- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Съществено важно проучване !
Имаме вкъщи една чаша, в която събираме жълти стотинки (аз слагам и ластичета и фибички)
и няк'ви пепелници на баща ми съм ги превърнала в сбирщина на ненужни вещи, ама не са до вратата
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Винаги като започна да си разчиствам шкафа го правя с идеята да изхвърля абсолютно всичко не нужно, но винаги като стигна до частта с изхвърлянето все си казвам "ее ама това как да го хвърля, може да ми поторябва"..
Та така имам не една ами няколко кутийки - една за стотинки, една за копчета, мъниста.. за болчета.. и за какво ли не.
А това да си изхвърлям дрехите не може да стане никога. Може да не съм носила нещо 5 години, но пак не мога да го хвърля.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Имам даже НЯКОЛКО такива.Цели панери, и то огромни, хахахах.
оо.. у нас не е една купичка ... по-скоро целият ми дом представлява не6то като тая купичка....само в чекмеджето на бюрото има 5 килограма листи които са неизползваеми ... пълни с разни текстове и тн които вече не ми трябват. имаме стенен гардероб който е пълен с машинарии и под дивана в кухнята е пълно с разни панделки и целофани .. и тн
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
има някаква с всякакви глупости вътре, ключове от незнайни места, дистанционно от алармата станара ни кола, машинка за махане на косми от носО (), визитки, някакви незнайни хапчета, все простотии...
нашето е стъклен пепелник и стоеше на секцията в дневната, обаче след ремонта потъна в един шкаф.
аз на бюрото си имам моливник, но той е пълен с фиби, стотинки, ключовем лепило и други такива. даже имам мостри на парфюм![]()
Наште имат поне 2 такива купи в хола, в които стоят разни игли, копчета, бележки от тока, sticky notes, разни стари ключове, стотинки от не знам къде си... Имало е дни, в които студа ме е приковавал да съм вкъщи и ако започна да полудявам от скука, сядам и изсипвам купите, като започвам да разглеждам съдържанието им.. Държало ме е в занимавка с часове.![]()
Иначе и аз си имам една такава в мойта стая, там си мятам ключовете, разни листчета, верижки, дори няква четка за зъбиСякви глупости, за които понякога обръщам къщата, си стоят там.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
В кухнята има един такъв панер.. вътре има някви батерии, конци, ножички, фенерче и всякви боклуци.В моята стая има множество такива кутийки с ластички, листчета, стотинки етц.Но не са до вратата.![]()
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
"съществено важно"![]()
за какво е това проучване![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
За да се убедя, че това наистина го има в почти всеки домОния ден с приятелите ми се заговорихме за това и се оказа, че всеки един от нас има такова място за "съкровища" и ми стана забавно.
нямам апартамент
имам къща
и нямам такава кутия...
Имам една голяма кутия с такива неща, винаги си мисля че може да ми потрябват, но до сега не съм ги използвала... и продължавам да събирам...![]()