.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Проблем, секс без презерватив.

Dobar den na vsi4ki, iskah da popitam nqkoi koito e kompetenten po vaprosa i moje da dade savet, a ne o4akvam nqkakvi byzici ili podmqtaniq.S priqtelkata mi pravihme seks. ne sme polzvali prezervativ. traq ne mnogo dalgo, a svar6ih dosta sled kato izvadih poloviq si organ ot neq. Sled okolo polovin 4as re6ihme da povtorim, no predi tova si bqh izmil poloviq organ, no ne bqh polzval sapun. Vtoriq pat be6e mnogo kratko i otnovo ne sam svar6val v neq. Vinagi sam bil siguren v sebe si. Vaprosat mi e dali ima nqkakva veroqtnost sled parviq pat da sa ostanali spermatozoidi po poloviq mi organ kato po tozi na4in da ima nqkakva opasnost ot zabremenqvane. Osven tova cikylyt i svryr6i 2 dena predi tova (neznam dali ima zn) KOito moje da dade mnenie. mersi predvaritelno

след 1вия път пика ли?
    Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.

Възможноста е 5% да е забременяла... Повече не мога да кажа

Цитирай Първоначално написано от stratega
    след 1вия път пика ли?
    ne

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от FrozenBoy
    Цитирай Първоначално написано от stratega
    след 1вия път пика ли?
    ne
    използвай кирилица бе , за това ли са се трудили толко хора преди тебе , за да ми пишеш на някакви измислени езици ... и да възможно е да е забременяла ... айде продължавай да си "jivurka6" ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Град
    Стара Загора

Re: Проблем, секс без презерватив.

Dobar den na vsi4ki, iskah da popitam nqkoi koito e kompetenten po vaprosa i moje da dade savet, a ne o4akvam nqkakvi byzici ili podmqtaniq.S priqtelkata mi pravihme seks. ne sme polzvali prezervativ. traq ne mnogo dalgo, a svar6ih dosta sled kato izvadih poloviq si organ ot neq. Sled okolo polovin 4as re6ihme da povtorim, no predi tova si bqh izmil poloviq organ, no ne bqh polzval sapun. Vtoriq pat be6e mnogo kratko i otnovo ne sam svar6val v neq. Vinagi sam bil siguren v sebe si. Vaprosat mi e dali ima nqkakva veroqtnost sled parviq pat da sa ostanali spermatozoidi po poloviq mi organ kato po tozi na4in da ima nqkakva opasnost ot zabremenqvane. Osven tova cikylyt i svryr6i 2 dena predi tova (neznam dali ima zn) KOito moje da dade mnenie. mersi predvaritelno

Честито, вече сте баща
    Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!

Точно баща е да...
    Те хората се опитват да си направят деца и не могат, той щял да е..

Направете тест за забременяване бре.

Sled okolo polovin 4as re6ihme da ......

Къф ше да е тоз сперматозоид да оцелеее толко време при най различни условия. Да не си го тъпкал с допинг ?! Шанса е доста малък даже никакъв ,но ако искате да се убедите направете тест ...
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Еми ако е без презарватив винаги има шанс...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

хах правете го без презарвативи па после се чудите дали сте бреммени или нее мн смешнооооо то тряя и малко ъкълл..разбирасе че след като сте го правили без презарвативв може да се случи белятаа

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Преди да повторите е трябвало да се изпикаеш. Има вероятност, но според мен е малка.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Re: Проблем, секс без презерватив.

Здравей тук има нещо полезно по твоита тема заповядай и другия пат или се измии като хората или го прави с презерватив http://www.teenproblem.net/s/15128.html

...

сперматозоидите умират във водата

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Kandrobs
    Направете тест за забременяване бре.
    пгхахахахахахаха Тест за бременност бе моето момче
    Станислава

А той си пълни уя с вода нали .. остават ман ... идеята е да не го боднеш веднага .. ако се застоиш така както каза измил си гоо .. сиринито паднало може да е нямало може.. но процент да е забременялла е някаде 1, 2 повече не

Град
    Cazzaniga
    То ако се забременяваше толкова лесно
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Мега фен Аватара на Rofl4e
    нищо и няма спокоооо гаранция ти давам 100%.. гаранция ти давам! Ако греша се обади да и платя аборта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си