- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кафяво течение
Здравейте. Трябвше да ми дойе тези дни, дойде ми и като за първи ден беше силно,(с червен цвят) , но след няколко часа течението стана кафяво и продължава да е кафяво. Водя полов живот и се притеснявам от наличие на бременност, но понеже е късно за тест бих искала мнения..Попринип го правим с презерватив, но в началото е без .. Четох, че кафявото течение е признах на кисти и др болести..Забравих да кажа, че бях болна и пих лекарства, но не антибиотици...
Благодаря предварително!
А това от същата дупка ли ?
Не можем да предполагаме,предлагам да легнеш да си починеш да изключиш неприятните мисли в главата си и утре сутринта да си купиш тест.Успех с теста...![]()
+1Първоначално написано от moneycomeme
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Стига си се стресирала нали ти е тошло значи не си бременна
"Колкото повече, толкова повече..!"
на мен последните дни ми е кафеникаво не е червено като кръв ... може да ти е супер слабо течението ... а също може да е от антибиотиците , те объркват всичко. Изчакай ден два ще видиш
Сигурно е избила тиня.Прочисти малко каналитеПървоначално написано от DieFrau
![]()
Big cock is here
Момичето каза, че не е пило антибиотици, но кой да чете..Първоначално написано от djuki
Може да е от промяната на времето, от притеснение. Нищо не ти пречи да си направиш тест, за да се успокоиш.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Може да е било от лекарствата, но ако тове продължава по-добре ходи на лекар.![]()
алии брато измий си устата от този коментарПървоначално написано от AlokiNn
![]()
. За тест не може да късно да си направиш , може да е рано ... има тестове за след 1 седмица и за след 2 и повече ... но иди на лекар да те прегледа друго не можем да ти кажем
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Сигурно без да искаш си си испуснала шоколада върху гащите и ти се привижда кафяво![]()
Ти верно да не си се насрала ?! Иначе иди на лекарПървоначално написано от AlokiNn
![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
ако си бременна нямаше да ти дойде...
1 Белая лИния и си пушка![]()
Първоначално написано от godfate
![]()
![]()
![]()
![]()
Life is good , but isn't forever !
тва са лайна
момиче трябва да отидеш на лекар възможно по бързо защото може да са се образували кисти![]()
![]()
Тема от 2009...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..