.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

спермициден лубрикант и секс без презерватив...

Имам въпрос, който може да се ви се стори малко налудничев.Ако използвам спермициден лубрикант и правя секс без презерватив.. намалява ли шанса от забременяване?

Преди да почнете да ме упреквате, искам да кажа че това ми хрумна преди малко и ми стана интересно.Просто се позаинтересувах повече на тема спермициди.
    Естествено съм ЗА СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ !
    Благодаря !

Заглавията на темите трябва да са описателни.
    Редактирано от Punisherrr

Град
    Planet Vegeta
    Не
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Не съм чувал за такъв лубрикант, пък и не знам какъв би бил смисъла му след като мъжа свърши вътре в жената, какъв лубрикант би попречил тя да забременее? И така нататък
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Varna Town
    Лубрикантът ,доколко имам сведения ,е за олекотяване цел по-лесно проникване на кура в путката.Незнам как би било възможно тази "слуз"
    да спре както каза горният потребител разпространението на сперматозоидите вътре в момичето.

Не може да ти помогне..
    Просто слагай презерватив!

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Град
    Your mom's bed.
    Цитирай Първоначално написано от Djanny
    Не може да ти помогне..
    +1
    Let me be the love that comes form the sun
    Let me be your rainbow rising on
    Every single rase out of space
    Will Shine on, shine on!

Рони <3

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от QkoGrozen
    ...Незнам как би било възможно тази "слуз"
    да спре както каза горният потребител разпространението на сперматозоидите вътре в момичето.
    Ами тази "слуз" би трябвало да ги убие защото е кисела, нали се носят някакви легенди за дон Жуан, че е ползвал портокалови кори за тази цел че да не забременяват жените с които е правил секс ...

Сега до колко помага тоя лубрикант ... лично аз не бих се доверил ... незнам
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Този лубрикант мисля че би помогнал за предеякулационната течност, не когато свършиш в нея. Но това са само предположения.

Казвали са ми,че намалява риска,но трябва да има и презерватив и че една опаковка стига за 18 пъти и е някъде около 25-30 лв и че се слага непосредствено преди акта и че след акта веднага трябва да се иде до банята,защото веднага се разтичало нещо такова беше Дано съм помогнала с нещо

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от Djanny
    Не може да ти помогне..
    мхм не помага, така че презерватив
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Мисля че имаш предвид свещичките т.нар. глобулки. Те са спермициди и наистина в упьтването пише,че играят ролята и на лубрикант,но главната им функция е предпазване от бременност. Поставят се 10 минути преди акта и действието им е около 4 часа.Сигурността им е около 80 % без използването на презерватив,така че за по-голяма сигурност е по-добре да не свьршват в теб.Използвах ги,но не ги препорьчвам - миришат особено,лепят и се разтичат.
    I miss you .. <3

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Може да го използваш за чекии
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Аз предпочитам да го правя без кондом,но да не свършва в мене...По-добре отколкото да се скъса...

Пич, това е някаква измишльотина.. В 21в. живеем, ако този лубрикант беше на 100% сигурен, мислиш ли, че нямаше да е супер известен и търсен.. Сложи си "каската" /ако е само за бебе, де/ и не му мисли.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Да намалява колко да намалява шансът за забременяване,ако момичето си е от ''плодовитите''.Не рискувай

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да не говориш за спермициден гел? Действа като убива сперматозоидите.

Спермицидните препарати - пени, гелове, кремове, глобули, хапчета.
    Спермицидни препарати - глобули, гел, хапчета и пяна.

Те се въвеждат във влагалището преди полов акт и действат по 1-2 часа. Задължително преди всеки контакт трябва да се използва нова доза, таблетка, глобулка, крем с апликатор и т. н. „Сигурността не е 100%, именно заради неправилната им употреба. Смята се, че като поставят една спермицидна таблетка или крем, или гел, то им служи за целия период на контакти. А всъщност трябва преди полов акт да се поставя нова доза”, съветва д-р Дикова.

Източник: http://e-vestnik.bg/4031
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си