- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- честит хелоуин
честит ви хелоуин![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
С
М
Ъ
Р
Т
!
!
!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
пхахах
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
_|_
Стадото се наниза с изразите от типа на "кур, смърт, Орина, лайна .."![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
е защо сте толкова негативно настоенипразник е :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
но не е български
и аз това се чудя... колкото повече поводи за празник-толкова по-добреПървоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
МАСОВА
С
М
Ъ
Р
Т
!
!
!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
па честит пранзик на тези дето празнуват.на мен ми е минало времето ( не че съм го пранзувала де... )![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Аз чух,че и в България ще стане празник...като в Америка де...Първоначално написано от cataclysm
еми даПървоначално написано от Djenka
то и Рамазан байрама след някоя година може да го направят български
кво знаеш ти
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
СМЪРТ
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
А защо мощно не се празнува Деня на Народните будители? Хелоун е поредната фекалийна струя, идваща от клозета СЕЩ.
Аз съм сигурен, че тези дечица го правят от обикновена простотия.
ПП. нашите кукери са доста по-изразителни.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Ирландците като почнат да празнуват Баба Марта тогава ще тръгна с тиквите.
а пък неска беше много яко :P не съм се смяла от много време така, както днесмного луд народ са варненци, ей
![]()
^Хах, беше готино, но не дотам....
Народът вече не е толкова сплотен.. Преди се сприятелявахме..сега е друго : ) Всеки излиза да се нафръцка.
С всяка година все по-тъпи стават парадите, поне по мое скромно мнение. Всяка година самото "празнуване" става все по-тъпо. Имам чувството че и хората затъпяват. Преди година-две беше различно..
Иначе наистина имаше доста красиви хора, много симпатични девойки и младежи.. Но не е същото.. магията просто някак изчезна..
Иначе и аз празнувах, доколкото може да се нарече празнуване.
Беше приятно в нашата компанийка, бяхме много красиви. :Р
Някой спомена, че трябва и деня да будителите да се празнува толкова мощно колкото Хелуин, който ви е трън в очите. Мда, прав си, човече
Но това не значи че трябва да отричате всички "празници", независимо дали са дошли от Ирландия, от Палма де Майорка, etc..
Честно казано аз т'ва вашето го разбирам така - спечени сте, не можете да се забавлявате, не можете да намерите радостта в малките неща и т.н. Ако мислите, че някой празнува Хелуин в чест на САЩ, защото се чувства американец и се кланя на САЩ, много се бъркате. Не е така.
Народът дори си е леко прост. Просто си се гримира и излиза навън. Песимистите ще наблегнат на това, но аз като оптимист пък наблягам на положителните страни, а именно че по такива празници, шествания и паради хората малко от малко се сплотяват и си изкарват добре. Колективно и приятно масово събиране и добро прекарване.Това е.
Поради тая причина и аз всяка година се събирам с останалите. Не е понеже съм САЩопоклонничка, дори ги ненавиждам. Просто искам да се забавлявам и го правя по всички възможни начини. Намирам удоволствие и радост ей така да се събера с приятели за 2 часа в нечия къща, да се гримираме и облечем, после да излезем с други съмишленици и да обиколим Варна, да се запознаем с нови хора, да подивеем. Ако щеш го приеми като обединителна цел. Защото наистина са редки моментите, в които тълпата е така единодушна и всички се чувствате приобщени, всеки се радва на всеки, правят се нови запознанства и навсякъде има много усмивки.
...Друг е въпросът, че, както споменах, вече нищо не е същото. Всичките красиви неща, дето ги изписах, отиват по дяволите, развалят се. Нещата взимат да стават кич. Преди година-две на Хелуин си изригвахме доста повече, беше истинска ВЕСЕЛБА. Сега е простотия, всички се чудят кво да правят, то не са крещения, ама селски, не радостни, ами просто ей-така - викове и крясъци но не от радост, а от селяния. Е, хората искат да си избият малко енергията някъде.. и тва може би е положителна черта.Също така вече я няма общата веселба, а всеки се цепи на кланове.. Епа много им здраве де. (:
Г/д добре си прекарах, оценка 6-7/10, заради моите приятели. Но на другите Хелуини беше къде-къде по-добре.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride