- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спермициден лубрикант и секс без презерватив...
Имам въпрос, който може да се ви се стори малко налудничев.Ако използвам спермициден лубрикант и правя секс без презерватив.. намалява ли шанса от забременяване?
Преди да почнете да ме упреквате, искам да кажа че това ми хрумна преди малко и ми стана интересно.Просто се позаинтересувах повече на тема спермициди.
Естествено съм ЗА СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ !
Благодаря !
Заглавията на темите трябва да са описателни.
Редактирано от Punisherrr
Не![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Не съм чувал за такъв лубрикант, пък и не знам какъв би бил смисъла му след като мъжа свърши вътре в жената, какъв лубрикант би попречил тя да забременее? И така нататък![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Лубрикантът ,доколко имам сведения ,е за олекотяване цел по-лесно проникване на кура в путката.Незнам как би било възможно тази "слуз"
да спре както каза горният потребител разпространението на сперматозоидите вътре в момичето.
Не може да ти помогне..
Просто слагай презерватив!
+1Първоначално написано от Djanny
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
Ами тази "слуз" би трябвало да ги убие защото е кисела, нали се носят някакви легенди за дон Жуан, че е ползвал портокалови кори за тази целПървоначално написано от QkoGrozen
че да не забременяват жените с които е правил секс ...
Сега до колко помага тоя лубрикант ... лично аз не бих се доверил ... незнам![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Този лубрикант мисля че би помогнал за предеякулационната течност, не когато свършиш в нея.Но това са само предположения.
![]()
Казвали са ми,че намалява риска,но трябва да има и презерватив и че една опаковка стига за 18 пъти и е някъде около 25-30 лв и че се слага непосредствено преди акта и че след акта веднага трябва да се иде до банята,защото веднага се разтичало нещо такова бешеДано съм помогнала с нещо
![]()
мхм не помага, така че презервативПървоначално написано от Djanny
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Мисля че имаш предвид свещичките т.нар. глобулки. Те са спермициди и наистина в упьтването пише,че играят ролята и на лубрикант,но главната им функция е предпазване от бременност. Поставят се 10 минути преди акта и действието им е около 4 часа.Сигурността им е около 80 % без използването на презерватив,така че за по-голяма сигурност е по-добре да не свьршват в теб.Използвах ги,но не ги препорьчвам - миришат особено,лепят и се разтичат.![]()
I miss you .. <3
Може да го използваш за чекии
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз предпочитам да го правя без кондом,но да не свършва в мене...По-добре отколкото да се скъса...
Пич, това е някаква измишльотина.. В 21в. живеем, ако този лубрикант беше на 100% сигурен, мислиш ли, че нямаше да е супер известен и търсен..Сложи си "каската" /ако е само за бебе, де/ и не му мисли.
![]()
Да намалява колко да намалява шансът за забременяване,ако момичето си е от ''плодовитите''.Не рискувай
Да не говориш за спермициден гел? Действа като убива сперматозоидите.
Спермицидните препарати - пени, гелове, кремове, глобули, хапчета.
Спермицидни препарати - глобули, гел, хапчета и пяна.
Те се въвеждат във влагалището преди полов акт и действат по 1-2 часа. Задължително преди всеки контакт трябва да се използва нова доза, таблетка, глобулка, крем с апликатор и т. н. „Сигурността не е 100%, именно заради неправилната им употреба. Смята се, че като поставят една спермицидна таблетка или крем, или гел, то им служи за целия период на контакти. А всъщност трябва преди полов акт да се поставя нова доза”, съветва д-р Дикова.
Източник: http://e-vestnik.bg/4031
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..