- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- лют шоколад
искам да се извиня ако не съм улучил най-подходящия раздел но идея си нямам каде да пусна тематата по темата. може ли някой да ми даде рецепта за лют шоколад?( в шоколада се слагат лют пипер или люти чушки мисля..)
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
мога да ти дам рецепта как да се самоОбиеш
Нямам представа как се прави шоколад![]()
Ако ти можеш да направиш, просто сложи вътре нещо люто
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ужас ..мии намери в нета... като гледам тук няма почитатели на това чудо и няма кой да ти помогне
![]()
Веднъж ходихме във Враца и в Суми ядох шоколадов крем с кокос. Там имаше още различни шоколадови кремове и имаше с люта чушка. Представляваше нещо като горещ шоколад с различни ядки, кокос и люти чушки. За да стане лют се слага люта суха чушка без семките. Можеш течен шоколад да го затоплиш, да разстопиш шоколад на блокчета или да го сложиш в чаша горещ шоколад и да сложиш лютата чушка![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Това пък за първи път го чувам![]()
Ял ли си ? Вкусно ли е ?
Ммм как ми се дояде![]()
И спря да се върти за миг земята..
милка имат такива ...
и са ужасни![]()
има ли бе![]()
Млади Хасковски момко ,
бягаи до Тедата под Ташкента иди до щанда с шоколади и огледаи иииии ще видиш един шоколад с черна опаковка и 3 люти чушки на неязимаш го отиваш пре лелките на касата даваш им 5 лв излизаш и ядеш :P
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Между другото този на Линд е просто В-Е-Л-И-К.
Saatana vittu perkele hate crew!
то на Линдт всички са велики, дори и гадните /като този :Д/
вземи си един на Линдт и му виж съставките :>
На Линд съм виждала шоколад с ЛЮТИ ЧУШКИ(абсолютно сериозно говоря), ама беше подарък от чужбина, не съм се интересувала дали тук има.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
мерси за коментарите .. към тези които сега го чуват още маите са започнали да приготвят шоколада така. шоколад мога да правя само течен (направо превъзходен става
) но не посмях да рискувам като просто топна ЕДНА ЧУШКА ВЪТРЕ
ще зема да погледна съставките на тоя линдт
![]()
Е течния не може ли да го излееш на съвсем тъничък слой във някакъв... правоъгълен съд и да го оставиш да се втвърди (по-точно да го сложиш в хладилник)
За мене шоколадът обаче трябва да е млечен и сладък, друг не се приема.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
зависи колко сухо мляко слагаш... колкото повече сложиш толкос по-гъсто става ... но рецептата за шоколада на блокчета дет е е друга ..
яла съм Линд с люти чушкиПървоначално написано от lDoLLl
не беше лош..
![]()