.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на lDoLLl
    Имаме вкъщи една чаша, в която събираме жълти стотинки (аз слагам и ластичета и фибички )
    и няк'ви пепелници на баща ми съм ги превърнала в сбирщина на ненужни вещи, ама не са до вратата
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Град
    Okinawa
    Винаги като започна да си разчиствам шкафа го правя с идеята да изхвърля абсолютно всичко не нужно, но винаги като стигна до частта с изхвърлянето все си казвам "ее ама това как да го хвърля, може да ми поторябва"..
    Та така имам не една ами няколко кутийки - една за стотинки, една за копчета, мъниста.. за болчета.. и за какво ли не.
    А това да си изхвърлям дрехите не може да стане никога. Може да не съм носила нещо 5 години, но пак не мога да го хвърля.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен
    Имам даже НЯКОЛКО такива. Цели панери, и то огромни, хахахах.

оо.. у нас не е една купичка ... по-скоро целият ми дом представлява не6то като тая купичка.... само в чекмеджето на бюрото има 5 килограма листи които са неизползваеми ... пълни с разни текстове и тн които вече не ми трябват. имаме стенен гардероб който е пълен с машинарии и под дивана в кухнята е пълно с разни панделки и целофани .. и тн
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    има някаква с всякакви глупости вътре, ключове от незнайни места, дистанционно от алармата станара ни кола, машинка за махане на косми от носО ( ), визитки, някакви незнайни хапчета, все простотии...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    нашето е стъклен пепелник и стоеше на секцията в дневната, обаче след ремонта потъна в един шкаф.

аз на бюрото си имам моливник, но той е пълен с фиби, стотинки, ключовем лепило и други такива. даже имам мостри на парфюм
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Наште имат поне 2 такива купи в хола, в които стоят разни игли, копчета, бележки от тока, sticky notes, разни стари ключове, стотинки от не знам къде си... Имало е дни, в които студа ме е приковавал да съм вкъщи и ако започна да полудявам от скука, сядам и изсипвам купите, като започвам да разглеждам съдържанието им.. Държало ме е в занимавка с часове.

Иначе и аз си имам една такава в мойта стая, там си мятам ключовете, разни листчета, верижки, дори няква четка за зъби Сякви глупости, за които понякога обръщам къщата, си стоят там.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

В кухнята има един такъв панер.. вътре има някви батерии, конци, ножички, фенерче и всякви боклуци.В моята стая има множество такива кутийки с ластички, листчета, стотинки етц.Но не са до вратата.

*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.

"съществено важно"

Мега фен Аватара на ameli
    за какво е това проучване
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

hottie
    Guest
    За да се убедя, че това наистина го има в почти всеки дом Ония ден с приятелите ми се заговорихме за това и се оказа, че всеки един от нас има такова място за "съкровища" и ми стана забавно.

Мега фен
    Град
    Earth...
    нямам апартамент

имам къща

и нямам такава кутия...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам 3 такива. В чекмеджето до входната врата има ключове и дребни монети. В една мраморна ваза има стари монети, чуждестранни такива, зарчета, хартийки...В друго в столовата държим монети, бонбони, батерии...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    имам
    то густо, то пусто

Имам една голяма кутия с такива неща, винаги си мисля че може да ми потрябват, но до сега не съм ги използвала... и продължавам да събирам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си