- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- женския оргазъм
Здравейте тийнове,
имам 2 въпросчета към вас!Водя полов живот от половин година,от преди около 2 месеца,започнах да получавам оргазъм при почти всяка клиторна стимулация,та въпросите ми са:
1.При получаването на оргазъм задъжително ли е да има пулсиране на клитора и то забелязва ли се и усеща ли се?
(имам всички симптоми на оргазъм,но пулсирането в тази област не се
усеща)
2.Нормално ли е след оргазма за около 10 секунди да имаш световъртеж?
![]()
Това е,моля без груби коментари![]()
Не съм жена ама за световъртежа е нормално то при кой няма ьхаьха![]()
за 1 въпрос-не не е задължително.за 2 -не ми се е случвало такова нещо,но някои дори губят съзнание така че всякакви аномалии се срещат,може би ти е паднало кръвното
love is gone!
За пулсирането - зависи колко силен е оргазма.При мен като е по-силен, пулсира бая, но, ако е по-слаб едва - едва.
Да, нормално е да имаш световъртеж, и на мен ми се случва![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ще дойде не се притеснявай, ако момчето знае как да те възбуди до полуда, ще свършваш и то бързоАко пък не ... мастурбирай си.
И аз получавам световъртеж иначе познавам хора които без малко да припаднатПървоначално написано от marti93
![]()
Не се притеснявай, няма жена, която да не може да свърши. Трябва ти повече опит (и на партньора ти също), за да се научите как да се възбудиш до край и такаПървоначално написано от PepElqShKaAa
Като съвет, който работи дори на неопитен партньор - накарай го да ти прави френска любов. Може да свършиш и само така, а за да ви е по-яко и на двамата, когато усетиш, че си на ръба, му скочи отгоре и газ... сещаш се де![]()
1- смятам,че си е в реда на нещата. 2 - случвало ми се е след оргазъм да съм като кашкавалена, така че както каза един съфорумник и да припаднеш може (то това ще да е сиилничко изживяване) .![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
1. Не е задължително, но често се случва и все пак не вярвам докато свършваш да стоиш и да си мислиш дали вибрира или не, ако пък твоя човек не го усеща то си е за него. Просто въпросът е леко глуповат...
2. Това става заради учестеното дишане според мен. Случвало ми се е да дишам толкова учестено и силно, че в един момент главата ти се замайва. Случвало ми се е дори да спра защото ме е страх да не припадна... И не е аномалия, по скоро означава много бърз и страстен секс
P.S. За тези които признаха, че не са усещали оргазъм, момичета, не сте попаднали на подходящото момче, това е то![]()