.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Номера

Номера

Оффф.....хора ще има много за четене така,че ако не прочетете темата ще ви разбера ,ако ли пък я прочетете ще съм ви благодарна,а ако и отгорите - злато сте
    Историята е тварде объркана нооо....
    Миналата година се запознах с едно момче Митко от моето даскало и той започна да ме сваля.Писах си малко с него,но не го харесах - нито на външен вид,нито пък по характер - твърде е плах,твърде много се води по акълите на другите..абее..нее мой тип.Та писахме си но той изчезна някъде.МЕсец и половина по - късно ми писа негов приятел.Боже,най - красивото момче,което съм виждала.Той е съвсем различен от момчетата които съм срешала.Смисъл..досега все бях излизала с момчета придвидливи,сериозни,които едва ли не нямат с какво да те изненадат,докато той е забавен,духовит,винаги ше намери какво да каже,прям открит директен...и без никакви задръжки
    От първия момент ме грабна.И той започна да ме сваля,но ми говореше открито за секс и вътрешния глас ми казваше,че това не е правилно.Това момче се казва Тодор.Та...тогава се появи отново МИтко и двамата едновременно,правеха общи чатове и т.н. и ме сваляха,като се и плюеха един друг зад гърба си.Аз имах чувства към тодор,но прецених че би било неразумно да съм с него и затова просто реших да изляза с Митко,но той се държа много глупаво и не останах очарована.Та с него повече не се чух ( а и май Тодор го е настроил някак да не излиза с мен повече :Д ) и с Тошко продължихме да се зарибяваме,но накрая стана някакво недуразумение и се скарахме.И така дотук всичко точно имах си приятел през лятото,той обаче ме предаде и аз наранена и обидена стартирах новата учебна година.И кой ме потърси - Тодор.Появиха се в мен някакви стари и подтиснати дълбоко в мен емоции и какво стана - отново си писахме,дори излязохме и т.н.Той ми помогна малко с едно неща аз се впечатлих,засилиха ми се чувствата още повече и така...Започнахме училище и съдбата реши,че според програмата ние ще се засичаме на всяка крачка и едва ли не караме часове стая до стая.Та в началото се поздравявахме ,закачахме се,после той започна да ми намеква отново за секс ( а всъщност той е малко такъв тип момче,че си харесва някоя пробва се и ако мине номера ОК,ако не насочва се към следващ обект) аз естествено отказвах ли отказвах,но започвах да се замислям за нещо такова и дори отвреме навреме да си фантазирам разни неща.както и да е ,той видя че номера няма да мине и не бяхме в добри отношения около 2 седмици,като нито аз нито той се издадохме по някакъв начин че искаме това да не е така.После той ми се извини и така започна пак отначало всичко,а аз вече бях мнооого влюбена и всеки час търчах по коридорите само и само да се засечем и т.н.Постепенно обаче и той започна да дава признаци че има нешо към мен - няколко пъти ме изчакваше някъде из даскало да поговорим,като ме види самичка идва шри мен,открито се закача с мен пред приятелите ми,които казаха "оо този май те сваля",но аз отричах.И така тези закачки,бъзици,намеци,погл ди и къде случайни къде не докосвания продължават вече 2ри месец и половина дори,а той въпреки че вижда че аз няма да приема предложението му за секс продължава да прави някои неща,които ме навеждат на мисълта,че имам някакъв по - oсобен статус за него следя какво прави той - и с други момичета се е зарибявал,но около 2 седмици и не му ли пуснат оставя ги а при мене не само че това е вече 2 месеца ами и той самия ми каза "ти си ми заплюта много отдавна да не мислиш че ще се измъкнеш ".Същевременно обаче той съчетава с тази си настоятелност и някаква толерантност,защото когато излизахме се държа приятелски и мило и макар че беше сам у тях и аз у нас не ми каза нищо от рода на ела у нас или пък да ми се натиска.Плюс това преди 1 седмица ме попита как върви с гаджето ми и аз казах че нямам а той отвърна,че най - накрая е дошъл неговия ред.И къде случайно къде не всяко междучасие получавам по 1 шляпване отзад кактои да е...та прееди 3 дена пак се отдръпна след поредния отказ от моя страна.Тази игра на котк аи мишка започва да ми омръзва.Искам го,но знам че не трябва да съм с него и се възпирам от нещо по - сериозно,Същевяременно приятелкит еми а и аз самата не спирам да се убеждавам,че той има нешо към мен,но тези сърденици през 2 седмици ми идват в повече..офффф
    както и дa е поунесох се доста смятам че това е достатъчно. ако можете да помогнете със съвет - благодаря предварително

Re: Номера

Цитирай Първоначално написано от NeopitomeNa
    Оффф.....хора ще има много за четене така,че ако не прочетете темата ще ви разбера
    благодаря за разбирането..
    Не се смейте на човек,
    който прави две крачки назад..
    Той може просто да се засилва!!!

И какъв по-точно е въпроса?

ако въпросът е какво да правиш...

Според мен трябва да го държиш в напрежение и да не му пускаш, защото пуснеш ли му...

А и още един съвет...научи се да пишеш

Първо разбери какво искаш!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Нещата продължават, струва ми се, достатъчно време, за да поставите картите на масата... Подпитай го уж небрежно какво търси от връзка и ако излезне, че те търси само за секс - по-добре се отдръпни, щото очевидно твоите чувства са по-сериозни и ще си наранена... Ако не - се пускай по течението!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Голям фен
    мисля че момчето те харесва.теб те е страх ,а той те чака.питай го какво чувства и иска ,а за секса ако не си готова не го прави
    love is gone!

Щом той си пада по директните разговори не виждам проблем да поговорите и на тази тема. Попитай го открито какво е отношението му към теб, какво точно иска...
    Ако се окаже, че наистина всичко е заради секса, то не виждам смисъл дори да продължавате тази игра.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Мило момиче,
    историята ти ми звучи напълно познато и по начина, по който пишеш и разсъждаваш мога да предположа, че не си имала много опит с момчетата. Много ми приличаш на самата мен преди време. И въпреки,че не знам колко е голям той и колко му стиска да си поиска наистина въпросния секс , за който говори толкова открито, ще ти кажа че само това му е в главата спрямо теб(а може би и спрямо всяка друга, която му е симпатична). Момчетата са такива - правят си закачки, уж си по-специална за тях, а всъщност искат само едно - да те пошляпва по задника, да те мачка, да си поиграе с теб и да те захвърли.Такива са тези години от етапа на развитие,че не позволяват по-дълбоко обвързване към обекта на желанията им.
    Намеренията на Тодор спрямо теб не са сериозни, още по-малко на приятеля му(както вече знаеш). Ако можеш забрави за него още сега. Ако решиш да се увличаш по-дълго - ще останеш разочарвана. Казва ти го човек минал по този път.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Мило момиче,
    историята ти ми звучи напълно познато и по начина, по който пишеш и разсъждаваш мога да предположа, че не си имала много опит с момчетата. Много ми приличаш на самата мен преди време. И въпреки,че не знам колко е голям той и колко му стиска да си поиска наистина въпросния секс , за който говори толкова открито, ще ти кажа че само това му е в главата спрямо теб(а може би и спрямо всяка друга, която му е симпатична). Момчетата са такива - правят си закачки, уж си по-специална за тях, а всъщност искат само едно - да те пошляпва по задника, да те мачка, да си поиграе с теб и да те захвърли.Такива са тези години от етапа на развитие,че не позволяват по-дълбоко обвързване към обекта на желанията им.
    Намеренията на Тодор спрямо теб не са сериозни, още по-малко на приятеля му(както вече знаеш). Ако можеш забрави за него още сега. Ако решиш да се увличаш по-дълго - ще останеш разочарвана. Казва ти го човек минал по този път.
    of blagodarq i da 4e opit mnogo nqmam nqmam.Mislq 4e si prava,no mi se 6te6e da ne be6e

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Влюбих се в това момче Интересно защо ни привличатг само такива...та...Ами айде,мацко,зимай го,кво чакаш.... Успех!
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

Re: Номера

Цитирай Първоначално написано от NeopitomeNa
    Оффф.....хора ще има много за четене така,че ако не прочетете темата ще ви разбера
    Бля бля *дълъг текст*
    Ще пробвам пак по-късно.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

ама вие сериозно ли го прочетохте бе

Прочетох го

Ем какво да се прави... И мен ме влекат такива маймундери
    Мисли позитивно- може пък ти да си момичето, което ще го промени.
    Тръгнете, но не му пускай. Ако той се откаже- горе главата и смело! :P
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си