.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Съвет за faux hawk - прическа

Тъй при мен косата ми е руса (не изкрящо,ами тъмно).Мъжко съм.

По принцип така си правя косата,но ми е много изтощена и суха. След като отслабнах там с 23 кила,ми почна да пада на някои места,появи е и себорея,с които още се лекувам и от тогаво както казах ми е супер изтощена.Отделно пяната на Лонда ми докара тези проблеми,които още не мога да излекувам,на мои фр също.

Та искам да попитам,как мога да си подхраня коата,отделно да и придам блясък и мекота като тази на снимката. Препоръчайте ми продукт,с който мога да я стилизирам преди да излизам и задължително мокрият ефект да е по-дълъг,а не за 1-2 часа.

Парите нямат значнеие,не искам да са за сметка на качестовот!!!!!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

ако искаш мнение,на мен тва въобще не ми харесва... момче да си прави прическа е...гадно... и то с пяна и т.н.

обръсни се най-добре...

Град
    Враца
    Вярно си обръсни косата... После ще ти е гъста и бляскава... А и ще си почине от мъченията, дето й налагаш И аз бих си обръснала мойта, но уви, няма как, момиче без коса е някак... странно
    еlsy

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Как според вас след като има себорея ще се остриже...Знаете ли изобщо какво е себореята, че давате идеи...

Бе вие фред ли сте да си обръсна главата?! И то в учебно време.

Ако коледната ваканция я направят 3-4 седмици,ще си я обръсна,за да ми израсте нова за даскало,но докато това не стане,няма да я обръсна.Отделно ако се заточа в в едно село при баба ми пак за месец като преди 2 години - ще с еобръсна,до тогава не.

Отделно да ходя като напукана почва ли с тази себорея!?

Бахти социалното убийство ще да е това...

Та въпросите ми важат още ... как да и предам същият блясък и мекота? Препоръчайте продукти за стилизацията,които държат по-дълго мокрият ефект?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си