се наебаxме,но ми беше много добър приятел и му имах доверие.

Голям фен Аватара на revolver
    8

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ВИНАГИ има изключения! Не опира всичко до годините.Важно е и това в кратунката.Ако го имаш-лесно ще прецениш нещата.Вярно е,че след години(като станеш на 19-20) усещането е това,което е,а не както на 14-15,но...Просто някои хора не го разбират Пък и тук не може всички да се вкарват в някакви граници и да кажеш "Тия са под 16.Не стават за секс!"...Днес не съм много адекватна.Ще пиша по-късно по темата,че иначе ще ме разберат погрешно дечицата...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Не мога да приема че 11-12 годишни ше започнат полов живот.. то незнае дали му идва или му се праи нещо друго.. Над 15.. вече бива.
    Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge

зависи как възприемат секса според мен иначе аз мисля че 15 е добра възраст за такива неща

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Не обобщавай така. На 12 знаех точно какво е спин, точно какво е аборт, как се прави, какви видове има и т.н. и знаех за повечето болести предавани по полов път [/b]
    Колко човека знаят?? На колко от всички (между 12 и 15) им пука??
    Не съди по себе си за всички останали ..

Така е!Но не трябва всички да бъдат сложени под общ знаменател.Не мислиш ли?
    Представи си едно момиче ходи с едно момче от 1 и половина и решава да се стигне до следващото ниво на връзата..Запозната е със всичко.
    Обича го.Той я обича.
    Греши ли?

П.С само пример
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Абе тука "пораснали" хора на по 17 макс ми се обясняват ,че 15-16 годишните били много малки.Физически не са,но за психическата готовност всеки е различен.Мисленето на хората е индивидуално за всеки.Един ще има по-зряло мислене ,друг ще се държи детински...Ако двамата партньори са достатъчно умни да погледнат и да се образоват за детайлите и последствията от секса защо да са малки?Аз съм на 16 и ако си намеря сериозна приятелка която ме привлича сексуално няма да се поколебая да правя секс.Няма значение дали ще си на 16 или на 18-19.Просто трябва да имаш зряло мислене и да знаеш как да се предпазиш от евентуални гафове...

Напълно съгласна!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Ох, хора, и на 15 и на 30 да си, пак си усещаш като ти влиза. Като си се прави ми направи го. Да не е престъление, че те блъскат хормоните и ти се иска.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Представи си едно момиче ходи с едно момче от 1 и половина и решава да се стигне до следващото ниво на връзата..Запозната е със всичко.
    Обича го.Той я обича.
    Греши ли?[/i]
    общи знаменатели няма ..

Само с любов не става трябва малко и акъл да има, защото ако стане нещо трябва отговорност да се поеме .. даа, даа има презервативи, противозачатъчни, но винаги има едно "но" .. всеки си преценява сам за себе си какво, как, кога, къде и с кой да го прави ..

п.с. край на спора ..

Град
    Стара Загора
    кой когато е готов!!
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

брат няма години за това но нали да не се прави като тези зиганите дет по на 11-12 год ... нали вече 14 и нагоре няма възраст кой казал точно 15 аз на 14 правих кфо значи туй малеее подрани
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Няма особено значение на колко. Важното е да се подходи отговорно и грамотно.

aми имa тaкивa нa по 10,11, но имa и които се пaзиaт до по-късно. Според мен - зaвиси от ч0векa ;]]

от колкото по млад почнеш толко поече ще се радваш

ако го искаш ако знаеш какво правиш ако си го обмислил ако е с правилният човек тогава да
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Хилари секс не си правила но говориш за удоволствието..
    уу за това ли намери да се хванеш "умнико" ??

Не е нужно да съм правила, за да знам, че децата не са устроени да се е*ат и определено не биха усетили това, което е всъщност ..
    Пфффф като не си правила кфо вобще се намесваш в темата
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Годините нямат значение важното е да се чувстваш готов ))

според мен е по - подходящо на около 18-19 години да се започне един нормален и редовен полов живот тъй като на 15 ... стават доста грешки пък и не мисля че е най - подходящото време

pff kogato se chusta gotov

ами зависи намериш ли правилният човек....аз бих го направила най-рано след 2 г.
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

секс

Ем кво да кажа аз като почнах на 13г. Знам че сега ще почнете с обвиненията,че съм малка или прочие,ама що не си гледате работата ЖИВОТА СИ Е МОЙ !!! Ако някой е на моя страна нека да пише,но не си правете труда да ме обиждате няма да ви обърна внимание...имам по-важни неща отколкото да се разправям с недорасли момиченца и момченца или такива дето да ми дават акъл когато са го правили същото като мен,това беше от мен.Нямам намерение да се карам с никой от форума така,че не ме закачайте

Град
    Montana
    при всеки е индивидуално който когато иска
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз лично го направих за първи път на 16. Точно тогава се почувствах готова и бях сигурна, че съм избрала точния човек. Не съжалявам. Още сме си заедно и си се разбираме прекрасно.
    Приятелят ми е малко малък и им се чудя как забога са се развили толкова тези деца. Аз на неговата възраст ходех с плюшена играчка на училище, палех пожари в парка с момчетата играехме компютърни игри, а сегашната младеж е няква мотирала на възраст 13/14 с ръст 180, пишки по 18 санта, знаят ми Кама Сутра от А до Я...единственото, което им липсва е, че са доста тъпички. Казваш им дадена дума и те те питат "ама това какво е?" Казваш им съвсем елементарни неща и те не ги знаят...Викам си как моя може да изглежда като 18 годишен, а да е по-тъп от 7 годишно хлапе... Надявам се, че някой ден ще поумнее. Опитвам се да му вкарам малко мозък в главата и има напредък, но ще видим какво ще стане.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от xXxSmilexXx
    Годините нямат значение важното е да се чувстваш готов ))
    Точно
    Просто аз

когато са готови! лошото е че повечето си мислят, че са готови на 13
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си