.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Аkтивация на Windows 7 ?!

вчера сложих WIn 7 x64 Ultimate, но нещо не ще да се активира... дръпнах сички активатори от замундата, но сички правят 1 проблем... активирам го, в MyComp пише Windows is activated. но след половин час пак пише че остават 29 дни за активиране? WTF? как да активирам тъпия Windows че взех да се нервя

Още няма открити активатори за Windows 7. Всичките са така наречените "trial" активатори. Когато намеря, ще постна.

Ако си обаче от Registery нърдовете се поразрови, може да ти излезе късмета. Ако не , по-добре не пробвай за да не останеш без OS.

Град
    bs™
    пфф май го активирах... пише че е активиран, ще видим докога ... преди бях със същия уин, и го активирах без проблеми

Я сподели как го активира, че и аз така като гледам трябва да го активирам
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Град
    bs™
    с този активатор http://zamunda.net/details.php?id=181003&hit=1

Голям фен Аватара на Ospi
    За да го активирате трябва да ползвате програмата като администратор. Програмата е http://zamunda.net/details.php?id=181003&hit=1 (от предишния пост)
    Не я пускайте веднага а направете това:
    Start -> пишете cmd -> right click - use as administrator -> пишете следното "net using administrator /active:yes" без вкавички.
    После давате start -> Switch user -> изберете Administrator

Като влезете в акаунта на администратора пуснете програмата, следвайте инструкцийте от торента:
    1. Стартирайте активатора като Администратор

2. Натиснете бутона Activation and OEM

3. Изберете един от OEM производителите

4. Натиснете квадратчето пред вида на операционната ви система (32 bit/64 bit)

Изчакайте да завърши инсталирането на OEM производител

5. Натиснете квадратчето пред Activate Windows 7

Изчакайте докато видите надпис, че е активирана операционната ви система (съгласете се с всички питания)

6. При въпрос за рестарт - Restart

След като се рестартира влезте пак като Administrator, преди да се логнете ше ви пита за key и използвайте един от следните ключове:

-за 32 бита
    6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
    TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
    GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
    4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
    QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

-за 64 бита
    7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
    RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
    482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
    JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
    D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9

Swich-нете с вашия акаунт и ако искате да махнете администратора:
    Start -> пишете cmd -> right click - use as administrator -> само че пишете "net using administrator /active:no" без вкавички.

След това като отидете в My computer -> Properaties би трябвало да пише Genune.
    При мен и един приятел проработи тоест ако при вас не работи значи не правите нещо вярно.

Цитирай Първоначално написано от Ospi
    За да го активирате трябва да ползвате програмата като администратор. Програмата е http://zamunda.net/details.php?id=181003&hit=1 (от предишния пост)
    Не я пускайте веднага а направете това:
    Start -> пишете cmd -> right click - use as administrator -> пишете следното "net using administrator /active:yes" без вкавички.
    После давате start -> Switch user -> изберете Administrator

Като влезете в акаунта на администратора пуснете програмата, следвайте инструкцийте от торента:
    1. Стартирайте активатора като Администратор

2. Натиснете бутона Activation and OEM

3. Изберете един от OEM производителите

4. Натиснете квадратчето пред вида на операционната ви система (32 bit/64 bit)

Изчакайте да завърши инсталирането на OEM производител

5. Натиснете квадратчето пред Activate Windows 7

Изчакайте докато видите надпис, че е активирана операционната ви система (съгласете се с всички питания)

6. При въпрос за рестарт - Restart

След като се рестартира влезте пак като Administrator, преди да се логнете ше ви пита за key и използвайте един от следните ключове:

-за 32 бита
    6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
    TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
    GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
    4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
    QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

-за 64 бита
    7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
    RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
    482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
    JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
    D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9

Swich-нете с вашия акаунт и ако искате да махнете администратора:
    Start -> пишете cmd -> right click - use as administrator -> само че пишете "net using administrator /active:no" без вкавички.

След това като отидете в My computer -> Properaties би трябвало да пише Genune.
    При мен и един приятел проработи тоест ако при вас не работи значи не правите нещо вярно.
    net user Administrator /active:yes

Град
    bs™
    ся ми дава състояние не е достъпно

net user Administrator /active:yes

да, верно. Тука съм сгрешил

Град
    bs™
    ако не е активиран, какво ще стане след 28 дни? няма да се пуска компа ли ко?! ся ми дава състояние не е достъпно

ся ми дава състояние не е достъпно - Не те разбрах.
    Да не ти пише като отидеш в start -> даваш right click на Мy computer -> скролваш до най-долу "ID: not available" или нещо подобно?
    Ако е така, мисля че тва е някъф бъг в уина. Брат ми има Оригинален(купил го е) и му пише така (както и на мене). След някое време се оправя и пише "Windows is activated"
    Сори ако не съм те разбрал правилно.
    Не знам какво става ако след 28 дни не го активираш, сигурно като включиш компа постоянно ще ти иска CD key и няма да ти даде да се логнеш или ще ти позволи още няколко дена trial.

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от Ospi
    ся ми дава състояние не е достъпно - Не те разбрах.
    Да не ти пише като отидеш в start -> даваш right click на Мy computer -> скролваш до най-долу "ID: not available" или нещо подобно?
    Ако е така, мисля че тва е някъф бъг в уина. Брат ми има Оригинален(купил го е) и му пише така (както и на мене). След някое време се оправя и пише "Windows is activated"
    Сори ако не съм те разбрал правилно.
    Не знам какво става ако след 28 дни не го активираш, сигурно като включиш компа постоянно ще ти иска CD key и няма да ти даде да се логнеш или ще ти позволи още няколко дена trial.
    моя е на BG и пише Състояние не е достъпно. същото като ID: not available. а преди бях със същия уин, и го активирах без проблем...

Но досега не ти е давало 25 days remaining нали?

Град
    bs™
    мне

На мене не ще и не ще да се активира ... Трябва ли да има интернет връзка за да се завъши активацията ?
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Ето, намерих го.
    http://www.sevenforums.com/general-d...ctivation.html

Status Not Available
    Product ID: Not Available
    Иска малко време да провери статуса на активацията, след това би трябвало да пише "genuine".
    Тоест постой малко в Start -> Десен бутон на My computer -> Properaties и виж кво шти изпише

Град
    bs™
    почна пък ся да ми пише че е активирана ше видим докога

Айде и аз да се включа в темата... Ето този АКТИВАТОР ползвам аз и всичко става по мед и масло! С Windows 7 (bild 7600 RTM, 64-bit) съм и "активирането" стана още от първия път!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си